KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Bolygód, a Mars szembekerül a Szaturnusszal, ami rányomja az egész hetedre a bélyegét. Ettől úgy érezhetted, az idő (Szaturnusz) ellened dolgozik, s emiatt frusztrálttá válhatsz. Hallgass a párodra, ha nyugtatni akar! Vigyázz az idegeidre is! Ne engedd, hogy a stressz eluralkodjon rajtad! Nem szólhat a nyarad arról, hogy folyton kapkodsz és rohansz…

Szingli Kos

Nincs világvége attól, hogy bolygód, a Mars szembekerül a Szaturnusszal. Ugyanakkor sajnos úgy fogod érezni, az idő (Szaturnusz) most ellened dolgozik. Emiatt ingerlékeny lehetsz. Persze a tartós kánikula sem könnyíti meg a dolgodat. Amikor ilyen türelmetlen vagy, nem tanácsos ismerkedni, mert az, aki nem ismer, megijedhet a hevesebb reakciódtól…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Ugye, nem akarod elrontani ezt a remek nyári hetet azzal, hogy folyton panaszkodsz? Gyakorolod a "félig teli pohár" elvét, vagyis keresd mindazt, ami sikerül! A szerelmed szívesen játszik veled olyat, hogy mindennap felsoroljátok azokat az eseményeket, amelyek kedvezően alakulnak. Közben az egészségedre is vigyáznod kell, a hőség megviselheti a szervezetedet.

Hirdetés

Szingli Bika

Tanulságos lehet számodra, ha figyeled, hogy mások hogyan kezelik a párkapcsolati konfliktusaikat. Úgy szól a mondás, az "okos ember más hibájából, a buta a sajátjából sem tanul". Most kiderül, te hova tartozol. Persze a pálya széléről könnyű okoskodni. Ha van olyan barátod, aki panaszkodik, semmiképp se oktasd ki, mert bármikor fordulhat a kocka!

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Olyan szerencsés vagy a bolygók szerint, hogy te most megúszod szárazon a nehézségeket. Szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. A kedvesed nem biztos, hogy ilyen mázlista. Ne sajnáld, és semmiképp se oktasd ki! Elég, ha végig hallgatod. A legnagyobb kincs, amit adhatsz neki, az a figyelmed, az együttérzésed és a támogatásod. Ezekkel ne fukarkodj!

Szingli Ikrek

Irigylésre méltó leszel egész héten. Most szó szerint nőhet az irigyeid száma. Ez azt jelenti, hogy a környezetedben egyre több ember lát téged sikeresnek, sőt követendő példának. Ez büszkeséggel töltsön el, de még véletlenül se válj önteltté! Te is tudod, épp ez tenne népszerűtlenné. Ha párt szeretnél találni, akkor mindenképpen kerülendő a gőgösség…

Komoly mélypontot jelez a párkapcsolatokban, a szerelemben a horoszkóp (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A hétfői Rák újhold újításra buzdít. A párod nem biztos, hogy olyan lelkes lesz, mint te. Ne várd tőle, hogy azonnal kövessen és/vagy egyet értsen veled! Nem tragédia, ha egyedül kell döntened, választanod, hiszen nem vagytok összenőve. Ám tartsd szem előtt, hogy nem vagytok, nem válhattok ellenségekké! Kegyetlen bolygó szembenállás közeleg. Szóval legyél óvatos!

Szingli Rák

Elengedhetetlen, hogy ezen a héten ne akarj másoknak megfelelni. Már csak azért sem, mert az égi folyamatok szerint nem fog sikerülni. A hétfői Rák újhold segít, hogy új megoldásokat találj. Számodra ez az év legizgalmasabb újholdja, ugyanakkor közeleg egy ronda bolygó szembenállás, ami cseppet sem lesz kíméletes veled. Jól tennéd, ha most kicsit elhalasztanád az ismerkedést.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Kizárólag akkor tudod élvezni ezt a hetet, ha nem a jövővel, hanem a jelennel foglalkozol. A szerelmed szeretné, ha vele is törődnél. Persze folyton van valami, amit azonnal orvosolni kell, de ez nem terelheti el teljesen a figyelmedet. Halld meg, ha kér valamit! Hallgasd meg, ha mesél! Tudd, ha te nem teszed meg, akkor megteszi valaki más! És akkor mér joggal lehetsz féltékeny…

Szingli Oroszlán

Ezen a héten a bolygók szerint fokozódó türelmetlenség és várakozás lesz úrrá rajtad. Érhető, mert hamarosan az Oroszlánban lép a Nap. De nem telhetnek a napjaid azzal, hogy folyton a jövővel foglalkozol. Élvezd a jelent! Lesznek csábítások ezen a héten, amelynek a saját érdekedben állj ellen! Ne keveredj olyan szituációba, ami utólag vállalhatatlanul kínos lehet!

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Nem ez lesz a kedvenc heted, mert egy csütörtöki Mars-Szaturnusz szembenállás felcukkolhat, se ez csöppet sem vicces. Sajnos a Szűzben járó Mars által szimbolizált ambícióidat, törekvéseidet a Halakban járó Szaturnusz egyetlen mozdulattal lesöpörheti. Ez súlyos konfliktust jelenthet kettőtök között is. Mindenáron kerüld a nézeteltérést most, mert végzetes lehet.

Szingli Szűz

Ne vedd félvállról azt a csütörtöki Mars-Szaturnusz szembenállást, ami nem sok jót ígér neked. A Szűzben járó Mars által szimbolizált ambícióidat, törekvéseidet a Halakban járó Szaturnusz meghiúsíthatja. Ebből nem jöhetsz ki most nyertesen. Szóval térj ki minden provokáció elől! És ne sértődj meg! Ne hidd, hogy összefogott ellened az egész világ!

Ez is érdekelhet

Sors és életfeladat: valóban a nekünk szánt utat járjuk?

Nagyon gyakran tesszük fel magunknak a kérdést, vajon megfelelő úton járunk-e, és valóban azt a sorsot éljük, ami összhangban van küldetésünkkel és rendeltetésünkkel?

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Sosem volt nagyobb szükség az összefogásra. A külvilág zajos, változékony, kiszámíthatatlan. Kettőtöknek zárnotok kell, ha nem akartok folyton védekezni. Itt a nyár, kapcsolódjatok ki! Nem kell méregdrága helyre utaznotok ahhoz, hogy kicsit romantikázzatok. Egy éjszakai séta, egy tandem bicikli bérlés is remek mulatság lehet…

Szingli Mérleg

Hajlamos vagy mindenkinek a bajával foglalkozni. Olyan brutális bolygó szembenállások lesznek ezen a héten, amelyek azt mutatják, hogy totál lemerülsz, ha nem csak a saját dolgaiddal törődsz. Nem válsz önzővé, ha gondolsz a saját szükségleteidre, vágyaidra. Például arra, hogy mivel töltsd az estéidet. Mikor néztél utoljára egy jó filmet? Vagy mikor olvastál egy izgalmas könyvet?

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Egyesek szerint nem szabad haza vinni a munkahelyi problémákat. Erre te felteheted a kérdést, hogy akkor ők hova viszik? Te bátran vidd haza, és oszd meg a kedveseddel! És ő is ossza meg veled! Csupán arra ügyeljetek, hogy ne erről szóljon minden estétek! Hétfőn az újhold új ötletet hozhat, amivel feldobhatjátok az intim pillanatokat. Egymás előtt ne legyetek szégyenlősek!

Szingli Skorpió

Vigyáznod kell, hogy ezen a héten ne keverd össze a barátságot és a szerelmet! Van valaki, akiben megbízhatsz, ő hűen őrzi a titkaidat. Rendkívül hálás vagy neki, de ettől ez még nem szerelem. Lehet, hogy eljött az idő, hogy erről is őszintén beszéljetek. Nagy hiba lenne emiatt veszni hagyni egy ekkora kincset. Kérdezz előbb, utána tudni fogod, hogy mit mondj.

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Tanácsos lenne ezen a héten a szerelmeddel egyeztetned, mielőtt elígérkezel az ő nevében is. Óriási vitát jelez egy óriási bolygószembenállás, aminek nem kéne teret engedni. Lehet, hogy te jobban viseled a konfliktussal járó feszültséget, de a szerelmed nem így van ezzel. Muszáj tekintettel lenned rá, hiszen szereted, és szeretnéd még sokáig szeretni. Igaz?

Szingli Nyilas

Attól, hogy még szingli vagy, vannak a környezetedben olyan emberek, akik szeretnék, ha tekintettel lennél rájuk. Ezen a héten egy óriási bolygószembenállás óriási sértődést hozhat. Kár lenne elveszítened egy szövetségest emiatt. Még jó, hogy te képes vagy az önös érdekeid fölé emelkedni. Tisztában vagy vele, hogy ez a tulajdonságod mennyire vonzóvá tesz?

Ez is érdekelhet

Szerelmi babonák: erre figyelj, ha be akarod vonzani a szerelmet!

Soha nem ülünk az asztal sarkához, mert félünk, hogy nem megyünk férjhez vagy végzetes jelnek vesszük, ha eltűnik a jegygyűrűnk? Ezeknek a hiedelmeknek van alapjuk!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Bolygód, a Szaturnusz szembekerül a Marssal, ami olyan vitát jelent, ami nem közted és a párod között lesz, de ettől még tanácsos lenne elkerülnöd. Mars egy olyan embert szimbolizál, aki heves, türelmetlen és meggondolatlan. Te ennek pont az ellentéte vagy. Ugyanakkor ne hidd, hogy nálad van a bölcsek köve! Szóval ne prédikálj, hogy később neked se prédikálhassanak!

Szingli Bak

Bolygód, a higgadt Szaturnusz az indulatos Marssal kerül szembe a héten, ami heves vitát jelent. Bölcsen tennéd, ha elkerülnéd. Mars olyan embert szimbolizál, aki lobbanékony, türelmetlen és meggondolatlan. Te ennek pont az ellentéte vagy. De ne hidd magad felsőbb rendűnek! Meg fogsz lepődni, mert az ellentétből vonzalom alakulhat ki most vagy kicsit később…

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Jó lenne, ha most mennétek szabadságra, mert a bolygók szerint sok idegesítő emberrel kell megküzdenetek. Mivel viselkedtek, olykor otthon jön ki a felgyülemlett feszültség, és egymással indokolatlanul türelmetlenül beszéltek. Ha ez előfordul, kérjetek bocsánatot egymástól! Ez a legbiztosabb jele a kölcsönös tiszteletnek és szeretetnek…

Szingli Vízöntő

Mikor mész szabadságra? Sajnos a zavart, ingerlékeny, egoista emberek elől nem mehetsz szabadságra. Ez a hét igencsak próbára teszi a türelmedet. Jó lenne, ha nem vennéd őket túl komolyan. Mindig voltak, vannak és lesznek ilyenek bárhova mész. Ha engeded, hogy ők elrontsák a napjaidat vagy a szabadságodat, akkor magadra vess! Illetve kapj időben észbe!

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Kedvező konstellációk lesznek az égen, amelyek jó kedvre derítenek. Így könnyen tudsz segíteni a kedvesednek, aki egy csütörtöki Mars-Szaturnusz szembenállás szerint érthetetlenül hevesen reagál. Azzal teheted a legtöbbet érte, hogy nem szólsz, és nem szembesíted a hibájával. Ha képes vagy erre, hamarabb elül a vihar, és helyreáll a béke.

Szingli Halak

Egy csütörtöki Szűz Mars és Halak Szaturnusz szembenállás rányomhatja az egész hetedre a bélyegét. Elszomorít, hogy türelmetlen, önző emberekkel van dolgod. Hiába mosolyogsz rájuk, hiába vagy kedves velük, nem változnak. Eljött az ideje, hogy ne várj tőlük megértést. Inkább keress olyan kikapcsolódást, ami feltölt! Ez nem lesz nehéz, mivel a nyár sok ilyet kínál: csónakázás, vízi biciklizés, fürdőzés…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!