KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Mindkettőtöknek érdemes lenne lelassulni. A kapkodás csak idegeskedést szül, vitát generál. Hétvégén emellett a kiadásokra is ügyelnetek kellene. Fontos, hogy legyen egyetértés közöttetek! Egyeztessetek és megelőzhetitek a konfliktust! Közben próbáljatok egymásnak meglepetést szerezni, amit titokban tartotok, mert úgy lesz igazi…

Szingli Kos

Karácsony előtti utolsó héten a bolygók lelassítanak téged és a folyamatokat is. Ez frusztrálhat, holott örülnöd kellene, mert a kapkodás nem segít, sőt. Szerdától a Kos Hold kicsit felgyorsít mindenkit és mindent, ami tetszik neked, mert utálod a bénázást. Mindeközben a párkeresés cseppet sem motivál. Tudnod kell, hogy fanyalogva nem érdemes ismerkedni.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Hétvégén és csütörtökön az égi folyamatok szerint konfliktusveszély van a levegőben. Bármin hirtelen összekaphattok. Szerencsére amilyen gyorsan jön a vita, olyan gyorsan el is múlik. Ennek ellenére ne a békülés legyen a cél! Hétfőn egy nagyszerű fényszög, pénteken a Bakba lépő Nap kifejezetten jó hatással lesz rátok, és harmóniát hoz nektek.

Hirdetés

Szingli Bika

Számíts rá, ezen a hétvégén, majd csütörtökön puskaporos hangulat lesz a levegőben! Hirtelen és váratlanul jöhet a konfliktus, szerencsére amilyen gyorsan jön a vita, olyan gyorsan el is múlik. Még jobb, hogy hétfőn egy kiváló fényszög, pénteken pedig a Bakba lépő Nap kifejezetten jó hatással lesz mindenkire. Ettől jócskán megnőnek az esélyeid az ismerkedés terén…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Csupán a vasárnapi Nap-Neptunusz fényszög zavarhatja meg a harmóniát nálatok. Sajnos ez nem csak ezen az egy napon hat, hanem előtte és utána is. Bolygód, a Merkúr hátrálása miatt szokatlanul nosztalgikus hangulatban leszel. Ez a kedvesednek nem mindig tetszik, mert azt gondolja, hogy a megismerkedésetek előtti időket sírod vissza. Nyugtasd meg, hogy nem így van.

Szingli Ikrek

Ne lepődj meg, ha hétvégén valaki megbántódik, és neked fogalmad sincs róla, hogy miért! A félreértés borítékolható egy Nap-Neptunusz fényszög miatt. A karácsony előtti hét során szokatlanul nosztalgikus hangulatba kerülsz. Ettől olykor elszomorodhatsz, mert régen voltak meghittebb és szebb karácsonyok is. Jó lenne, ha nem keseregnél ezen, hanem előre tekintenél…

Kedvező lehetőségeket jeleznek a karácsony előtti napokra a bolygók (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A párod nem fog neheztelni, ha elárulod, mi tenne boldoggá. Segíts neki, ne hagyd, hogy magában vergődjön! Hétvégén egy kis hógolyózás vagy téli séta jót tenne mindkettőtöknek. A hét során engedd, hogy segítsen neked a családdal kapcsolatos feladatokban! Nem kell egyedül megszakadnod. Együtt gyorsabban és vidámabban megy minden.

Szingli Rák

Karácsony előtt fokozódhat benned a keserűség, ha átadod magadat az önsajnálatnak. Legyél nagyon észnél, mert a bolygók szerint kicsit önzőbbnek kellene lenned! Létezik egy fogalom: egészséges önzés, s ettől nem válsz kevésbé népszerűvé. Az én határok meghúzása és az önszeretet aktuális feladat nálad. Törekedj rá, és könnyebb dolgod lesz…

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

A hétvégétek békéjének kulcsa, hogy kimondjátok-e, mire vágytok. Az nem vezet semmi jóra, ha a másiknak találgatnia kell. Nem ciki elárulni, hogy jól esne egy kicsi gyengédség és kényeztetés. Egyre közelednek az ünnepek, s ez mindenképpen örömmel töltsön el titeket! És bátran szóljatok egymásra, ha a másik kapkodna vagy pánikol…

Szingli Oroszlán

Szerelem van a levegőben hétvégén. Nem csak te szeretnéd ugyanis együtt tölteni az ünnepeket valakivel, aki megért, tolerál és a kedvedben jár. Persze ez akkor az igazi, ha kölcsönös. Máskülönben ne is álmodozz! Már sokszor jártál úgy, hogy beleélted magad, aztán nem lett belőle semmi. Attól, hogy megőrződ a józanságodat, még találkozhatsz értékes emberrel.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Csak a hétvégét kell kibírnotok csattanás nélkül. Azok a problémás fényszögek, amelyek a hétvége békéjét veszélyeztetik, hétfőtől elillannak. Meglepően kellemesnek ígérkezik a karácsony előtti hét. Több segítő konstelláció asszisztál ahhoz, hogy együttértésben készüljetek a szeretet ünnepére. Minden adott lesz. A többi tőletek függ…

Szingli Szűz

A családod megint leleményesen elintézi, hogy ne unatkozz a hétvégén. Egy vasárnapi Nap-Neptunusz diszharmonikus fényszög diszharmóniát jelez. Jobb ezért, ha megtartod magadnak a véleményedet a béke kedvéért. A hét sokkal békésebbnek ígérkezik. Több kedvező fényszög lesz az égen, ami segíthet, hogy mások ingerültségét ne vedd át.

Ez is érdekelhet

Karácsonyi sütihoroszkóp

Van, aki a habosat és krémeset szereti, más a gyümölcsösre esküszik, és persze van, akinek mindegy, csak csokis legyen. Egy a biztos: nincs olyan csillagjegy, akinek ne lenne kedvenc karácsonyi süteménye!

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Amennyiben megkérdezed a szerelmedet, tuti, nem fogsz kritikát kapni tőle. Nyoma sincs benne szemrehányásnak vagy elégedetlenségnek. Ez csak benned van. Amint rádöbbensz erre, a saját dolgodat könnyíted meg. Az égi folyamatok nem gátolnak meg, hogy jól érezd magad a bőrödben. Mosolyogva készülődhetsz az ünnepekre.

Szingli Mérleg

Hétvégén jó lenne, ha észre vennéd, hogy csak te vagy magaddal elégedetlen. Mindenki más kritika nélkül elfogad téged. A hét során nincs kedvezőtlen konstelláció a te szempontodból, épp ezért igyekezz élvezni a karácsony előtti utolsó napokat! Keress olyan karácsonyi zeneválogatást, amit még nem untál meg! Főzz vagy rendelj magadnak valami finomságot!

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

A hétvége sem lesz zökkenőmentes, de az igazi kihívást a csütörtöki Vénusz-Uránusz szembenállást jelzi, amely szerint nem könnyű a konfliktusveszélyt hárítani. Minden okotok meg lenne a vitára, de éppen ezért ne vitázzatok egymással! Nem cél a karácsony előtti napok megmérgezése. Óvjátok a kapcsolatotokat a káros külső hatásoktól! Egymásra figyeljetek, és nem lesz baj.

Szingli Skorpió

A hétvége és a hét is tartogat bőven kihívást. Sajnos úgy tűnik, bármikor bárkivel összetűzésbe kerülhetsz. Persze ez nem feltétlenül történik meg, de nagy az esélye. Ha ezt tudod, akkor tehetsz ellene. Te szereted a lehetetlennek tűnő küldetéseket. Na, ez az lesz. Nem árt, ha tudod, a Skorpióban járó Vénusz szerint valaki léket üthet az önbizalmadon…

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Ha elbizonytalanodsz vagy kérdőjelek jelennek meg lelki szemeid előtt, azonnal szólj a kedvesednek! Nem szabad engedni a kétségeknek, hogy elharapózzanak benned, mert nem lesz jó vége. A vasárnapi Nap-Neptunusz kvadrát hosszú ideig összezavarhat. Egyetlen ellenszer, ha minél gyorsabban nevén nevezed a problémát, mert abban a pillanatban okafogyottá válik.

Szingli Nyilas

A vasárnapi Nap-Neptunusz kvadrát hosszan zavart okozhat benned. Az egyetlen ellenszer, ha minél gyorsabban nevén nevezed a problémát, mert az abban a pillanatban okafogyottá válik. Van, aki ezt érti és tolerálja, és van, aki nem. Kalkuláld bele, ha őszinte vagy, akkor lehetséges, hogy elveszítesz néhány embert! Talán ez jobb, mintha azért maradnak veled, mert eljátszod a jó fejet…

Ez is érdekelhet

Erre a 4 csillagjegyre gazdagság vár 2024-ben a pénzhoroszkóp szerint

Sokaknak hoz fellendülést, stabilitást, kedvező fordulatokat a következő esztendő. Erre a 4 csillagjegyre pedig ennél is több vár: nekik hatalmas szerencsét hoz a pénzügyekben 2024.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Mi lenne, ha a felnőttes gondok helyett a gyerekes élvezeteket részesítenétek előnyben? Legalább hétvégén válasszatok felhőtlen programot magatoknak! A feladatok megvárnak. Persze ehhez ketten kelletek. A hét során csináljatok meghitt estéket! Idén is mindennel időben végezni fogtok. Sokat segít, ha ebben (is) támogatjátok egymást.

Szingli Bak

Mi jobb, ha a hétvégén összehúzott szemöldökkel haladsz az előkészületekkel, vagy engedélyezel magadnak egy kis szórakozást? Utóbbi után minden flottabbul halad a maga útján. Szóval igazán jó döntés lenne. A hét során nem lesz okod panaszra, sőt, hétfőn és pénteken kifejezetten kedvező konstellációk lesznek. Ráadásul pénteken a Nap a Bakba lép, és jön a szülinapod.

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Kacagnotok kellene azon, hogy a családotok külön-külön és együtt is milyen változatos módon képes újabb és újabb feladatot adni nektek. Ugye, emiatt nem kaptok össze? Sem a hétvégén, sem a karácsony előtti utolsó héten ne adjatok teret a konfliktusnak! Fogjatok össze, és emlékeztessétek egymást, hogy egy csónakban eveztek!

Szingli Vízöntő

Karácsony előtti utolsó hétvégén két nap alatt három kellemetlen fényszög lesz az égen. Eszerint több emberrel is konfliktusba keveredhetsz. Lehet, hogy olyasmit vársz tőlük, amire nem képesek. Muszáj ennek megfelelően alakítanod a hozzáállásodat, máskülönben idegroncs leszel karácsonyra. Ugye belátod, ez semmilyen körülmények között sem lehet opció?

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Hétvégén próbára tesz titeket egy Nap-Neptunusz kvadrát, amely zavart és félreértést jelez. Muszáj egymás között egyszerűen és konkrétan beszélni. Ezzel nagyot léphettek előre. A hét során nem lesz több akadály. Lesz kapacitásod másokat végighallgatni és segíteni. Kérdés, a párod ezt hogyan viseli. Vajon nem lesz féltékeny?

Szingli Halak

Zűr-zavaros helyzetet mutat egy vasárnapi Nap-Neptunusz kvadrát. Legjobb, ha egyszerűen és konkrétan fogalmazol, amellyel sokat tehetsz a félreértések ellen. A hét során nem lesz több akadály. Dicséretes módon lesz kapacitásod másokat végighallgatni és segíteni. Kérdés, azokra is figyelsz-e, akik nem nyafognak, nem panaszkodnak…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!