KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Amíg hétvégén a pénz miatt aggódsz, addig a hét során a szerdai újhold képes kirángatni a gödörből. A párod hiába biztat, nyugtat, csak te saját magadat tudod lecsillapítani. Ennek ellenére törekedj rá, hogy ne érezze feleslegesnek, amit mond neked! Rendkívül deprimáló, ha valaki fölöslegesnek érzi magát, ezt ne felejtsd el.

Szingli Kos

Nem sok kedvet érzel az ismerkedésre. Elég saját magadat, a családodat és a barátaidat elviselni. Mi van veled? Hol van a híres nyitottságod? A bolygók szerint semmit, így az ismerkedést sem szabad most erőltetni. Ne engedd, hogy bárki leszóljon azért, mert nem esik jól idegenekkel levelezni, találkozni! Lesznek még jobb esélyek ehhez a mostaninál.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Sajnos hétvégén több feszült fényszög szerint szinte bármin képesek vagytok összekapni a pároddal. Két nap alatt három bolygószembenállás (Hold-Jupiter, Vénusz-Jupiter, Hold-Uránusz) szóváltás veszélyét jelzi. Szerencsére hétfőtől ez már a múlt. Készüljetek inkább a már nagyon közelgő ünnepekre, de közben ne felejtsétek el élvezni a jelent! Sokat öleljétek, pusziljátok egymást!

Hirdetés

Szingli Bika

Ha hétvégén nem veszel össze senkivel, akkor megveregetheted a saját válladat. Két nap alatt három bolygószembenállás (Hold-Jupiter, Vénusz-Jupiter, Hold-Uránusz) szörnyen feszültté tesz téged (is). Ha lehet, kerüld az embereket! Ha mégis találkozol valakivel, ne vegyél semmit személyesre! A hét során sokat javul a helyzet. Karácsony közelsége jó hatással lesz rád.

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Féltékenység ütheti fel a fejét nálatok. Nagyobb a valószínűsége, hogy a kedvesed lesz féltékeny rád. A népszerűséged zavarja. Nincs jó hatással rá, hogy olyan emberekről mesélsz, akiket nem ismer. Ahhoz, hogy megelőzd a bajt, tanácsos kényeztetni és dicsérni őt. Mindegy, milyen régóta vagytok együtt, ez a csodaszer.

Szingli Ikrek

Nem tudsz mit kezdeni azokkal, akik versengeni akarnak a családoddal és/vagy a barátaiddal. A hétvégén több, de a hét során is néhányan elkövetik ezt a hibát. Azért hiba, mert elég gyorsan leépíted őket, csak ők még ezt nem sejtik. Senki sem akadályozhat meg abban, hogy másokkal is jól érezd magad, nem csak az új jelölttel. Igazad van…

A feszült hétvégét követően nagyon szép napok várnak mindenkire (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Nem újdonság, hogy olykor önbizalomhiánnyal küzdesz. A párodnak ismernie kell már annyira, hogy tudja, ilyenkor mit kell veled tenni. A hétvégén és a hét folyamán is nagy szükséged van a támogatására, biztatására. Nemcsak a kapcsolatotok miatt. Remélhetőleg lesz bőven energiája rád. Neki is jut most kihívás az életében, ezért neki is jól esik a biztatás…

Szingli Rák

Több olyan konstelláció lesz az égen, amely arról szól, hogy kevesebbnek érzed magad másoknál. Az új emberek hiába dicsérnek, nem hiszel nekik, mert azt feltételezed, valamit akarnak tőled. Ilyenkor, ünnepek előtt az emberek hajlamosak egymásba kapaszkodni, mert félnek a magánytól és mindenáron együtt akarják tölteni a karácsonyt valakivel. Te ne kövesd el ezt a hibát!

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Számtalan okotok lenne a civakodásra a hétvégén. Számtalan diszharmonikus fényszög szolgáltat okot, mégse tegyétek! A hét már sokkal jobb hangulatot ígér. Minden adott lesz, hogy filmbe illő jelenetekben legyetek főszereplők: forralt borozás az erkélyen, csók egy karácsonyi vásárban a fagyöngy alatt. Romantikából sosem elég…

Szingli Oroszlán

Nem kell hozzá párkapcsolat, hogy jól érezd magad. A hétvégén nem leszel túlságosan feldobva, de a héten felvillanyoz a szerdai újhold és a karácsony közelsége. Menj emberek közé, hívd el a kollégáidat, barátaidat karácsonyi vásárba, igyatok forralt bort együtt! Amikor nevetsz, ellenállhatatlanul vonzóvá válsz. Nem kizárt, hogy valakinek megakad rajtad a szeme…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Ugye, nem engeditek, hogy titeket rossz irányba vigyen az ünnepek előtti rohangálás? A hétvégén borzalmasan feszült fényszögek lesznek az égen, amelyek rátok is hatással lehetnek. A hét folyamán szerencsére ismét kedvező lesz ahhoz, hogy gördülékenyen haladjanak a dolgaitok, és ne egymást hibáztassátok. Épp így lehettek követendő példa másoknak…

Szingli Szűz

Mindenki rohangál, mint a mérgezett egér. Te ne tarts velük! Hétvégén nem lesz könnyű kimaradni a sorból, de a hét folyamán már könnyebb dolgod lesz. Közben a szerdai újhold nem hagy békén: muszáj valami újdonsággal megajándékoznod az otthonodat. Lehet ez pár díszpárna, függöny, új lábtörlő az ajtód elé. Utóbbi a feng shui szerint kedvező hatású…

Ez is érdekelhet

Nagy téli szerelmi horoszkóp: ezt jelzik a bolygók a következő hónapokra

2023 decembertől 2024 február végéig fokozatosan bezáródnak régi ajtók. Azaz egyre csökken az esélye régi érzelmek feléledésének, kibékülésnek, újrakezdésnek. Ez egyesek számára rossz hír, míg mások számára eljött az idő, hogy végre előre, tovább lépjenek.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

A szerelmed mindent elkövet, hogy ne keseregj régi dolgok miatt, és ne sirasd azokat, akik már kiléptek az életedből. Nem sok sikerrel teszi, mert neked most dolgod van a múlttal. Nincs ezzel baj, csak ne mérgezd meg a jelent! Emlékezz, és emlékeztesd magadat, hogy az az ember fontos, aki ott van melletted, aki átölel téged, és akit ölelhetsz!

Szingli Mérleg

Hétvégén elsírhatod magad. Olyan diszharmonikus fényszögek lesznek az égen, amelyek a meghatottság, a szomorúság könnyeit csalják a szemedbe. Nem kell szégyellned a könnyeidet. Aki nem érti ezt, azzal nincs dolgod. Vannak hideg, rideg, érzelemmentes emberek, akiket jobb, ha nagy ívben kerülsz. A hét során keresd a jó humorú emberek társaságát, akikkel lehet együtt nevetni!

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Kövessetek el mindent, hogy a hétvégén ne legyen vita köztetek! Sajnos két nap alatt három bolygószembenállás (Hold-Jupiter, Vénusz-Jupiter, Hold-Uránusz) vita veszélyét jelzi. Hétfőtől szerencsére elmúlik a veszély, és fókuszálhattok a készülődésre. Közben hallgassatok karácsonyi dalokat, egyetek narancsot, igyatok forró csokit vagy forralt bort!

Szingli Skorpió

Túl nagy az esélye, hogy a hétvégén valakivel összezördülsz. Két nap alatt három bolygószembenállás (Hold-Jupiter, Vénusz-Jupiter, Hold-Uránusz) vita veszélyét jelzi. Akkor se menj bele, ha meggyőződésed, hogy neked van igazad! Hétfőtől szomorkás lesz a kedved a korai sötétedés okán. Ennek ellenszere lehet, ha fényt csempészel az otthonodba minden létező módon.

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Senkinek sem lesz zökkenőmentes a hétvégéje. Lógjatok ki a sorból, és ti ne veszekedjetek! A hét egyébként is mesés ajándékot tartogat neked: szerdán újhold lesz a Nyilasban, ami remek lehetőség az újra tervezéshez. Ki ne hagyd! De vigyázz, hogy a szerelmed ne érezze kirekesztve magát! Vond be a terveidbe, és hálás lesz neked…

Szingli Nyilas

A hétvégén szinte mindenki konfliktusba keveredik, jó lenne, ha te kimaradnál a vitákból. A karácsony közelsége mindenkit felfokozott lelki állapotba hoz. Szerencsére a héten a szerdai újhold a Nyilasban kifejezetten jó hatással lesz rád. Ez számodra az év legfontosabb újholdja, mert ilyenkor tud a leginkább segíteni neked az újításban, a megújulásban, az újdonságokban.

Ez is érdekelhet

Adventi angyalhoroszkóp: ezt üzeni neked az őrangyalod az adventi várakozás idejére

Égnek a gyertyák az adventi koszorún: a fény megvilágítja a sötétséget, ez a várakozás, elcsendesülés, elmélyülés időszaka. Az őrangyalod üzenetet küld neked a szeretet ünnepéhez közeledve.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Sokan morognak, hogy a karácsony már nem arról szól, amiről kellene. Mindenki stresszes, ideges. Nektek nem kell utánoznotok őket. A karácsony és a készülődés pontosan arról szól, amiről akarjátok. Legyetek egymással türelmesek, és ha a másik gondterhelt, akkor egy öleléssel, jó teával nyugtassátok meg. Ez most neked jobban megy.

Szingli Bak

A Nap, a Mars és pár napig a Hold is a Nyilasban jár. Szóval egyelőre el kell viselned, hogy nem te irányítasz. Érdekes tapasztalatokat szerezhetsz, ha kívülállóként figyeled az embereket. Közben te csinálhatod a saját dolgaidat úgy, ahogy jól esik. Meglepő módon lesz, aki hozzád hasonlóan képes megőrizni a higgadtságát és nyugalmát…

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Amennyire feszült lesz a hétvégétek, annyira ígérkezik gördülékenynek a hét. Szóval csak a hétvégét kell kibírnotok vita nélkül. Valójában nem egymással vitáztok, hanem a családon belüli nézeteltéréseket kell tompítanotok. Amikor elindul az új hét, akkor már ne hátra, hanem előre nézzetek, és haladjatok a munkátokkal!

Szingli Vízöntő

Nem lesz a kedvenced ez a hétvége, nagyon sok feszültség, vita lehetőségét jelzik a bolygók. Neked ugyanakkor előnyöd van, békítőként léphetsz fel. Kérdés, van-e plusz energiád erre? A hét során fontos lenne haladnod a munkáddal, és mások ügyes-bajos dolgait csak akkor intézni, ha marad szabad kapacitásod. Máskülönben iszonyatosan dühös leszel magadra…

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Karácsony előtt sokkal többen vannak az utakon és az áruházakban, emiatt még jobban kell vigyáznotok magatokra, egymásra és a többiekre is. Főleg a hétvégén. A héten a szerdai újhold inspirálóan hat rád. Lehet, hogy új ötletek pattannak ki a fejedből, de ezek csak akkor előrevivőek, ha a kedvesed is rábólint. Közösen valósítsátok meg!

Szingli Halak

A hétvége balesetveszélyt tartogat. Legyél nagyon óvatos, mert két nap alatt három diszharmonikus fényszög lesz az égen! Majd a héten a szerdai újhold már inspirálóan hat rád. Lehet, hogy új ötletek pattannak ki a fejedből. Ezek megvalósításához időre és erőforrásra lesz szükség. Nem biztos tehát, hogy azonnal meg tudod valósítani. Legyél türelmes és kitartó!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!