KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A hosszú hétvége számodra arról szól, hogy utolérd magad. Viszont ez nem biztos, hogy a párodnak tetszik. Ő inkább csavarogna, bulizna. Ha nem akarsz vitát, tarts vele! Utána megkérheted, hogy segítsen neked. A folytatásban előkerülhetnek a fullánkok, akár könnyek formájában is. Tedd meg, hogy nem bagatellizálod el a társad sérelmeit! Megérdemli…

Szingli Kos

A pünkösdi hétvégén nem a szórakozás izgat. Inkább az, hogy hasznosan töltsd az időt és legyen látható eredménye annak, amit csinálsz. Ebbe nem szólhat bele senki. Pünkösd után csupa szentimentális emberrel lesz dolgod, akiknek szerinted túlzó az érzelmi reakciója. Akár zavar téged, akár nem, ők így működnek. Nem tehetsz mást, ha nem tudod tolerálni, mint hogy távolságot tartasz.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Szupernek ígérkezik a hosszú hétvégétek. Különösen akkor, ha közös élményekkel töltitek meg, és végre kettesben romantikáztok kicsit. Utána nem lesz könnyű visszavenni a fonalat, és a hétköznapok kihívásaival megküzdeni. Benned ettől nő a feszültség, ami csütörtökön és pénteken vitába torkollhat. Semmiképp se hibáztasd a szerelmedet! Legyél igazságos!

Hirdetés

Szingli Bika

Csodás hétvége vár rád. Három nap alatt annyit pihenhetsz, mint máskor egy egész hét alatt. Tőled függ, kivel vagy mivel akarod tölteni a pünkösdi hosszú hétvégét. Ne engedj beleszólást, válogass kedved szerint! A pihenőt, lazítást követően könnyebb lesz figyelni másokra, s ezzel fontos információkhoz juthatsz. Majd június első napjai konfliktus veszélyét hozzák. Lehetőleg kerüld a nézeteltérést!

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Nem leszel túl fényes hangulatban a pünkösdi hosszú hétvégén. A kedvesed nem győz vigasztalni. Szeretne mosolyogni látni, és ezért mindent megtesz. Mondd neki, hogy nem vele, és nem is a kapcsolatotokkal van bajod! Hétfő estétől sokkal jobban leszel a levegős fényszögeknek köszönhetően. Ha mesélsz neki, ha szóval tartod, a hét többi részében ő is megnyugszik…

Szingli Ikrek

Amennyire borús leszel a hosszú hétvégén, olyan jól indul az új hét. Emiatt nem kellene erőltetned a találkákat a pünkösdi hétvégén. Nem az számít, hogy ki ér rá, hanem, hogy te készen állsz-e másokkal találkozni. Amikor nem vagy feldobva, jobban teszed, ha lemondasz mindent. Fogj egy könyvet, és vonulj ki csendes parkba! Hétfő estétől partiképesebb leszel…

A horoszkóp szerint figyeljünk egymásra a következő napokban (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A pünkösdi hosszú hétvégén vedd rá a párodat, hogy tegyétek rendbe a kertet vagy az erkélyt! Lehet, hogy nem lesz lelkes, de ha beígérsz valami jutalmat, akkor segítőkészebb lesz. A jutalom olyasmi legyen, amit csak te adhatsz, csinálhatsz neki! Pünkösd után romantikára és gyengédségére vágysz. Bújj a párodhoz, és súgj a fülébe valami erotikusan izgatót!

Szingli Rák

A tavasz meghozza a szerelemre vágyás erősödő érzését benned. Kijöhetsz a barlangodból, leporolhatod a ruhádat, megfésülheted a hajadat, és fejest ugorhatsz az ismerkedésbe. Kedved szerint válogass a lehetőségek közül. Ismerkedhetsz a neten, edzőteremben, iskolában vagy akár benzinkúton. Pont akkora meglepetés fog érni, amilyen bátor leszel…

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Már megint a pénzen vitáztok az égi folyamatok szerint. Ezek a viták hol hevesek, hol enyhék, de minden esetben teljesen fölöslegesek. Sosem fogtok teljesen egyetérteni, mert mások vagytok ebben is. Mégis közös nevezőre kellene jutnotok, hogy ne alakuljon ki állóháború. Nem állhat közétek a pénz, és nem mérgezheti meg a kapcsolatotok hangulatát…

Szingli Oroszlán

Ez a heted a pénz miatti parával telik. Folyton számolgatod, hogy mennyiből kell kijönnöd. Igazad van, hiszen egy hosszú hónap végéhez közeledsz, de ez mégsem ronthatja el annyira a kedvedet, hogy bezárkózz. Mindazonáltal, ha úgy érzed, hogy nem tudsz őszintén mosolyogni és nevetgélni a másik poénjain, akkor ne most randizz! Mindketten jobban jártok…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Volt már nehéz időszak a kapcsolatotokban? Mert most lesz: a hosszú hétvége komoly próbatételnek látszik. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek semmi jót nem ígérnek. Ha együtt akartok maradni, ne feledjétek, hogy egy csónakban eveztek! Pünkösd után enyhülnek a feszültségek. Beszélgessetek sokat, de ne másokról, hanem magatokról!

Szingli Szűz

A hosszú hétvégéd közel sem lesz olyan felhőtlen, amilyennek szeretnéd és tervezted. Sem magaddal, sem külvilággal nem leszel megbékélve. Amikor ilyen mélyrepülésben vagy, felejtsd el az ismerkedést! Ne találkozz senkivel és még csak ne is írj, mert annak nem lesz jó vége. Ha már megbeszéltél valamit, és nem akarod lemondani, akkor fogd fel tanításnak, tapasztalatszerzésnek az egészet!

Ez is érdekelhet

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2023: szenvedélyt és romantikát jeleznek a bolygók

2023 nyara szenvedélyesnek és kalandosnak ígérkezik, akkor is, ha még nincs párod, és akkor is, ha már van. Lássuk, mit mutat a nagy nyári szerelmi horoszkóp a párkapcsolatban élőknek és a szingliknek Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Nem a legjobb a közérzeted. Vonszolod magad, pedig sok terved és ötleted van a pünkösdi hosszú hétvégére. A kedvesed benne lenne, de aggódva nézi, hogy nem vagy olyan vidám, mint általában. Jó lenne, ha nem erőltetnél semmit. A hét további részében is kímélő üzemmódba kellene kapcsolnod, ha nem akarsz lerobbanni. Mindezt magadért, és azért az emberért tedd meg, akit szeretsz.

Szingli Mérleg

A pünkösdi hosszú hétvégéd nem olyan lesz, mint az előző hosszú hétvégéid. Nem lesz sem erőd, sem kedved társaságba menni. Ha mégis, akkor válassz derűs és jó humorú embereket! Kerüld a panaszkodókat, akik totál leszívják az energiádat. Most többet kell a saját igényeiddel törődnöd. Ugye, hallottál az egészséges önzés fogalmáról? Pontosan ezt kellene elsajátítanod…

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Tuti, hogy a szerelmednek hosszú listája van, hogy mit csinálhattok a pünkösdi hosszú hétvégén. Vagy neked van ilyen hosszú listád? A lényeg, hogy egyeztessetek, ne legyen elvárás, hogy a másiknak is ugyanazt kell tennie! Pünkösd után kezdeményezz beszélgetést a szerelmeddel, és másokkal is! Fontos információk birtokába jutsz, ha kérdezel, de nem faggatózol.

Szingli Skorpió

Mindenki szeretné kiaknázni a hosszú hétvége adta lehetőségeket. Te sem vagy ezzel másképp. Jó lenne, ha időben szólnál, ha találkozni akarsz valakivel. Ez most ne randi legyen, mert az elvárásokkal terhelt valami lenne! Inkább üljetek ki egy padra, lépcsőre és meséljetek! A hét során belefuthatsz merev elképzelésű, csőlátású emberekbe. Ne ítélkezz! Te sem vagy jobb…

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Sajnos nem lesz könnyű dolgod, ha meg akarod nevettetni a kedvesedet. Olyan gondterhelt, hogy most nem jól reagál a vicceidre. Ezen megsértődhetnél, ha nem ismernéd eléggé. Egy komoly Nap-Szaturnusz fényszög feszültségét csak akkor tudod kivédeni, ha komolyan veszed a "jóban-rosszban" fogadalmi szöveget. Lehet, hogy most van a "rosszban" szakasz.

Szingli Nyilas

Biztosan mondták már neked, veled az a baj, hogy hősként meg akarod oldani mindenki gondját. Ezen a héten is megmentőt akarsz játszani, ami komolyan zavarba ejtheti a másikat. Különösen akkor, ha ez még egy kezdődő ismerkedés. Vissza kellene fognod magad, ha nem akarod elijeszteni a másikat. Idővel megismer, és nem fogja tolakodásnak venni a segítségedet.

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek élete legjobb nyara következik 2023-ban

Hatalmas energiák hatnak ránk idén nyáron. A Szaturnusz retrográdja sorsszerű fordulatokat, a Plútó jelenleg is zajló retrográdja pedig mély átalakulást jelez. 4 csillagjegy életében ezek a folyamatok nagyon szerencsés eseményeket indítanak el, számukra életük legjobb nyara következik.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Előre idegesít, hogy mennyien lesznek az utakon a pünkösdi hosszú hétvégén. Ezt a feszültséget semmiképp se a párodon vezesd le! Akkor inkább maradjatok otthon! Nem attól függ a kedvetek, hogy hol vagytok. Otthon vagy a közelben is találhattok kikapcsolódást. A munkahét elején készülsz beolvasni valakinek. Mielőtt túl kemény lennél, kérdezd meg a párod véleményét!

Szingli Bak

A hosszú hétvége tömegjeleneteiből nem kérsz, pedig biztosan nagyon sokan lesznek az utakon és a népszerű helyeken. Pontosan ezért vagy otthon kellene maradnod, vagy találnod kell egy kevésbé felkapott helyet. Ugyanígy leszel az emberekkel is: nem vágysz zajos, hivalkodó, dicsekvő partnerekre. Ez nem csak a hétvégére érvényes. Válogasd meg, kivel töltöd az értékes idődet!

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Legyen az a pünkösdi hosszú hétvége kihívása, hogy ki talál több ingyenes programot! A bolygók ugyanis léket üthetnek a pénztárcádon, ha nem vigyázol. Amennyiben játéknak fogjátok fel, jól fogtok szórakozni. A pünkösd utáni napok súlyos konfliktust hozhatnak. Nem köztetek lesz feszültség, mégis megmérgezheti a hangulatotokat a kívülről érkező probléma. Ne hagyjátok!

Szingli Vízöntő

Rád telepedhet az aggodalom. Első sorban a pénz miatt aggódsz, amit egy Nap-Szaturnusz nehéz fényszög szimbolizál. Komolyan kell venned, és vissza kell fognod a költéseket. Ez nem tartozik másra, épp ezért ne oszd meg azokkal, akik alig ismernek téged! Június első napjaiban szerinted mindenki fafejű, mert mindenki ragaszkodik a saját igazához. Te nem így teszel? Akkor te is fafejű vagy, nem igaz?

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Finoman szólva sem lesz a pünkösdi hosszú hétvégétek konfliktusmentes. Nagyon kell vigyáznotok a törékeny békére. Mindketten érzékenyek lesztek, ezért fontos, hogy ne egymást hibáztassátok! Minden múltbeli sérelem nehezíti a dolgotokat, ha nem tudtok felülemelkedni rajta. Pünkösd után az őszinte beszélgetés sokat segíthet. De csak akkor, ha mindketten benne vagytok.

Szingli Halak

Hol van az előírva, hogy neked fergetegesen jól kell érezned magad a hosszú hétvégén? Lehet, hogy ez a te saját elvárásod? Ha igen, ne számíts túl sok jóra. Mind a három napon lesznek nehéz fényszögek, s ez nem tesz téged alkalmassá arra, hogy most kezdj bele egy új kapcsolatba. Pünkösd után könnyebb dolgod lesz, ha nem félsz attól, hogy bármiről lemaradtál…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!