KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Döcögős eddig a január, igaz? Próbáltok lelkesedni, álmodozni, tervezgetni, de hol az egyik, hol a másik legyint, mert reménytelennek érzi a dolgot. A hét során téged is kell támogatni, de te szerdán lelket önthetsz a párodba. Nem baj, sőt direkt jó, ha felváltva motiváljátok egymást. Mindezt szeretettel, türelemmel, derűsen tegyétek.

Szingli Kos

Még mindig az önanalizálásnál tartasz. A hétvégéd azzal megy el, hogy keresed magadban a hibát. Ugye, tudod, ez nem visz előre? Inkább keress vidám társaságot, vidám programot! És ne az ismerkedés legyen a fő célod! A hét során egyre jobban leszel testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt. A szerda lesz a legszuperebb napod. Élvezd és használd ki!

Kos éves horoszkóp 2024

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

A kedvesed megijedhet, ha bosszankodással töltöd a következő napokat. Jobb esetben tehetetlennek, rosszabb esetben hibásnak érzi magát. Vigyázz, ne tegyél rá ilyen terhet! Úgy tűnik, csak csütörtöktől kerülsz jobb lelki állapotba. Addig nem lesz könnyű derűsen látnod a jelent és a jövőt. Pedig a pozitív hozzáállás neked is mindenkinek jobb lenne.

Szingli Bika

Szombaton ne menj randira, mert azt szinte biztosan kudarcként éled meg. Kellemetlen égi jelek szerint a hét elején sem kedvezőek még ehhez a bolygóállások. Folyton kritikus véleményt mondasz a másikról vagy önmagadról. És ez akkor is látszik/hallatszik, ha nem mondod ki. Csütörtöktől ki leszel cserélve, és helyére billen benned a kritikusság is a normális szintre.

Bika éves horoszkóp 2024

Vitákat jeleznek a bolygók a kapcsolatokban. Mindenképpen próbáljátok megőrizni a békét (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Hétvégén kivételesen a szerelmed lesz a rugalmasabb. Ha jót akarsz magadnak, utánozd őt! Hétfőtől a pénz beosztása okozhat fejfájást. Kezded unni, hogy folyton számolgatni kell. Tavaly év végén is ezt kellett tenned, és az idei év is ezzel indul. A bolygóállások szerint most a szerelmed ebben is ügyesebb nálad. Kövesd a példáját, fogd vissza költekezést!

Szingli Ikrek

Valld be őszintén, hogy bárki bármit mond neked, meghallgatod, de utána úgyis azt teszed, amit eredetileg helyesnek gondoltál. Vagyis mész a saját fejed után. Eleged van abból, hogy mások bölcs tanácsokkal lássanak el. A bolygók sem azt javasolják, hogy változtass ezen, hanem azt, hogy maradjon nyitva szemed és a füled. Szerencsére te ebben nagyon jó vagy…

Ikrek éves horoszkóp 2024

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Nemcsak évfordulókon, névnapokon, születésnapokon járhatsz a párod kedvében. Megteheted ezt bármikor, így már ezen a hétvégén kényeztesd őt valamivel. Tudd, ha te nem teszed, megteszi más! Nem félrelépésről van szó, hanem odafigyelésről vagy annak hiányáról. A hét során a bolygók szerint nem érdemes békítőként fellépned, mert a végén te maradsz alul…

Szingli Rák

Kényeztesd magad a hétvégén! Mehetsz masszőrhöz, kozmetikushoz, vehetsz magadnak arcpakolást, fürdőolajat, bármit. A szingli lét előnye, nem várod, nem várhatod, hogy a másik kényeztessen, tehát neked kell megtenned magadnak, magadért. A hét során ne legyél "Teréz anyu"! A bolygók szerint nem érdemes békítőként fellépned, mert a végén te maradsz alul.

Rák éves horoszkóp 2024

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Hétvégén kövess el mindent, hogy elkerüljétek a marakodást! Pláne apróságokon ne vesszetek össze! Inkább pontosítsátok a közös terveket, és álmodozzatok tovább együtt! Már csak azért is, mert ilyenekből alakulnak a nagy dolgok. A hét során ne feledjétek, irigyeitek mindig voltak, vannak és lesznek! Az égi folyamatok szerint semmiképp se pocsékoljatok időt rájuk!

Szingli Oroszlán

Hétvégére ne vidd magaddal a munkahelyi gondokat, mert így nem tudsz pihenni! Jobban jársz, ha az újévi terveidet pontosítod és tovább álmodozol. Ugye, tudod, hogy mindig ilyenekből lesznek a nagy dolgok? A hét során ne lepődj meg, ha egyre többen irigykednek rád! Mindig voltak, vannak és lesznek is ilyen emberek. Az égi folyamatok szerint semmiképp se pocsékolj időt rájuk!

Oroszlán éves horoszkóp 2024

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Jó hír, hogy bolygód a Merkúr a Bakba lép vasárnap. Innentől jogosan várod el az emberektől és a párodtól is, hogy pontosan fogalmazzon, és ne térjen el a tárgytól. Neked fontos lenne a saját terveid kivitelezésére koncentrálni. Egyeztess a pároddal, vond be őt is, máskülönben fölöslegesnek és haszontalannak érzi magát, ami nem cél.

Szingli Szűz

Örülhetsz, mert bolygód a Merkúr vasárnap belép a Bakba. Innentől jogosan várod el az emberektől, hogy pontosan fogalmazzanak, és ne térjenek el a tárgytól. Neked fontos lenne a saját terveid kivitelezésére koncentrálni. Ne feledd, csak akkor, és csak annyi valósul meg ezekből, amit kézbe veszel! Valójában ez jó hír, hiszen te nem vagy a "sült galamb váró" típus.

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Januári kínai horoszkóp 2024: sokaknak szerencsét és pénzt hoz a Bivaly hónapja

Január 5-én vette kezdetét a Bivaly hónapja, ami a régi helyzetek lezárásáról és az új kezdetekről szól. Stabilitás, megbízhatóság, segítőkészség - ezeken van most a fókusz. A januári kínai horoszkóp 2024 a szerencsenapjaidat is megmutatja.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Egy ideje már terveztek ingatlanfelújítást, lakás átalakítást vagy hasonlót. A bolygók szerint lassan konkretizálhatjátok, mire vágytok. A hétvégén és a hét során bármikor leülhettek ezt le- és összeírni. Amint pontosodik a terv, úgy jönnek hozzá az erőforrások is. Ez még inkább fellelkesít mindkettőtöket, és kimondottan kedvez a kapcsolatotoknak.

Szingli Mérleg

A bolygók olyan kérdést tesznek fel, hogy jól érzed-e magad ott, ahol élsz vagy inkább változtatnál? Legyél őszinte magaddal, és konkretizáld, valójában mire vágysz! A hétvégén és a hét során bármikor leülhetsz mindezt összeírni. Amint tisztázódnak a terveid, úgy jönnek hozzá az erőforrások is. Volt már hasonlóban részed: amikor meg tudtad fogalmazni, hogy mit szeretnél, eléd tette az élet, de legalábbis megmutatta, merre találod…

Mérleg éves horoszkóp 2024

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Minden családban akad egy okoskodó rokon, aki mindent jobban tud nálad/nálatok. Ő az, akivel ezen a hétvégén semmiképp se szálljatok vitába, ha jót akartok magatoknak! A Skorpió két uralkodó bolygója, a Mars és a Plútó is a Bakban jár még egész héten. Ezt használd arra, hogy a tények, a konkrétumok, a gyakorlatiasság domináljon! Jól teszitek mindketten, ha arra törekedtek, hogy pontosak legyenek a célok és az információk!

Szingli Skorpió

A te családodban is van okoskodó rokon? Ő az, aki mindent jobban tud nálad. Na, ő az, akivel hétvégén nem szabad vitába szállnod, máskülönben elviszi az energiádat. Tudj róla, a Skorpió két uralkodó bolygója, a Mars és a Plútó is a Bakban jár egész héten! Ezt használd arra, hogy elméletek, ideák, illúziók helyett a tények, a konkrétumok, a gyakorlatiasság domináljon!

Skorpió éves horoszkóp 2024

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Ne attól legyetek feldobódva, mert süt a Nap! Inkább legyetek egymás Napjai! Hétvégén ennek szellemében vegyétek elő az újévi terveket, és keressetek fel olyan helyet, ami azon szerepel! A héten jó hír, hogy neked több bevételt mutatnak a bolygók, sőt ez nem egyszeri, hanem tartós javulás lesz. Vagyis tervezgethettek…

Szingli Nyilas

Hétvégén vedd elő az újévi terveidet, és keress fel olyan helyet, ami azon szerepel! Elkezdheted kipipálni, amit összeírtál. Nem kéne várnod tavaszig. A héten igazán jó hírt kapsz, ugyanis anyagi gyarapodást jeleznek a bolygók. Megdolgoztál érte. A javulás tartós lesz, vagyis tervezgethetsz. A föld jegyben járó bolygók segítenek, hogy konkrét legyél…

Nyilas éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Ez a 4 legszerencsésebb csillagjegy 2024-ben a horoszkóp szerint

Kivételes asztrológiai folyamatok sorsfordító változásokat hoznak idén. Ennek lesz 4 nagy nyertese is. Te vajon közéjük tartozol? 2024-es szerencsehoroszkóp következik.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Végre a Merkúr belép a Bakba, és te beszélhetsz abban a stílusban, ami testhezálló. A párod is örülni fog, mert látja rajtad, hogy nem kell feszengened, ha valamit ki akarsz mondani. A hét során rossz érzés lehet úrrá rajtad. Bizonyára érzed, hogy végéhez közeledik a Bak hava, vagyis elmúlik a szülinapi időszakod. Persze ettől még nem kéne gyászba borulnod.

Szingli Bak

Örülhetsz, mert vasárnap Merkúr belép a Bakba, és te végre fogalmazhatsz úgy, ahogy jól esik. Innentől nem kell többet feszengened, ha valamit ki akarsz mondani. A hét során sajnos rossz érzés lehet úrrá rajtad. Érzed, hogy a Bak hava lassan véget ér. Nem baj. Ezzel ne mérgezd meg az egész hetedet! Inkább keress agy tornáztató feladatokat!

Bak éves horoszkóp 2024

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Ez az a hétvége, amikor otthon kéne maradnotok, és nem kéne marakodnotok. Sokkal egyszerűbb összeveszni, mint a törékeny békét őrizni. Vigyázzatok egymásra! Bánjatok a másikkal úgy, mint a hímes tojással! A héten a föld jegyben járó bolygók dominanciája miatt könnyebb lesz a földön maradni, és elméletek helyett a tényekre támaszkodni…

Szingli Vízöntő

Vannak hétvégék, amikor a legjobb otthon maradni. Na, ez a mostani pont ilyen hétvége lesz. Ha mégis emberek közé mész, akkor azt fogod tapasztalni, hogy sokkal könnyebb összeveszni, mint a törékeny békét őrizni. A héten aztán a föld jegyben járó bolygók dominanciája miatt sikerül a földön maradnod, és elméletek helyett tényekre támaszkodnod.

Vízöntő éves horoszkóp 2024

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Rengeteg összeesküvés elmélet kering. Van, amin elgondolkoztok, és van, amin nevettek. Van olyan, amiben egyetértetek, és van, amiben nem. Utóbbi ne legyen vitára okot adó a hétvégén! A héten szerencsére a föld jegyben járó bolygók segítenek, hogy ne kalandozzon el a figyelmed, illetve a tényekre hagyatkozva hozhass döntéseket.

Szingli Halak

Te is hallasz többféle összeesküvés elméletet. Ezek között van, amin elgondolkozol, és van olyan, amin mosolyogsz. Hétvégén találkozhatsz az előbbivel. De ne tölts túl sok időt az értelmezéssel, mert elvisz a jelentől! A hét folyamán a föld jegyben járó bolygók segítenek, hogy ne kalandozzon el a figyelmed. A koncentrálás hatékonnyá teszi a munkádat.

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!