KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Anyagi témák foglalkoztatnak július utolsó és augusztus első napjaiban. Végre jól alakulnak a dolgaid, ezért úgy érzed, hogy folytatnod kell a megkezdett stratégiát. A párod nem mindenben ért egyet veled, és ha nem kéred ki a véleményét, abból sértődés lehet. Egyszerű lenne megelőzni ezt, ha bevonnád a számolásba és/vagy a pénzügyi döntésekbe.

Szingli Kos

Szokatlanul anyagiassá válhatsz július utolsó és augusztus első napjaiban. Jogosan, mivel egy nagyszerű bolygóháromszög áll össze az égen, ami sikert és megérdemelt eredményt jelent. Fontos, hogy ne dicsekedj! Nem szabad frusztrálnod azokat az embereket, akiknek most nem megy a "szekér". Ugye, tudod, hogy ez nem csak akkor fontos, ha párt keresel?

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Ennél jobban nem is búcsúzhatna a július és indulhatna az augusztus: egy hatalmas bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, ami megnyugvást hoz neked. Az lesz az érzésed, hogy az eredmények téged igazolnak. A kedvesed büszke rád, és arra vágyik, hogy megoszd vele a sikereidet. Dicsérd őt, hogy ne érezze kevesebbnek magát! Te is tudod, köztetek szó sem lehet rivalizálásról…

Szingli Bika

Július utolsó és augusztus első napjaiban olyan bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, ami visszaigazolja az elmúlt hetek, hónapok kitartását. Elégedett, sőt büszke lehetsz magadra. Nem mindenki tud veled együtt örülni, nem baj, mert velük nincs is dolgod. Keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik képesek osztozni az örömödben! Lehet, hogy kevés ilyen van. De van…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A szerelmed nem lát bele a munkahelyi gondjaidba. Bolygód, a Merkúr szembekerül a Szaturnusszal, ami az egész heted hangulatát befolyásolja. Szaturnusz Kronosz, az idő ura, vagyis egyrészt az idővel küzdesz, másrészt a főnököddel nem érdemes szembe szállnod. Minderről mesélj a szerelmednek, hogy értse, mi frusztrál mostanában!

Szingli Ikrek

Szerdán bolygód, a Merkúr szembekerül a Szaturnusszal, ami az egész heted hangulatára rányomja a bélyegét. Mivel Szaturnusz Kronosz, az idő ura, az idővel nem leszel most barátságban. Folyton szaladsz magad után, amely miatt ingerlékennyé válsz. Jobb lenne, ha ilyen idegesen most nem ismerkednél. A másik félreértheti a stílusodat. Te sokkal kedvesebb vagy, mint amit most mutatsz…

Nemcsak a telihold okozhat feszültséget, konfliktust a kapcsolatokban… (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Több bolygószembenállás lesz az égen, ami vita veszélyét szimbolizálja. Okotok lenne rá, de mégse vitázzatok! Emlékeztessétek magatokat és egymást, hogy egy csónakban eveztek! Nem telhet azzal a nyár hátralévő része, hogy folyton veszekedtek. "Kettőn áll a vásár" - tartja a mondás, vagyis a szócsatához és a béküléshez is ketten kelletek. Hogy hangzik ez?

Szingli Rák

Öt bolygószembenállás a hét során azt jelzi, hogy nem leszel jóban másokkal. Mindig találsz kivetni valót, ezért ezzel a hozzáállással fölösleges ismerkedned. Jobban teszed, ha kicsit szünetelteted ezt a projektet. Később jobb passzban leszel, és mosolyogva sokkal előnyösebb pozícióból indulhatsz. Meglátod, jót fog tenni egy kis szünet. Közben meg bármi megtörténhet…

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

A kedd esti telihold nem lesz jó hatással rátok, mert az Oroszlán Nappal a Vízöntő Hold kerül szembe, s ez veszekedés lehetőségét jelzi. Legyél engedékeny, és talán elkerülheted a fölösleges szóváltást! Ezen kívül a pénzügyekben kell közös nevezőre törekednetek egy szerdai Merkúr-Szaturnusz szembenállás szerint.

Szingli Oroszlán

Nem ez lesz a kedvenc heted. Nem csak a keddi telihold miatt, Hanem egy szerdai Merkúr-Szaturnusz szembenállás miatt is, ami léket üthet a pénztárcádon, ha nem vigyázol. Sok-sok nyári akció csábít, nagy önfegyelemre, sőt szinte önmegtartóztatásra lesz szükséged. Emellett új kapcsolat nem sok eséllyel jöhet be. De cseppet se bánd, mert pont akkor jön, amikor a legkevésbé számítasz rá!

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Ez a hét a kapcsolatotok erősségét bizonyítja. Egy szerdai Merkúr-Szaturnusz szembenállás előhozza a legnagyobb különbségeket köztetek: ez vagy szétválaszt vagy még jobban összehoz titeket. Nem kicsi a tét, amit mindketten éreztek, ha őszinték mertek lenni magatokkal. Merkúr a Szűzben jár, ezért a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, ha kritizálod a párodat. Semmiképp se tedd!

Szingli Szűz

Ez nem az a hét, amikor új kapcsolatot kellene kezdened. Egy szerdai Merkúr-Szaturnusz szembenállás olyan kellemetlen érzéssel tölt el egész héten, ami lelombozhat. Amikor nem vagy jóban önmagaddal és a külvilággal sem, akkor nem várhatsz sikereket a párkapcsolatban sem. Legyél őszinte magadhoz, s előbb önmagaddal próbálj megbékülni!

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. július 29-30.: fordul a kocka...

Nagy különbség lesz a hétvége két napja közt, mert erős energiák hatnak ránk, és a Merkúr is jegyet vált, szombatra virradólag már a Szűz jegyében jár. S hogyan hat mindez a csillagjegydre? A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Ezen a héten nem lesz könnyű a béke megőrzése, ugyanis összesen öt bolygószembenállás lesz az égen, ami szóváltás esélyét szimbolizálja. Szinte bármikor bármin képesek lesztek vitázni. Egyetlen dologgal tudjátok ezt kivédeni: beszélgessetek sokat, és osszátok meg a gondolataitokat, gondjaitokat és bosszúságotokat! Így pontosabban értitek egymást…

Szingli Mérleg

Mivel nem bírod a feszültséget és a hangos szót, nem ez lesz a kedvenc heted. A hét során összesen öt bolygószembenállás lesz az égen, ami több konfliktust hozhat. Sajnos a körülötted lévő emberek többsége ingerült, türelmetlen és intoleráns. Neked nem rájuk van szükséged, hanem egy olyan emberre, aki békés, megértő és figyelmes. Amíg nem vele találkozol, ne add fel a keresést!

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Amíg a külvilágban csapkodnak a villámok és egymásnak esnek az emberek, addig nektek össze kell fognotok. Mondjátok ki, hogy a kapcsolatotok sokkal értékesebb, semmint hétköznapi bosszúságok miatt vitázzatok! Augusztus első napjaiban bizonyíthatjátok, mennyire szeretitek egymást. Szervezhetnétek romantikus programot, mint a kapcsolatotok hajnalán…

Szingli Skorpió

Szemtanúja leszel több szakításnak ezen a héten. Sajnos csapkodnak a villámok, s ez most nemcsak a nyári zivatarokra érvényes. Könnyen lehet, elmegy a kedved az ismerkedéstől. Igazad van, de hidd el, nem marad mindig így. Parkoló pályára teheted a párkeresést egy időre. Később bármikor folytathatod, amikor lelkesebb, nyitottabb és optimistább leszel…

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Bármi okot adhat a vitára ezen a héten. Közben ne feledd, a kedvesed nem ellened van! Sőt emlékeztesd erre magadat és őt is! Amikor kimondod, hogy együtt tudtok győzni, akkor varázsütésre kihúzod a feszültség méregfogát. Ne törődj másokkal! Ne hallgass azokra, akik a kedvesedet szapulják! Hallgass a szívedre, és emlékezz rá, mennyi mindenen túl vagytok már!

Szingli Nyilas

Annyi feszültség lesz az égen, ami most kellemetlenné teheti a párkeresést. A munkádra, és a munkád megtartására tereli ez most minden figyelmedet. Emellett nem sok esély van rá, hogy hitelesen és figyelmesen végighallgass több embert, akik imponálni akarnak neked. Nincs semmi baj veled, és a többiekkel sem, csak el kell fogadnod, ismerkedésre nem ez a megfelelő időszak.

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek semmi sem lehetetlen az Oroszlán havában

A Nap már az Oroszlán jegyébe lépett. Tűzjelként ez az energia erőt, ragyogást és szenvedélyt ad. Van 4 csillagjegy, akiknek kivételesen szerencsés időszakot hoz, nekik szinte semmi sem lehetetlen. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Kiváltságos helyzetben vagy: téged védenek a bolygók. Sőt támogatnak. Olyan érzésed lesz, mintha visszaigazolást kapnál a sorstól. Csendben öleld meg a párodat és tudatosítsd, nélküle nem itt tartanál! Ő ismer téged, és szavak nélkül is érteni fogja, amit gondolsz. Ez az, ami a kapcsolatotok értéke, alapja, ereje. Adj hálát, mert ritka kincs ez!

Szingli Bak

Számodra kedvezően búcsúzik a július és kedvezően indul az augusztus. Több napon keresztül egy hatalmas bolygóháromszög áll össze az égen, ami a föld jegyben járó bolygóknak köszönhető. Ettől kiegyensúlyozott és higgadt maradsz. Ám ezt nem várhatod el másoktól. Sajnos lesznek kedvezőtlen konstellációk is, amelyek a többiket frusztrálttá tehetik.

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

A keddi telihold nem tréfa. Egyikőtök sem cikizheti a másikat érzékenység, sértődékenység miatt. Vegyétek komolyan egymást és a másik érzéseit, ha nem akartok szakítani! Túl vagytok már pár necces helyzeten. Egy telihold nem szedhet szét titeket. Igaz? A nyár még tombol. Élvezzétek ki, és szervezzetek kalandos, élmény dús, közös programokat!

Szingli Vízöntő

Sokan a nyártól várják a szerelem megtalálását. Ugye, te nem esel ebbe a hibába? Nem a nyár hozza el a szerelmet, hanem a hozzáállásod. Sajnos a keddi telihold és még néhány feszült fényszög ezen a héten nem igazán kedvez az ismerkedésnek. Mi lenne, ha elnapolnád ezt a projektet? Nem kell tartanod tőle, hogy bármiről vagy bárkiről lemaradsz. Ha nem hiszed, később megérted…

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Minden okod meglesz rá, hogy megsértődj egy szerdai Merkúr-Szaturnusz szembenállás szerint. Mégse tedd! Vedd észre, hogy a párod nézőpontja épp annyira jogos, mint a tied! Egyikőtöknél sincs a bölcsek köve, vagyis nem vagytok tévedhetetlenek. Ennek felismerése óriási ajándék lehet. Kérdés, mikor jöttök rá? Az idő nektek dolgozik…

Szingli Halak

Semmiképp se rágódj régi ügyeken! Sajnos a Halakban járó Szaturnusz most hajlamosíthat téged ilyesmire. Ráadásul a szerdai bolygószembenállás olyan régi emlékeket hozhat vissza, mely kimondottan fájdalmas lehet. Éppen ezért nem szabad nosztalgiáznod. Nézz előre, és hagyd hátad mögött a múltat! Ez nem jelenti, hogy el kéne felejtened azt, ami volt, csak élj a jelenben!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!