KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Amennyire fel lesztek pörögve szilveszterkor, annyira le fogtok ereszteni az új év elején. Vigyázzatok mindketten, mert az anyagcserétek is lelassulhat, ami hízást eredményezhet! Január 3-tól friss szelek fújnak. Ez fontos információkat jelent. Nyisd ki a füledet és a szemedet! És ossz meg mindent a kedveseddel, mert őt is érintheti! Ha nem most, akkor később.
Szingli: A szilvesztered pont annyira lesz mozgalmas, amennyire akarod. Az égi folyamatok szerint megteheted, hogy elmész vacsorázni, és éjfélre haza érsz. Az új év első napjaiban meglepően élénk leszel. Értelmes társalgásra, értékes társaságra vágysz. Tőled függ, hogy mennyire nyitsz új emberek felé. Ez nem új. Talán a hozzáállásod lesz bátrabb végre…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Mindkettőtök fejében van valami a szilveszterről. Mielőtt összekülönböznétek, egyeztessetek! Ezek után sem szabad meglepődnötök, ha másképp alakul az óév búcsúztatása. Annyira fog jól sikerülni, amennyire rugalmasak lesztek. Az új év első napjai nyugodtan telnek akkor is, ha dolgoztok, és akkor is, ha nem. Előbbi esetben csináljatok közös programot!
Szingli: Mindegy, hogy kikkel beszéltél, és miben maradtatok, tuti, hogy másképp és/vagy máshol fogsz szilveszterezni. Ne feledd, hogy az óév búcsúztatása a karácsonyhoz hasonlatos: annál jobban sikerül, minél kevesebb elvárásod van. Persze könnyű ezt mondani. Január 3-án bolygód, a Vénusz jegyet vált, ami kellemetlen stílusváltást jelez: valakit letilthatsz emiatt.

Heti szerelmi horoszkóp január első hetére (fotó: Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Nem az alkoholtól fogtok sokat nevetni szilveszterkor, hanem a jó poénoktól, komikus filmektől, vidám társaságtól. Nem egyforma a humorérzéketek, de ettől még lehet derűs az óév búcsúztatása. Január első napjaiban te kicsit elmerengsz azon, hogy hova indultál anno, és vajon merre tartasz most. Ha nem beszélsz erről, a kedvesed megijedhet…
Szingli: Akár egyedül, akár csendes barátokkal, akár zajos társaságban búcsúztatod 2022-öt, magadra koncentrálj! Annyit egyél, és igyál, amennyi jól esik, és addig maradj, amíg akarsz! Ha eddig még sosem mertél nemet mondani, akkor itt az ideje. Ez az ismerkedésre is igaz: ne válaszolj, ha a másik olyasmit kérdez, ami túl bizalmas! A faggatózást se az elején, se később sem bírod…

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Téged nem zavar, ha hozzátok jönnek a vendégek. De nem biztos, hogy a párod is így érez. Mielőtt mindenkit meghívsz magatokhoz, egyeztess vele! Kár lenne elrontani a szilvesztert ilyesmivel. Ha nem értetek egyet, akkor egy harmadik megoldást kell találnotok. A január sokkal gördülékenyebbnek ígérkezik, ami segít a harmónia helyreállításában.
Szingli: Ha szívesen sütsz és főzöl szilveszterkor, akkor hívj át pár barátot, rokont, kollégát. De ne várd el tőlük, hogy hajnalig maradjanak! Egy új ismerős is szívesen beugrana. Csak akkor engedd neki, ha őszintén meg tudsz bízni benne! Amennyiben vannak fenntartásaid, találkozzatok januárban egy semleges helyen! Nem fogsz semmiről és senkiről lemaradni…

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Szeretnél szilveszterkor kiruccanni valami szép helyre. Vedd rá a szerelmedet, hogy nézzetek meg egy fényjátékot, vagy menjetek fel egy magaslatra! Utána hazaértek éjfélre, és koccinthattok egy nagyszerű új évre. Január 3-án Vénusz jegyet vált, és te egyre szerelmesebb leszel. Ne fogd vissza magad! Mondd neki! Mutasd ki! Akkor is, ha később kapsz viszonzást!
Szingli: Semmiképp se maradj otthon szilveszterkor! Millió helyre hívnak, és számtalan program közül válogathatsz. Megteheted azt is, hogy éjfélre hazaérsz. Így kényelmesen, a saját ágyadban alhatsz addig, amíg jól esik. Január első napjai biztató találkozást hoznak neked. Vénusz, a szerelem bolygója 3-án jegyet vált, ami olyan embert mutat, aki megdobogtatja a szívedet.

Hirdetés

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Szeretnél lelassulni, és elgondolkodni, tervezgetni szilveszterkor. A párod nem így gondolja: ő bulizna. Ha nem tudtok megegyezni, akkor duzzogva léptek át az új évbe, ami nem jó előjel. Holott január első napjaiban neked már készen kell állnod: sok kihívás vár rád. Ezeket csak akkor tudod megoldani, ha otthon minden rendben van.
Szingli: A bolygók szerint idén nem vágysz lármás szilveszterezésre. Ha tényleg így érzed, maradj otthon bátran! Senki sem kényszeríthet másra. Jó filmeket nézve, kellemes zenéket hallgatva, üzeneteket olvasgatva is át lehet lépni az új évbe. Ki mondja, hogy nem szabad meghitten búcsúztatni az óévet? Január első napjaitól szükség lesz az energiáidra. Emellett jut párkeresésre?

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Szilveszter éjjel egy Vénusz-Plútó együttállás arra késztet, hogy értékeld mindazt, amit együtt csináltatok végig eddig. Biztos lehetsz benne, hogy hálával a szívedben jobb átlépni 2023-ba. Ez a jó érzés átragad a kedvesedre. Elhanyagolhatóvá válik, hogy hol és kikkel koccintotok. Január első napjai friss szellemi teljesítményt kívánnak tőled. Jó, ha rápihensz erre…
Szingli: Minden szilveszter éjjel misztikus, mert a Föld lakosságának nagy része ünnepel, koccint, és kíván valamit. Ha te ebbe az energiába teszed bele a sajátodat, akkor meghatványozott erővel megy ki az univerzumba. Most egy Vénusz-Plútó együttállás átértékelésre ösztönöz. Ez érintheti a párkeresési törekvéseidet. Lehet, hogy új felületet kellene keresned.

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Mindketten meg fogtok lepődni, mert valaki egy olyan ötlettel áll elő szilveszterkor, ami felborítja a korábbi elképzeléseiteket. Muszáj egyetértenetek, ha nem akartok feszülten búcsúzni 2022-től. Mindketten legyetek nyitottak és rugalmasak! Így sikerülhet. Január 3-án a Vénusz jegyváltása az otthonotok szépítésére, vagy komolyabb ingatlan ügyekre jó.
Szingli: Valaki nagy hatással lesz rád szilveszterkor. Lehet, hogy őt már ismered egy ideje. Lehet, hogy eddig nem tekintettél rá potenciális partnerként. Vigyázz! Ne vonj le végleges következtetéseket egy jól sikerült buli után! Az új felállás új megközelítést követel meg mindkettőtöktől. Január elején költözésen és/vagy ingatlan ügyeken jár az eszed. Ebbe őt még ne vond be!

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Az év utolsó napján azt hiszed, hogy kiapadhatatlan energiád van. Pedig már estére elfáradhatsz. Ennek tudatában kérd meg a szerelmedet, hogy ne engedje, hogy túl feszítsd a húrt! Az új év első napjaiban népszerűséged topon lesz. Emiatt a szerelmed féltékennyé válhat. Nyugtasd meg! Ahelyett, hogy kicikiznéd, vagy kinevetnéd!
Szingli: A szilvesztert ugyanolyan felfokozott elvárások kísérik, mint a karácsonyt. Ha ügyesen átvészelted a karácsonyt, akkor a szilvesztert is át tudod. A titok az, hogy ne mások igényeire legyél tekintettel, hanem a sajátodra! Mert ha te jól érzed magad, akkor bűbájos vagy, és mindenki "a tenyeredből eszik". Az ismerkedésben is több sikerre számíthatsz így…

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Sajnos az év utolsó napján kellemetlen fényszögek nehezítik a dolgodat. A párodnak sok türelemre lesz szüksége ahhoz, hogy kimozdítson téged a morgós stílusodból. Ne rá legyél mérges! Közben legyél mértékletes az alkohollal! Január első napjai több elégedettségre adnak okot. Lesz időd az új év megtervezésére is. Segíts ebben a párodnak is!
Szingli: Ha elmegy a kedved a szilveszterezéstől, akkor bátran mondd le! Sajnos az égen 3 kellemetlen fényszög lesz december 31-én. Jobb, ha otthon maradsz, mintha igyekszel jópofát vágni. Holott tudod, hogy ez nem megy neked. Az ismerkedéssel is hasonló a helyzet: ha nem vagy jó passzban, mondd le a találkozót! Máskülönben csalódást okozol magadnak és a másiknak is.

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Meglepő fordulatokat tartogat a szilveszter. Olyan helyről kaptok meghívást, amire sosem gondoltatok volna. A bolygók szerint nem csak meglepő, hanem megosztó is lesz: nem fogtok egy formán lelkesedni. Pedig közös nevezőre kéne jutnotok. Január 3-án Vénusz, a kis szerencse bolygója belép a Vízöntőbe, és te kicsit szerencsésebbnek érzed magad.
Szingli: Mindegy, hogy mit terveztél, mit ígértél, mit ígértek neked, tuti, hogy másképp fog alakulni a szilvesztered. Ha nyitott tudsz maradni, meglepően jól fogod érezni magad. Több helyszínre is mehetsz egy este alatt. Közben több érdekes emberrel fogsz találkozni. De ittasan ne tegyél olyasmit, amit később megbánnál! Január elején egyre több bókot fogsz kapni.

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A bolygók azt javasolják, hogy ne költsetek óriási összegeket a szilveszterre! Meg tudjátok oldani takarékosan. Dugjátok össze fejeteket, és ötleteljetek! Ez egy csapatépítésnek is jó. Megint rájöhettek, hogy egy buli, vagy ünnep nem attól sikerül fergetegesen, mert sokba kerül. Január elején nem lustálkodhatsz: sokan tőled várják a megoldást. A párod is…
Szingli: Az idei szilvesztert olcsón kell megoldanod, ha nem akarsz mínuszba menni. Ettől még mehetsz társaságba, de nézd meg, hogy kikhez csatlakozol! Utólag kellemetlen lesz meglátni a számlát, amibe a korán távozók nem adtak bele. Ha jártál már így, akkor ismered a szitut. Ha még nem jártál így, akkor előzd meg! Január első napjaiban egyre többen keresnek téged. Örülj neki!

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!