KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Az év végén figyeljetek nagyon, hogyan beszéltek egymással! Ezt a jó szokást mindenképpen vigyétek át az újévre! Az egész év stílusát és hangulatát meghatározza, hogy az év első napján mit és milyen módon mondotok. Január első napjaiban a bolygók segítenek, hogy lassan, kapkodás nélkül tegyétek a dolgotokat. Így feszültségmentesen indul 2024.

Szingli Kos

Idén szilveszterkor se utánozz senkit! Menj a saját fejed után, még akkor is, ha ez nem mindenkinek tetszik! Persze nem kell senkit provokálnod, de akaratlanul is olyan szituációt teremthetsz, amivel hamar kiderül a másik tűrésszintje. Ez az ismerkedős szakaszban kifejezetten kedvező lehet. 2024 első napjaiban segítenek a bolygók, hogy lassan, kapkodás nélkül dolgozz.

Kos éves horoszkóp 2024

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Minden annak kedvez, hogy értékeld a kedvesedet. A szilveszteri hétvégétek harmonikusnak ígérkezik. Ne felejtsetek el egymás szemébe nézni a koccintáskor, sőt egy hosszabb csók sem árt… Az újév a lehető legelőnyösebb fényszögekkel indul. Most te leszel jobb passzban, vagyis jól jön, ha nyugatod, biztatod a kedvesedet. Sokat segítesz neki ezzel…

Szingli Bika

Bár úgy tervezheted, hogy idén szilveszterkor otthon maradsz, ám az utolsó pillanatban is meggondolhatod magad. Ismét bebizonyosodik, hogy a spontán bulik jobban sikerülnek, mint azok, amelyeket előre leszerveznek. Az újév a lehető legelőnyösebb fényszögekkel indul. Most olyan jó passzban leszel, hogy a környezeted rád támaszkodva mászik ki a depresszióból…

Bika éves horoszkóp 2024

Nagyon boldog új évet és sok boldogságot 2024-re! (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A bolygók szerint az év utolsó napjaiban felváltva lesztek lelkesek és fáradtak, s ezért elengedhetetlen, hogy egymást támogassátok. Érdekes visszanéznetek 2023-ra, mert láthatjátok, hogy többször elfordult ehhez hasonló eset az életetekben. A szilvesztert és az újév első napját szervezzétek, hogy a lehető legkevesebb stresszel járjon! Jó hír, hogy kedden előre indul bolygód, a Merkúr.

Szingli Ikrek

Az év utolsó napjaiban az égi folyamatok szerint hol lelkes leszel, hol fáradt, s emiatt nehéz tervezned és/vagy elköteleződnöd. Amennyiben visszatekintesz 2023-ra, láthatod, hogy ilyen már többször is előfordult veled. Lehetőleg úgy szervezd a szilvesztert és az újév első napját, hogy ne járjon stresszel! Kedvező a számodra, hogy bolygód, a Merkúr kedden előre indul.

Ikrek éves horoszkóp 2024

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Jól teszitek, ha nem bosszankodtok az év utolsó napjaiba, szinte biztos, hogy a tervekkel ellentétesen alakulnak a dolgok. Amennyiben sikerül mosolyognotok mindenen, vidáman búcsúztathatjátok 2023-at, és még vidámabban léptek át 2024-be. A bolygók éppen ebben támogatnak titeket. Január első napjaiban ingerült lehetsz a határidők miatt. Engedd, hogy a párod megnyugtasson!

Szingli Rák

"Értem én a viccet, csak nem szeretem" - mondhatod 2023 utolsó napjaiban. Garantálható, hogy a tervekkel ellentétesen alakulnak ugyanis a dolgaid. Ha tudsz mosolyogni ezen is, akkor derűsen búcsúzhatsz az évtől, és derűsen lépsz át 2024-be. A bolygók pontosan ebben támogatnak téged. Az első héten meglepően tudatos emberekkel találkozol. Sokat tanulhatsz tőlük….

Rák éves horoszkóp 2024

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

A karácsony után a szilveszter is akkor lesz remek, ha a felnőttes komolyság helyett a gyermeki vidámságot választjátok. Az égi folyamatok szerint erre minden esélyetek megvan, ahogy arra is, hogy éjfélkor magatokra és a szerelmetekre koccintsatok. Az újév első napjaiban téged nyomasztani kezd a pénz. Beszéljetek róla, és hamar megnyugszol.

Szingli Oroszlán

A szilvesztered visszafogottabbnak ígérkezik, mint ahogy indul. Tőled függ, mit hozol ki belőle. Lehet derűs és felszabadult az estéd, vagy maradhatsz otthon, csendben, ha az esik jobban. Az újév első napjaiban nyomasztani kezd a pénz. Ne feledd, ha újév első napján számolgatod a pénzedet, akkor a hagyomány szerint egész évben ezt fogod tenni…

Oroszlán éves horoszkóp 2024

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Semmi baj sincs azzal, ha a bőség zavara miatt nem tudtok dönteni, hogy hol és kikkel búcsúztassátok az óévet. Higgyétek el, az utolsó pillanatban is kialakulhat még jobb verzió. Dupla szuper fényszöggel indul az újév, ami garantálja, hogy kiegyensúlyozott leszel, és veled együtt a párod is. Adj hálát és vidd magaddal ezt az érzést 2024-be!

Szingli Szűz

Valószínűleg a bőségzavara miatt nem tudsz dönteni, hogy hol és kikkel búcsúztasd 2023-at. Könnyen lehet, csak az utolsó pillanatban dől el a kedvedre való megoldás. Január 1-jén dupla szuper fényszöggel indul az újév, ami garantálja, hogy nyugodt leszel, s amitől népszerűvé válsz. Ne lepődj meg, ha több meghívást kapsz!

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek az életében új időszámítás kezdődik 2024-ben

2024 nagy energiákkal veszi kezdetét, és sokaknak tartogat komoly fordulatokat. Ennek a 4 csillagjegynek az életében új időszámítás kezdődik.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Vigyázzatok az egészségetekre! Az égi folyamatok szerint valaki betegsége miatt borulhat a szilveszteri tervetek. Remélhetőleg nem ti robbantok le. Bármi is lesz, ne hibáztassátok magatokat, egymást vagy másokat! Úgyis úgy lesz, ahogy az a legjobb mindenkinek. Ezzel a meggyőződéssel lépjetek át az újévbe! Ami éjfél után történik, az várható egész évben.

Szingli Mérleg

Az év utolsó napjaiban vigyázz az egészségedre! Sajnos esélyes, hogy valaki betegsége miatt borul a szilveszteri terved. Remélhetőleg nem te robbansz le. Bármi is lesz, ne hibáztasd magad és/vagy a másikat! A bolygók szerint végül a legjobban alakul minden. Ha ezzel a meggyőződéssel lépsz az újévbe, az egész évedet ez a hozzáállás jellemzi majd. A január 1-jei dupla szuper fényszög is ezt igazolja.

Mérleg éves horoszkóp 2024

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Úgy tűnik, valaki mindenáron veletek akar szilveszterezni. Bajban vagytok, mert szívetek szerint kettesben búcsúztatnátok az óévet, és éjfél után korán ágyba bújnátok. Hazugságok helyett mondjátok ki őszintén, hogy megbeszéltétek, idén hagyományt bontotok! Az újév lassan, de tervezhetően indul, ami kimondottan megnyugtató.

Szingli Skorpió

Bajban vagy, mert a bolygók szerint valaki mindenáron veled akarja tölteni a szilvesztert, pedig te a szíved szerint otthon, nyugiban búcsúztatnád az óévet, és éjfél után korán ágyba bújnál. Kereshetnél kifogásokat, de jobb, ha őszintén megmondod, mást terveztél. Vigyázz, ne hivatkozz betegségre, mert beválik! Az újév lassan, de tervezhetően indul, ami megnyugtató a számodra.

Skorpió éves horoszkóp 2024

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Vasárnap, hétfőn és kedden is lesznek kellemetlen fényszögek az égen, amelyek puskaporos hangulatot jeleznek. Lehetőleg ne veszekedjetek most, mert a hagyomány szerint, amilyen az év első napja, olyan lesz az egész évetek. Szerencsére vasárnap a Jupiter, kedden a Merkúr indul el előre, ami hátráltató erők kioldódását jelenti.

Szingli Nyilas

December 31-én, január 1-jén és 2-án is lesznek diszharmonikus fényszögek az égen, amelyek diszharmóniát hoznak benned és körülötted. Lehetőleg ne veszekedj senkivel, ugyanis a hagyomány szerint, amilyen az év első napja, olyan lesz az egész éved. Jó hír, hogy december 31-én a Jupiter, január 2-án a Merkúr indul előre, ami előre lépést szimbolizál több területen.

Nyilas éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Nagy éves karrier- és pénzhoroszkóp 2024

Kivételes változásokat hoz ez az esztendő. Vajon előrelépésre számíthatsz a munkahelyeden? Szerencsés leszel a pénzügyekben? A 2024-es karrier- és pénzhoroszkópból megkaphatod a válaszokat!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Kirobbanóan jó passzban leszel az óév végén és az új év első napjaiban is. Erre többen irigyek lesznek, kivéve a párodat. Ő örül, ha jól vagy. És számít rá, neki is jut a mosolyodból és kedvességedből. Január 1-jén dupla szuper fényszög, utána pedig még két napig kedvező konstellációk garantálják, hogy jól induljon 2024 neked is és mindkettőtöknek is.

Szingli Bak

Az év utolsó napján magadra találsz, és remek hangulatban búcsúztatod az óévet, majd ilyen remek hangulatban lépsz 2024-be. Erre egyesek irigykedni fognak, és megint megkapod, hogy "neked könnyű". Ugye, nem törődsz ezekkel a kellemetlen hangokkal? Mindig voltak, vannak és lesznek olyanok, akik nem tudnak veled örülni. Őket kerüld nagy ívben!

Bak éves horoszkóp 2024

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Nem lesz hiány szenvedélyben köztetek az év végén, s ettől a szilveszteretek a lehető legjobb hangulatban telik. Ha szeretnétek az ünnepek vidámságát, bohóságát átmenteni januárra, akkor nagyszerű partnerei vagytok egymásnak, mert egyikőtök sem gondolkodik hagyományos, komor, komoly módin. Igaz? Erre koccinthattok még egyszer…

Szingli Vízöntő

Meglepő módon épp az év végére lobban fel a szenvedély valakivel. Kérdés, együtt szilveszterezhettek-e? Ha úgy tűnik, nem, akkor sem kizárt, hogy az utolsó pillanatban összefuttok. Ettől függetlenül szeretnéd az ünnepek vidámságát, bohóságát átmenteni januárra. Ehhez kellene egy-két hasonlóan gondolkodó partner. Ne aggódj, megérkeznek ők is!

Vízöntő éves horoszkóp 2024

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Nézzetek egymásra, és ne mondjatok semmire sem igent addig, amíg nincs meg az összhang köztetek! Ez most a szilveszterre vonatkozik, de később sem ártana megfogadnotok. Legyen ez az újévi fogadalmatok egyik pontja! Sajnos január elsején veszekedős fényszög nézeteltérést hozhat. Jó lenne vita nélkül átvészelni az újév első napját, máskülönben egész évben ezt teszitek…

Szingli Halak

Szilveszterkor a népszerűséged miatt annyi meghívást kapsz, amit képtelenség kielégíteni. Tuti, hogy ebből sértődés lesz, pláne, ha azok megtudják, akikhez nem jutsz el, hogy helyettük hol töltöd az időt. Tudd, nem tartozol senkinek magyarázattal. Kihúzhatod a helyzet méregfogát, ha megígéred, hogy januárban pótoljátok, ami most elmarad. Az újév első napjaiban keresd az ambiciózus emberek társaságát!

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!