KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Mindegy, hányadik közös karácsonyotok a mostani. Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogyan beszéltek egymással. A kimondott szó tőr lehet vagy simogatás. Neked a saját szavaidat kell kontrollálnod, amit a másik utánozni fog. Ne lepődj meg! A két ünnep között a víz dominancia érzelmi cunamit ígér. Könnyek sem kizártak. Maradj toleráns és megértő!

Szingli Kos

Karácsonykor mindenki jókívánságokat küldözget egymásnak és/vagy a közösségi oldalakon az ismerősöknek. Ezek között lesz olyan, ami megérint, és többet gondolsz bele, mint ami benne van. Jó lenne, ha nem csapnád be magad. A két ünnep között a víz dominancia túlkapásokat jelez. Nem baj, ha megkönnyezel valamit vagy valakit, de csak annak mutasd meg a könnyeidet, aki megérdemli!

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Nosztalgiázni karácsonykor sem szégyen. De ez akkor igazán szép, ha a közös emlékeket idézitek fel együtt. Nem ciki nosztalgiázni, de persze ezt sem kellene túlzásba vinni. A két ünnep között elégedettség és büszkeség tölt el egy szerdai Nap-Jupiter szuper fényszög szerint. Ennek köszönhetően derűlátóan mész bele a szilveszterbe és az egész 2024-es évbe. A hangulatod a kedvesedre is jó hatással van.

Hirdetés

Szingli Bika

Sokszor kigúnyoltad az öregeket, hogy mennyit mesélnek a régi idők karácsonyairól. Erre most te fogsz nosztalgiázni a bolygók szerint. Nem baj, de ne ragadj a múltban! Élvezd a jelen pillanatait is! És kényeztesd magad valamivel! A két ünnep között elégedettség és büszkeség tölt el egy szerdai Nap-Jupiter szuper fényszög szerint. Érdemes lenne máris elkezdeni a 2024-es célok kitűzését.

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Szombaton reggel bolygód, a Merkúr visszalép a Nyilasba, ami nagy zűrt okozhat, ugyanis régi szerelmed írhat rád, ami a párodból féltékenységet hozhat ki. Ha nem vigyázol, az egész karácsonyotokat megmérgezi az ártatlan üzenet. Mindenképpen előzd meg! A két ünnep között két kellemetlen fényszög puskaporos hangulatot mutat, pedig most sokkal jobb lenne békésen belemenni a szilveszterbe.

Szingli Ikrek

Jól szórakozhatsz rajta, hogy többen párbajoznak érted. Szombaton reggel bolygód, a Merkúr visszalép a Nyilasba, ami régi szerelmek visszatérését szimbolizálja. Ha ők tudnak egymásról, féltékennyé válhatnak. Ugye nem akarod összeugrasztani őket? A két ünnep között két ronda fényszög ingerültséget hozhat. Lehetőleg ne sértődj meg semmin!

Csodaszép karácsony jeleznek a bolygók a pároknak és a párkeresőknek egyaránt (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Meghitten és békésen telik a karácsonyotok. A bolygók szerint minden adott, hogy a kapcsolatotok szintet léphessen. Ám a szerdai telihold sértődésre hajlamosít téged. Meg kéne vizsgálnod, hogy valójában mi bánt. Vigyázz, mert a két ünnep között a duzzogással az egész hetedet elronthatod! Megkérheted a párodat, hogy beszélgessen veled többet…

Szingli Rák

Idén a karácsonyod szuper lesz, amit két szuper fényszög garantál. Sok kedves jókívánságot kapsz, amelyek olvasgatása simogatja a lelkedet. De azonnal karácsony után a szerdai telihold már sértődésre hajlamosíthat. Jó lenne, ha rájönnél, valójában mi bánt. Nem kéne a két ünnep közötti egész hetedet elrontanod. Megkérhetnél egy barátot, beszélgessetek erről.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Akkor jártok jól, ha karácsonykor megengeditek magatoknak, hogy gyerekek lehessetek. Örüljetek minden ajándéknak, nézzetek karácsonyi meséket! Ez jót tesz a kapcsolatotoknak is. A két ünnep között nem lesz uborkaszezon: nagy horderejű konstellációk nagy horderejű ügyeket billentenek át a holtponton. Kérdés, most kell-e ezekről dönteni?

Szingli Oroszlán

Az idei karácsony meghatározó lesz számodra. Akkor jársz jól, ha megengeded magadnak, hogy újra gyerek lehess. Örülj az ajándékoknak, nézz karácsonyi meséket! Ez jót tesz testednek, lelkednek, szellemednek egyaránt. A két ünnep között hét nagy horderejű konstelláció nagy horderejű ügyekben fordulópontot jelez. Kérdés, most kell ezekről döntened vagy ráérsz később is?

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Több a kedvező fényszög, mint a kedvezőtlen idén karácsonykor. Csupán a kedd jelent kihívást, mert reggel három kellemetlen fényszög puskaporos hangulatot hozhat. A két ünnep között össze kéne dugnotok a fejeteket, mert az égi folyamatok szerint nagy dolgokról kell döntenetek. Nem baj, ha még nem áll minden adat a rendelkezésetekre…

Szingli Szűz

Ez egy fura karácsony lesz: nem tudod eldönteni, mit szeretnél. Vendégeket fogadnál vagy inkább vendégségbe mennél? Vannak érveid mindkettő mellett és ellen is. Ám a négy nap alatt mindre lesz lehetőséged. A két ünnep között, három nap alatt hét jelentős konstelláció szerint nagy dolgokról kell döntened. De nem biztos, hogy minden adat a rendelkezésedre áll. Szóval, még várj.

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek az életében új időszámítás kezdődik 2024-ben

2024 nagy energiákkal veszi kezdetét, és sokaknak tartogat komoly fordulatokat. Ennek a 4 csillagjegynek az életében új időszámítás kezdődik.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Ne kapkodj és ne akarj mindent egyedül megcsinálni karácsonykor! Kérj segítséget a kedvesedtől! Szívesen segít, ha megmondod, hogy mit. A két ünnep között sem fogsz unatkozni. Számíts rá, hogy téged a szerda hajnali telihold visel meg a legjobban! Semmiképp se idegeskedj! Pláne olyasmi miatt, amire nincs hatásod!

Szingli Mérleg

Fogadd meg idén karácsonykor, hogy nem kapkodsz, és nem akarsz mindent egyedül megcsinálni! Kérj segítséget! Meg fogsz lepődni, mennyien jelentkeznek. A két ünnep között sem fogsz unatkozni. Szerdára virradóan zaklatott álmod lehet a szerda hajnali telihold miatt. Ne aggódj, szerencsére gyorsan elmúlik a hatása! Pénteken bolygód, a Vénusz jegyet vált, és te sokkal jobban leszel…

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Irigylésre méltó a helyezted, mert egy hétfői Vénusz-Neptunusz fényszög az egész karácsonyodat megszépíti. Senki és semmi nem tud kihozni a sodrodból. Ennek fő élvezője a szerelmed. A két ünnep között rengeteg újdonság várható, ami tőled új stratégiát követel. Hallgass a szerelmedre, mert ő higgadtabban lát téged és a szituációt.

Szingli Skorpió

Jó neked - már megint megkapod ezt az ostoba mondatot. Sokan irigykednek rád, de most van is rá okuk. Egy hétfői Vénusz-Neptunusz fényszög az egész karácsonyodat bearanyozza. Béke tölti el a lelkedet. A két ünnep között három nap alatt hét nagy jelentőségű konstelláció szerint új információkat kapsz, és neked új stratégiát kell kialakítanod. Ajándéknak vedd, ez nem büntetés…

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

A hosszú hétvége első napján hajnalban a Merkúr visszalép a Nyilasba, és innentől sokkal többet emlegeted a régi időket. Vigyázz, ezzel ne bántsd meg a szerelmedet, aki anno nem volt még veled! Kedden tripla diszharmonikus fényszög vitára hajlamosít titeket. Álljatok ellen! A két ünnep között is lesz két vitás konstelláció. Óvjátok a törékeny békét!

Szingli Nyilas

Minden évben előfordul, hogy karácsonykor többet gondolsz a régi szerelmekre. Idén erre még inkább hajlamos leszel, ugyanis szombaton hajnalban a Merkúr visszalép a Nyilasba. Jól gondold, meg, kinek írsz, mert lavinát indíthatsz el. Kedden tripla, a két ünnep között további két kritikus konstelláció lesz az égen, ami kínos helyzetbe hozhat téged…

Ez is érdekelhet

2024, a Nap éve

Az asztrológia szerint minden esztendőnek megvan a maga uralkodó bolygója. 2024 a Nap éve, ami hatalmas energiákat jelez, és mutatja, hogy ez az év sorsfordító változásokat hoz.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Felemás lesz a karácsonyi hangulatod. Uralkodsz magadon, de nem érint jól, hogy nem megy minden a megbeszéltek szerint. Időzített bomba vagy. Vigyázz, mert vagy lerobbansz vagy veszekedni fogsz! A két ünnep között a szerda hajnali telihold is vitás helyzetet jelez. Kár lenne haragban kezdeni a szilvesztert…

Szingli Bak

Karácsonykor visszafogod magadat, és nem adsz hangot a kritikus véleményednek. De ettől még gyűlik benned az elégedetlenség. Ugye, tudod, hogy jelenleg időzített bomba vagy? Vigyázz, mert vagy lerobbansz vagy veszekedést provokálsz. Egyik sem jó. A két ünnep között a szerda hajnali telihold a legnehezebb. Semmiképp se vidd magaddal a méltatlankodást a szilveszter éjszakába!

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Vidámnak ígérkezik a karácsonyotok az Ikrek Holdnak köszönhetően. Főleg, ha jut időtök közös játékra, például társasozhatnátok. Kettőtökön kívül a család is beszállhat. A két ünnep között is szerencsések vagytok, mert kívülállóként nézitek, hogy mások marakodnak, szakítanak. Ti maradjatok ki minden ilyesmiből! Fogjatok és tartsatok össze! Ez az egyetlen járható út…

Szingli Vízöntő

Az Ikrek Holdnak köszönhetően derűs karácsonyra számíthatsz. Főleg, ha sikerül vidám társaságban töltened a karácsonyi hosszú hétvégét. Lehet ez család vagy barátok. Vegyetek elő társasjátékot és indulhat a buli! A két ünnep között is jól érzed magad, mert kimaradsz minden nehéz, feszült fényszögből. Vedd észre, milyen szerencsés vagy, és vidd magaddal az érzést az újévbe!

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Az egész karácsonyotokat megmérgezheti a kedd reggeli tripla feszült fényszög, ami veszekedésre hajlamosít titeket. Tudd be ezt a felfokozott elvárásoknak! Ne civakodjatok, inkább szeressétek egymást! Sajnos szerdán és csütörtökön is lesznek kellemetlen fényszögek az égen. Most kiderül, megtanultátok-e a feszültséget okosan kezelni…

Szingli Halak

Minden jól indul, de elromolhat a kedd reggeli tripla feszült fényszög miatt. Ingerlékeny leszel, és nemcsak ezen a napon, hanem szerdán és csütörtökön is. Mindegy, hogy mennyire régi vagy új az ismeretség, könnyen megsértődhet bármelyik fél. Akár te is. Pedig jobb lenne megúszni vita nélkül…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!