KOS:

Párkapcsolatban élő: Eljött a te időd: vasárnap a Merkúr, hétfőn a Nap lép a Kosba, kedden újhold lesz a Kosban. Ettől totál felpörögsz. De lehet, hogy a párod nem képes veled pörögni. Ne neheztelj rá emiatt! Inkább tekints magadra úgy, mint egy nagyszerű energiaforrásra, amiből ő is meríthet erőt, lelkesedést! Ezáltal lesz a hetetek igazán ragyogó és mosolygós.
Szingli: A bolygók neked kedveznek: vasárnap a Merkúr, hétfőn a Nap lép a Kosba, kedden újhold lesz a Kosban. Nem lehet bírni veled. Sőt kevesen képesek követni a tempódat. Te ezen csak nevetsz. Törvényszerű, hogy most többen lemorzsolódnak és/vagy megsértődődnek. Velük nincs dolgod. Hiszen nem csak most, de közel-, és távol jövőben is visszahúznának…

Fotó: Shutterstock

BIKA:

Párkapcsolatban élő: "Sándor, József, Benedek zsákban hozzák a meleget." Vagyis itt a tavasz. Neked mégse lesz igazi tavaszi hangulatod még. Ráadásul Plútó csütörtökön jegyet vált, ami a munkahelyeden drasztikus változásokat szimbolizál, ami aggaszthat. A kedvesed megnyugtató szavaira nagy szükséged van. Osztd meg vele a gondolataidat! Így konkrétabban tud segíteni neked.
Szingli: Attól, hogy a naptárban már március utolsó napjait írod, még nem költözik be a szívedbe a tavasz. Ráadásul Plútó csütörtökön jegyet vált, ami a munkahelyeden drasztikus változásokat szimbolizál, ami aggaszthat. Ez minden kapacitásodat elveszi. Nem tudod, hogy mi jön. Igyekszel optimista maradni, de ez óriási kihívás. Emellett nem sok kedved marad az ismerkedésre…

IKREK:

Párkapcsolatban élő: Visszavonhatatlanul "támad" a tavasz. Ez rád inspirálóan hat. Tele vagy tervekkel és lelkesedéssel. Már a nyarat tervezed. Kérdés, hogy a szerelmed képes-e ennyire előre szaladni az időben. Jól tennéd, ha nem várnád el ezt tőle. Csütörtökön Plútó jegyet vált, ami stílus változást hozhat neked. Remélhetőleg nem tagadsz meg mindent, amiben eddig hittél…
Szingli: A heti bolygó mozgások lelkesítően hatnak rád. Ettől még kevésbé érted azokat az embereket, akik folyton panaszkodnak és/vagy ülnek a problémáikon. Ne kritizálj senkit! Inkább keresd a hozzád hasonlóan lelkes embereket! Közben élvezd a szabadságot! Most nem kell senkihez alkalmazkodnod, nem kell senkit megkérdezned, hogy neki jó-e…

RÁK:

Párkapcsolatban élő: A karriered építésének és a fejlődésnek jött el az ideje. Mindaz, amivel elégetetlen vagy, amin változtatni akarsz, most átbillenhet a holtponton. A párod támogat ebben. Vele együtt bármire képes vagy. Beszélgessetek sokat! Lehet, hogy az ő szempontjai megkönnyítik a döntésidet, választásaidat, és bátorítanak is. Ez hálával tölti el a szívedet.
Szingli: Nem szokták rád fogni, hogy karrierista vagy. Most mégis érhet ilyen kritika. Jogosan: a bolygók jegyváltásai ezen a héten nagyszerű lehetőségeket hoznak neked. Kár lenne kihagyni. Persze nem kell mindet elfogadnod. De legalább fontold meg őket! Emellett a párkeresés kicsit háttérbe szorulhat. Egy új ismeretség nem érti, nem értheti, miben vagy benne…

OROSZLÁN:

Párkapcsolatban élő: A Kosba lépő bolygók és a keddi újhold arra inspirál, hogy újíts. Ne fogd vissza magadat, de egyeztess a kedveseddel! Jó lenne elérned, hogy egyetértsetek. Minden változás kellemesebb, ha mindketten akarjátok. Erre jók az esélyeitek, ha kimondjátok, hogy mit szeretnétek. Ezzel az egész hetetek izgalmas, mozgalmas és eredményes lehet…
Szingli: Amíg egyedül vagy, nincs szükséged senkinek az egyetértésére. Mégis jó lenne, ha valaki támogatna és/vagy biztatna. Ezen a héten megkaphatod azt, amire vágysz. De vigyázz! Ne hidd azt, hogy hálából tartozol neki bármivel. Jöhet valaki, aki azt akarja elérni, hogy adósának érezd magad. Ügyesen csinálja: nem lesz könnyű észrevenned, hogy mire megy az egész.

Hirdetés

SZŰZ:

Párkapcsolatban élő: Ezen a héten 7 nap alatt 3 bolygó fog jegyet váltani. Közvetlenül egyik sem érint téged. Mégis frusztrálhat a sok változás körületted. Közben irigység is eltölthet, mert másoknak megy a szekere, miközben te egy helyben állsz. Áruld el a párodnak az aggodalmaidat! Ő meg fog érteni, és kirángat ebből a hiábavaló önsajnálatból…
Szingli: Őrület, mi zajlik az égen: 7 nap alatt 3 bolygó fog jegyet váltani: Merkúr, Nap, Plútó. Ezek frusztrálhatnak téged, mert azt látod, hogy a többiek képesek változni, változtatni. Miközben te egy helyben állsz. Önsajnálat helyett fogj egy papírt, és egyik oszlopba írd le, hogy min kellene változtatnod! Másik oszlopba írd oda, hogy mit kellene tenned!

MÉRLEG:

Párkapcsolatban élő: A szerelmed féltékennyé válhat ezen a héten. Úgy tűnik, a népszerűséged topon lesz. Nem az a megoldás, hogy eltitkolod, hogy mennyi meghívást és/vagy bókot kapsz. Inkább sűrűbben öleld, csókold, és bújj hozzá! Ezek többet érnek, mint a megnyugtató, vagy magyarázkodó szavak. Fordított helyzetben te is ilyesmire vágynál. Igaz?
Szingli: Az égi folyamatok szerint hirtelen megugrik a népszerűséged. Számtalan meghívást és bókot fogsz kapni. Nem érted, hogy mitől lettél ilyen kapós. A bolygómozgások most neked és az ismerkedésnek kedveznek. Válogathatsz, és eldöntheted, hogy kivel kommunikálsz, kivel találkozol, kit engedsz magadhoz közel. Mindig és most is jogod van ehhez…

SKORPIÓ:

Párkapcsolatban élő: "Sándor, József, Benedek zsákban hozzák a meleget." Elvileg itt a tavasz. Te mégse leszel feldobva. Ráadásul Plútó csütörtökön jegyet vált, ami az otthonodban és/vagy szűkebb, tágabb családodban gyökeres változásokat szimbolizál, ami aggaszthat. Ettől borússá válhatsz. A párod azt hiheti, hogy vele van bajod. Nyugtasd meg gyorsan! Menj a sértődés elébe!
Szingli: A bolygó jegyváltások szerint sötét felhők úsznak a derűt jelentő Nap elé. Ilyen nyomott hangulatban nem tanácsos ismerkedni. Nem tudsz mosolyogni, és ha erőlteted, abból maximum vigyorgás lesz. Persze igazad van, ha erre azt mondod, hogy akinek így is tetszel, az hosszú távon tud tolerálni. De ez nem veszélytelen taktika. Ugye, tisztában vagy ezzel?

NYILAS:

Párkapcsolatban élő: A Kosba lépő bolygók (Merkúr és Nap), majd a keddi újhold arra ösztönöz, hogy újíts. Tedd meg, de szólj a kedvesednek! Nehogy utólag szemre hányást tegyen, hogy nem voltál rá tekintettel! Bármilyen lelkes vagy, fontos, hogy ő is benne legyen a terveidben. Fordított helyzetben te is ezt várnád el. Vagyis megint azt tedd, ami neked is jól esne!
Szingli: Remek hét elé nézel: a Merkúr vasárnap, a Nap hétfőn lép a Kosba, majd kedden újhold lesz a Kosban. Mindez arra ösztönöz, hogy újíts. Nyakadon a tavasz, ami remek lehetőség arra, hogy változtass pár dolgon. Ez lehet a frizurád, az öltözködési stílusod, vagy bármi. Bátran menj be egy plázába, és próbálj fel olyan színeket, amiket eddig el sem tudtál képzelni magadon!

BAK:

Párkapcsolatban élő: Mozgalmas hét vár rád: 7 nap alatt 3 bolygó (Merkúr, Nap, Plútó) fog jegyet váltani. Ráadásul kedden újhold lesz. Szóval semmi sem akadályozhat meg abban, hogy újíts. Kérdés, hogy hol és mennyire. Ne feledd, hogy nem vagy egyedül! A párod egyetértése sokat segíthet a kivitelezésben. Miközben az ő duzzogása totál megakadályozhatja ezt….
Szingli: Kapkodhatod a fejedet: 7 nap alatt 3 bolygó (Merkúr, Nap, Plútó) fog jegyet váltani. Ráadásul kedden újhold lesz. Mindez a tavaszi megújulás aktualitását jelenti. Húsvétig még tart a böjt, ami nem kötelező. Bár sokat segíthetnél az emésztőrendszerednek, ha könnyebb ételeket ennél, és több folyadékot innál. Persze nem cukros, vagy alkoholos italokat.

VÍZÖNTŐ:

Párkapcsolatban élő: A Kosba lépő bolygók és a keddi újhold esélyt hoz neked utazásra és/vagy tanulásra. Lelkesen ugranál fejest, de a szerelmed leforrázhat a gyakorlatias kérdéseivel. Ne sértődj meg! Inkább vizsgáld meg, hogy ez hogyan segít neked! Azt is nézd meg, hogy mi az ő motivációja! Féltés? Féltékenység? Irigység? Kirekesztettség érzése?…
Szingli: Nem csak a 3 szent (Sándor, József, Benedek) hozza zsákjában a meleget. Hanem a Kosba lépő bolygók (Merkúr, Nap, Plútó) és a keddi újhold is hoz neked valamit: utazás és/vagy tanulás lehetőségét. Ragadd meg! Nem kell mindre igent mondanod, de tuti, hogy meg fogod bánni, ha elmulasztod az esélyt. Ehhez nincs szükséged más bólogatására. Ugye, tudod?

HALAK:

Párkapcsolatban élő: A fókuszod egyre inkább a pénzre tevődik át. A párod nem érti, hogy miért számolgatsz ennyit. Mielőtt ezen megsértődnél, kérd meg, hogy üljön le melléd, és nézzétek át együtt a pénzügyeket! Akkor is, ha külön kasszán vagytok! Ugyanis rajtad kisebb pánik lehet úrrá, ha ő nem nyugtat meg. Látod, ebben is milyen jól kiegészítik egymást?
Szingli: A pénz ezen a héten fontossá, sőt fontosabbá válik. Voltak már nehezebb idők, de ez nem nyugtat meg. Az biztos, hogy jót tesz neked, ha látod, hogy mennyiből kell gazdálkodnod. Megteheted, hogy összeírod a várható kötelező kiadásaidat. Közben ne feledd, hogy az anyagi helyzeted nem tartozik másra! Ne legyen őszinteségi rohamod!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!