KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Ez egy olyan hét lesz, amikor mindegy, mit csináltok, csak csináljátok együtt! Süthettek, főzhettek például a hétvégén, nézhettek sorozatot esténként. Tehettek karácsonyi beszerző körutat is. Közben sokat beszélgessetek és nevetgéljetek! Utóbbi minden gond nyomását enyhíti. Ez hétfőn, telihold napján hatványozottan fontos, ráadásul a teliholdon kívül még három másik feszült fényszög is lesz.

Szingli Kos

Amíg november utolsó hétvégéje békésnek, addig a hétfő iszonyatosan feszültnek látszik. Ez a hullámvasút elgondolkodtat. Azon morfondírozol, vajon együtt könnyebb vagy nehezebb lenne? Nézed azokat a barátaidat, akik párkapcsolatban élnek, és azt látod, hogy folyton alkalmazkodnak. Most nem érzed azt, hogy te erre alkalmas lennél. Mi ezzel a baj?

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Mesés hétvége után ismét a pénz miatt aggódsz. Megfájdulhat a fejed, és kikészülhet a gyomrod. Gyógyszerek helyett oszd meg a gondolataidat a kedveseddel! Nem kell egyedül vergődnöd, és ne hidd, hogy meg kell kímélned őt! Együtt minden könnyebb. Ez is. Arról nem beszélve, hogy minden, amit kínosnak tartasz, közétek állhat.

Hirdetés

Szingli Bika

Végre egy nyugis hétvége. De utána ismét a pénz miatt szoronghatsz. Hétfőn, egyetlen nap alatt négy kellemetlen fényszög nehezíti az életedet. Nem csoda, hogy szabályosan megfájdulhat a fejed, és kikészülhet a gyomrod. Gyógyszerek helyett várj egy kicsit! Keddtől kellemesebb konstellációk segítenek, hogy ne a kétségbeesés győzzön, hanem a te híres józanságod…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Vigyázzatok magatokra, egymásra és a kapcsolatotokra! Már szombaton lesz egy diszharmonikus fényszög, majd hétfőn a teliholdon kívül még még három másik, amely igencsak megnehezíti a törékeny béke megőrzését. Bármikor bármin képesek lesztek összekapni. Szerencsére keddtől elillan a feszültség. Utólag viszont hiába bánjátok a civakodást… Most is a megelőzés a feladat.

Hétfőn a telihold és még három nehéz fényszög jelez problémás helyzeteket (Shutterstock)

Szingli Ikrek

Nem leszel kirobbanóan jó passzban. Már hétvégén érzed a feszültséget magadban és körülötted. Nem csoda, hiszen hétfőn a teliholdon kívül még három feszült fényszög puskaporos hangulatot jelez. Emiatt jobban jársz, ha nem most randizol. Persze, ha szereted a necces szituációkat, megteheted! Legalább a jelölted találkozhat a hisztis, kellemetlen éneddel…

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Melyikőtöket nyomasztja jobban a közelgő karácsony? Hétvégén lassan elkezdhettek készülődni, összeírni és/vagy beszerezni pár dolgot. Döntsetek közösen! Neked megnyugtató, ha a párod rábólint, vagy véleményezi az aktuális kérdést. Hétfő a legfeszültebb nap, majd keddtől kifejezetten kellemes konstellációk és velük együtt kellemes napok jönnek.

Szingli Rák

Ugye, nem csatlakozol azokhoz, akik szidják a karácsonyt? Téged nyomaszt a közelgő ünnep? Hétvégén lassan elkezdhetsz készülődni, összeírni és/vagy beszerezni pár dolgot. Számíts rá, hogy a hétfő lesz a legfeszültebb nap, de keddtől idilli konstellációk és velük idilli napok jönnek. Szerdán és pénteken szuper fényszögek jó hatással lesznek rád.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Megint te vagy az, akit vissza kell rángatni a jelenbe. Hajlamos leszel hétvégén túlzottan is előre szaladni a jövőbe. Hétfőn pedig a gyerekek vagy gyerekes felnőttek miatt bosszankodsz. A szerelmed szeretné, ha nem csattannál fel folyton. Te nem látod, milyen ijesztő vagy, amikor dühösen beszélsz. Keddtől lecsendesedik benned és körülötted is a feszültség…

Szingli Oroszlán

Érthető módon hétvégén már az év végi ünnepek szervezésével van tele a fejed. De legyél óvatos, mert ha túlságosan előre szaladsz, akkor elmulasztod a jelen pillanatot. Hétfőn gyerekek vagy gyerekes felnőttek miatt bosszankodsz a telihold szerint. Te nem látod, milyen ijesztő vagy, amikor dühösen beszélsz. Sokat javul a helyzet keddtől benned és körülötted…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Amilyen békésnek ígérkezik november utolsó hétvégéje, olyan feszültnek látszik a hétfő. A hét első napján a teliholdon kívül ugyanis még három feszült fényszög vitás hangulatot hozhat. Mindketten kapkodtok, és ebből törvényszerű, hogy összeütközés lesz, vagy pedig észbe kaptok, és nem engeditek, hogy eluralkodjon a vita. Elég, ha egyikőtök kapcsol időben.

Szingli Szűz

Kedvedre való lesz november utolsó hétvégéje. Tele leszel tervekkel, ötletekkel. De sajnos hétfőn a teliholdon kívül még három másik feszült fényszög munkahelyi és/vagy otthoni vitát jelez. Semmiképp se kapkod, és igyekezz megőrizni a higgadtságodat! Tudd, hogy keddtől csodás, békés konstellációk segítenek helyreállítani a kibillentséget!

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet a Nyilas havában

A Jupiter által uralt jegyként a Nyilas a bőségről, fejlődésről és az új dolgok megtapasztalásával járó szépségről szól. November 22-én a Nap, majd 24-én a Mars is a Nyilasba lép, és így igazán a gázpedálra lépünk - különösen ez a négy szerencsés csillagjegy, aki bármit elérhet ebben az időszakban.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Itt az ideje, hogy karácsonyi költségvetést készítsetek! A hétvége erre tökéletes, mert a józan jegyekben járó bolygók segítenek. Viszont hétfőn az egészet megkérdőjelezed, és kezdenéd elölről a számolgatást. Irtó kellemetlen konstellációk lesznek az égen, éppen ezért jobb, ha a szerelmedre hagyatkozol! Keddtől már te is jóval higgadtabb leszel…

Szingli Mérleg

A hétvége tökéletes arra, hogy karácsonyi költségvetést készíts. Józan jegyekben járó bolygók segítenek ebben. Ezzel szemben hétfőn elbizonytalanodsz, és kezdenéd elölről az egészet. Nehéz konstellációk lesznek az égen, ami kibillenthet téged. Ne lepődj meg, ha másokon is ezt tapasztalod! A hétfő most egyáltalán nem alkalmas találkozókra. Keddtől jobb napok jönnek.

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

A párodtól is rossz néven veszed, ha zsarol, manipulál, hogy megszerezze a figyelmedet. De mástól sem tűröd el, pedig ezen a hétvégén ilyesmire kell számítanod. Majd jön a fekete péntek, amikor a telihold és három másik kellemetlen fényszög szerint nem szabad pénzügyi döntést hoznod. Keddtől már megteheted, mert vége a kellemetlen hatásoknak.

Szingli Skorpió

Ki nem állhatod, ha valaki megpróbál zsarolni, manipulálni, hogy megszerezze a figyelmedet. Úgy tűnik, hétvégén valaki bepróbálkozik, és ezzel nálad elvágja magát. Te komolyan veszed az ilyen jeleket, mert meggyőződésed, hogy aki egyszer ilyesmit megtesz, megteszi máskor is. Hétfőn még emiatt dühöngsz, de keddtől könnyedén tovább lépsz…

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

A hétvégétek sem lesz feszültségmentes, majd hétfőn a teliholdon kívül még három másik rázós fényszög arra utal, hogy könnyebb összeveszni, mint a békét fenntartani. Fura módon másnapra ennek nyoma sem lesz. Tehát csak egyetlen napot kell átvészelnetek. Ennyit kibír a kapcsolatotok. Akkor is, ha a közelgő karácsony miatt mindketten kicsit feszültebbek vagytok.

Szingli Nyilas

Szombaton egy, hétfőn négy és szerdán szintén egy diszharmonikus fényszög teszi próbára a tűrőképességedet. Szinte bárkivel összeveszhetnél filozófiai vagy hétköznapi nézeteltérések miatt. Jól teszed, ha nem ezekre a napokra időzítesz találkákat. De írásban is kihívás lesz jól kezelni a provokációt. Nem tart örökké, szóval csak pár napot kell átvészelned.

Ez is érdekelhet

1 éves horoszkóp a Nyilasoknak - november 22-én kezdetét veszi a Nyilas hava

A Nyilas jegyében születtél? A Nap november 22-én a jegyedbe lép, és közeleg a születésnapod, amivel egy új egyéves ciklus indul el az életedben. Mi jellemez a csillagjegyed szerint, és mi vár rád a következő esztendőben? Székelyhidi Ágnes asztrológus írásából megtudhatod!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Kívülállóként nézed és elítéled azt, amit egyesek a karácsonyra hivatkozva művelnek. Kérdés, a párod is így tesz-e? Ítélkezés helyett legyél vele elnéző! Nem vagytok egyformák, és ez pont így jó. A hétfő kimondottan feszült napnak ígérkezik. Panaszkodhattok egymásnak, de ne vigyétek túlzásba! Keddtől minden könnyebb lesz.

Szingli Bak

A hétvége nyugis hangulata után óriási kontraszt a hétfői feszültség. A teliholdon kívül még három másik feszült fényszög lesz az égen, ami garantálja a vitát. Most téged ez nem érint közvetlenül, de szem- és fültanúja lehetsz. És elgondolkozol, tényleg kell-e neked párkapcsolat? Most bőven elég magaddal békében maradni, nincs szükséged nehezítő körülményekre.

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Hétvégén, majd a hét során figyeld meg, hogy mennyire őszinte a kapcsolatotok? Te mennyit tartasz meg magadnak? Őrzöl-e titkokat? A bevételt beadod-e közösbe? Az is nagy felismeréshez vezethet, hogy egyformán gondolkoztok-e erről? Lehetőleg ne hétfőn elemezd ki az eredményt, mert négy feszült fényszög borúlátóvá tehet. Keddtől javul a helyzet…

Szingli Vízöntő

Hétvégén a pénz áll a fókuszban: vagy azért, mert kalkulálsz, vagy azért mert valaki kölcsönkért, és fogalmad sincs, hogyan mondj nemet. Kínos az egész. Főleg, ha friss az ismeretség. Hétfőn a négy feszült fényszög nem teszi alkalmassá a napot a nyugodt kommunikációra. Másnaptól kedvezőbb konstellációk lesznek az égen. A jó időzítés fél siker…

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Azt állítod, hogy a pároddal sokkal engedékenyebb vagy. Kérdés, ezen a hétvégén és hétfőn sikerül-e tartanod az állításodat? Olyan kihívásokat mutatnak a bolygók, amelyek lerántják a leplet. Különösen hétfőn leszel bajban, amikor a teliholdon kívül még három nehéz fényszög lesz az égen. Másnaptól ennek nyoma sem lesz, így helyre áll a béke és szerelem.

Szingli Halak

Mosolyognál, ha rájönnél, hogy tesztel az élet. Hétvégén és hétfőn az égi folyamatok szerint a béketűrésed kerül fókuszba. Folyton olyan emberekbe botlasz, akikkel hiába vagy kedves, többet akarnak. Ez egy ismerkedős szakaszban elgondolkodtató: vajon ragaszkodik vagy kisajátít a másik? Keddtől tisztábban fogsz látni. Szóval várj egy kicsit!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!