KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Előnyösen érint, hogy szombaton bolygód, a Mars az Ikrekbe, hétfőn pedig a Nap az Oroszlánba lép. Az életigenlés és a kreativitás segítségével mindenre találsz megoldást. Csak arra ügyelj hétvégén és a hét során is, hogy ne beszélj meggondolatlanul. A párodat és másokat is könnyen megbánthatsz. Ha nem tudsz csendben maradni, inkább kérdezz!

Szingli Kos

Jó neked, mert szombaton bolygód, a Mars az Ikrekbe, hétfőn a Nap az Oroszlánba lép. Visszanyered a kreativitást, amely segítségével mindenre találsz megoldást. Egyetlen csapda lesz: szíved szerint csípőből reagálnál, amivel viszont bárkit megbánthatsz. Ha nem tudsz csendben maradni, inkább kérdezz! Ha így teszel, a másik sem érzi sarokba szorítva magát…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Megkönnyebbülhetsz: szombaton a Mars kilép a Bikából. Innentől kevésbé leszel ingerült, amelynek a szerelmed örülhet a leginkább. Bár a hét folyamán adódnak olyan családi ügyek, amiben nem értetek majd egyet az égi folyamatok szerint. Nincs világvége, egyszerűen tárjátok fel az eltéréséket, és addig beszélgessetek, amíg közös nevezőre juttok!

Szingli Bika

Örülhetsz: szombaton a Mars kilép a Bikából, s innentől kevésbé leszel türelmetlen. Ez jó hatással lesz az épp alakuló kapcsolataidra is. Sajnos az égi folyamatok szerint több olyan családi ügy adódik a hét folyamán, ami feszültséget generál benned. Ezeket ne oszd meg azzal, akivel az ismerkedés elején tartasz, mert elijeszted az illetőt…

Újabb változásokat jelez a heti szerelmi horoszkóp (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Mozgalmas napok elé nézel: szombaton a Mars, hétfőn a Nap, pénteken bolygód, a Merkúr vált jegyet. Ezek mindegyike új helyzet elé állít, miközben segít, hogy ne ragadj bele régi, eddig működő dolgokba. A kedvesed izgul miattad, és nem mindig ért egyet azzal, amit csinálsz. Hangsúlyozd neki, hogy elég, ha drukkol neked!

Szingli Ikrek

Nem fogsz unatkozni: hét nap alatt ugyanis három bolygó vált jegyet: szombaton a Mars, hétfőn a Nap, pénteken bolygód, a Merkúr. S ezek mindegyike új feladatokat hoz neked. Aki nem ismer eléggé, azt látja, hogy nyughatatlan, sőt kiszámíthatatlan vagy. Kivéve, ha hozzád hasonlóan, a másikat is az újítás motiválja, és képtelen a babérjain megülni. Na, őt kell megtalálnod…

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A vasárnapi telihold ürügyet szolgáltat egy kiadós vitára és sírásra. Ha el akarod kerülni, akkor ne most akarj a pároddal tisztázni bizonyos témákat! Hétfőtől klasszisokkal kedvezőbb konstellációk segítenek neked, különösen akkor, ha hallgatsz a megérzéseidre, és nem csak az orrodig látsz. A sérelmek dédelgetése öngól.

Szingli Rák

A vasárnapi telihold megmérgezheti az egész hétvégédet, és véget vethet az éppen csak induló kapcsolatnak. Ha valami zavar, akkor az egy intő jel lehet. Tudd, hogy hétfőtől sokkal kedvezőbb konstellációk segítenek téged. Különösen akkor, ha hallgatsz a megérzéseidre, és nem csak az orrodig látsz. Hosszú távra tervezz! Készíts sikeres jövőképet!

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Nem könnyű most veled, mert folyton újabb és újabb ötletekkel bombázod a szerelmedet. Ő ezt hol jobban viseli, hol rosszabbul. A hétvégén és a hét során sem lesz nyugtod. Ha nem akarsz folyton civakodni, állíts magadnak fontossági sorrendet, és határidőket is rendelj a terveidhez! Csak ezek után add elő azokat a szerelmednek!

Szingli Oroszlán

Csupa jó hírt hoznak neked a bolygók: szombaton a Mars jegyváltása munkahelyi nyomasztás végét jelzi. Hétfőn a Nap belép az Oroszlánba, és közeledik a szülinapod. Pénteken a Merkúr jegyváltása megfontoltabbá tesz a pénzügyeiddel kapcsolatosan, ami háttérbe szorítja a párkeresést. Ne bánd! Egyre fényesebben ragyogsz, ami vonzóvá tesz.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Nyáron különösen frusztráló lehet a közösségi oldalakon látni, hogy mások milyen gyönyörű helyekre utaznak. Ne irigykedj rájuk, inkább tervezd meg a saját utatokat. Ha nem tudtok együtt utazni, menj a párod nélkül! Ha nem akarsz nélküle menni, szervezzetek hétvégére, hétköznap estékre közös programokat! Ezzel felélénkíthetitek a kapcsolatotokat.

Szingli Szűz

Bolygód, a Merkúr csak pénteken tér haza, vagyis lép be a Szűzbe. Addig nagy a kísértés, hogy olyan szerelmi szituációba keveredj, ami nem korrekt. Természetes, ha a józaneszedre hallgatsz, akkor simán nemet mondasz a kísértésre, de az érzelmek gyakran kikapcsolják a józanész tanácsait. Ha ezt szem előtt tartod, elkerülheted a kínos dolgokat.

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. július 20-21.: A telihold sok mindent új megvilágításba helyez

Ezen a júliusi hétvégén bőven kijut a jóból, de sajnos a feszültséggel teli pillanatokból is. Jegyet vált a Mars bolygó, mely a Bikából kilépve az Ikrek jelében folytatja égi útját. Vasárnap Bak telihold lesz, immáron másodszorra a Rák havában. Ez sem mindennapi égi esemény. Legyél figyelmes, toleráns és nagyon türelmes mindenkivel!

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Mindig jó hatással van rád a szerelmed. Akár csak meghallgat, akár tanácsot ad, akár kérdésekkel terelget. Ez a hétvégén és a hét során fokozottan igaz. Épp ezért mesélj neki, oszd meg vele az aggályaidat, beszélgessetek minél többet! Utána könnyebben választasz. Adj hálát, hogy ő a szerelmed, és persze mondd el neki is, milyen jó, hogy ő van!

Szingli Mérleg

A vasárnapi telihold borzalmas hatással lehet rád: mindent tragikusan látsz. Ilyen hangulatban nem tanácsos ismerkedni, mert a kritikus éned mindenkiben kivetni valót talál. Engedd el a párkeresést, és koncentrálj a családodra és a barátokra! Ha jobb állapotba kerülsz, sokkal vonzóbb leszel, és könnyebben rád talál a szerelem…

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Kimondottan jót tesz nektek a szombati Mars jegyváltása. Úgy tűnik, túl juttok egy nehéz, feszült, veszekedésekkel tarkított időszakon, amit meg kéne ünnepelnetek. Mindegy, van-e évfordulótok, számold ki, mennyi ideje vagytok együtt, és lepd meg a kedvesedet! Egyik este gyújthatsz sok mécsest, vagy rendelhetsz parfé tortát.

Szingli Skorpió

Nem tett jót neked az elmúlt hetekben a Mars. Szombaton ennek vége, mert a bolygó jegyváltása fellélegzést szimbolizál. Vagy leszáll rólad valaki, vagy te mondasz búcsút neki napokon belül. Közben a Nap és a Merkúr is jegyet vált, és segítenek, hogy új megvilágításba kerüljön a párkeresés projekted. Ha jót akarsz, kényeztesd magad valamivel!

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Puskaporos hangulatot jelez a Mars szombati jegyváltása. Sajnos nemcsak hétvégén pattanhat ki parázsvita köztetek, hanem bármikor. Olaj a tűzre a hétfői Nap és a pénteki Merkúr jegyváltása is. Valószínűleg most a szerelmednek kell toleránsabbnak lennie. Értékeld, és ne engedd szabadjára az indulataidat! Akkor se, ha jogosnak érzed!

Szingli Nyilas

A szombati Mars jegyváltása konfliktus veszélyt szimbolizál. Sajnos nemcsak a hétvégén, hanem bármikor. Olaj a tűzre a hétfői Nap és a pénteki Merkúr jegyváltása. Valószínűleg most bárkibe bele tudnál kötni. Ne tedd! És ne engedd szabadjára az indulataidat! Akkor se, ha jogosnak érzed! Nem cél, hogy mindenkit megrémíts, igaz?

Ez is érdekelhet

Ezt hozza a csillagjegyeknek a vasárnapi Kék Hold

Július 21-én, vasárnap 12:18-kor telihold lesz. Ilyen 28 naponta előfordul, illetve évente egyszer minden jegy érintett. Most az internet tele lesz kék holdról szóló írásokkal. Csupán az a kérdés, hogy tisztázzák-e, hogy mit is jelent a "blue moon". Mi megtesszük, és azt is megmutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

A vasárnapi teliholdat már napok óta érzitek. Kivételesen most te vagy sértődékenyebb. Mivel ez már a második telihold a Rák-Bak tengelyen, visszatérő konfliktusról van szó, vagyis épp ideje rájönnötök, mi okozza a nézeteltérést köztetek. Jót tenne, ha elgondolkodnátok külön-külön. Pénteken a Merkúr jegyet vált, és utána beszéljetek erről.

Szingli Bak

A vasárnapi teliholdtól nem leszel valami fényesen. Rendkívüli sértődékenység, érzékenység és pesszimizmus jellemez most. Mivel ez már a második telihold a Rák-Bak tengelyen, visszatérő érzelmekről lehet szó, vagyis ideje rájönnöd, mitől érzed rosszul magadat. Jót tenne, ha elgondolkodnál, de várd meg a pénteket, amikor a Merkúr jegyet vált!

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Szuper napok várnak rátok. Sok kedvező fényszögű nap mellett csak hétfőn és kedden jeleznek a bolygók felhős időt. A feszültségek nem köztetek vannak, mégis hajlamosak lesztek egymáson levezetni. Na, ez az, ami tilos! Tiszteljétek a másikat azzal, hogy nem viszitek haza például a munkahelyi gondokat! Őrizzétek a törékeny békét!

Szingli Vízöntő

Kifejezetten jó időszak elé nézel: hét nap alatt ugyanis három bolygó vált jegyet, és mind a te malmodra hajtja a vizet. Sok kedvező fényszögű nap mellett csak hétfőn és kedden jeleznek a bolygók felhős időt. A feszültségek az élet részei, épp ezért ne csinálj ebből nagyobb ügyet! Ismerkedj! Kommunikálj! Randizz! És adj időt magadnak, hogy kialakuljon a kölcsönös vonzalom!

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Rá lehetne fogni a Marsra a családon belüli konfliktusokat. Tény, hogy a családod ismét gondolkodik róla, hogy a pároddal ne magatokról, hanem a többiekről beszélgessetek. Nincs ezzel baj, ha nem erről szól az egész hétvégétek és minden estétek. Neked is fegyelmezettnek kell lenned, hogy kellő figyelem jusson a társadra…

Szingli Halak

Szombaton a Mars jegyet vált, és a családod ismét eléri, hogy velük, és ne önmagaddal foglalkozz. Nincs ezzel baj, ha nem erről szól az egész hétvégéd és minden estéd. Húzd meg a határaidat, és ügyelj rá, hogy jusson időd, kapacitásod a párkeresésre is. Felnőtt ember vagy, muszáj magánéletet élned. Ha kell, ezt írd le, mondd ki!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!