KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Tombol a nyár, nem véletlenül várod már a vakációt. A kedvesed örül, hogy végre nem kapkodsz, nem sietsz folyton. Köszönhető mindez bolygódnak, a Marsnak, amely vasárnap a Bikába lép, és innentől lelassulsz. Persze most sem várod a sült galambot, megint töröd a fejed valami újításon. Mielőtt a párod megsértődik, vond be a tervezés folyamatába!

Szingli Kos

Te is várod már a vakáció kezdetét? Meglepő módon végre nem kapkodsz, nem sietsz folyton. Köszönhető mindez bolygódnak, a Marsnak, amely vasárnap a Bikába lép, és valamelyest lelassít. A józan éned felül kerekedik a meggondolatlan, kaland kereső éneden. Meglátod, ez kedvezően hat a párkeresésre. Eddig több embert elriasztottál a hirtelenkedéseddel…

Kos havi horoszkóp

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Vigyázz, mert a Mars belép a Bikába, és rendesen próbára tesz téged! A szerelmedet megijeszted, ha váratlanul feldühödsz, és ezzel a habitussal a munkahelyeden is magad alatt vágnád a fát. A héten a legkritikusabb nap a kedd, de már előtte és még utána két nappal is nagyon kell kontrollálnod az indulataidat. Ez csak akkor sikerül, ha nem tekintesz ellenségként a többiekre.

Szingli Bika

Vasárnap a Bikába lépő Mars próbára tesz téged! Vigyázz, mert nem leszel népszerű, ha váratlanul feldühödsz! Tudd, hogy magad alatt vágod a fát ezzel a habitussal a munkahelyeden is. A legkritikusabb nap a kedd lesz, de már előtte és még utána két nappal is nagyon kell kontrollálnod az indulataidat. Nem szabad senkit sem megijesztened, mert azonnal elszalad…

Bika havi horoszkóp

Sok feszültséget jeleznek a bolygók a párkapcsolatokban (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Szombaton, vasárnap, szerdán és pénteken is lesznek feszítő konstellációk az égen, amelyektől azt érzed, hogy szétszakadsz. A párod sokszor azt hiheti, hogy már nem szereted. Gyorsan öleld meg, és súgd a fülébe, mennyire fontos neked! Kedveskedhetsz neki valami aprósággal, hogy megnyugodjon. Mi a kedvenc kávéja, teája, sütije? Készítsd el, vagy vegyél neki!

Szingli Ikrek

Sajnos olyan feszítő konstellációk lesznek az égen szombaton, vasárnap, szerdán és pénteken, amelyektől azt érzed, hogy szétszakadsz. A munkahelyeden nagy a nyomás. Tuti, hogy képes vagy helytállni, de megint felvetődik a kérdés: "Mikor élek magánéletet?". Ha munka után lerogysz a tévé elé, és még fogat mosni sincs erőd, akkor lőttek a párkeresésnek…

Ikrek havi horoszkóp

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Igencsak vizesnek ígérkezik a hétvége, ami jelenthet csapadékot és/vagy medencés partit. Előbbire nincs hatásod, de utóbbira annál inkább. Ha uszodába, strandra mentek a pároddal, biztosan sokat fogtok mosolyogni. Ezek után könnyebb elviselni a heti stresszt, és esténként nevetgélve idézhetitek fel a vicces jeleneteket. Ez mindig bevált, nem igaz?

Szingli Rák

Medárd nap miatt izgalmas, hogy vizesnek ígérkezik a hétvége, ami jelenthet csapadékot és/vagy fürdőzést. Előbbire nincs hatásod, de utóbbira annál inkább. Ha uszodába, strandra mész, olyan emberekkel találkozhatsz, akikre minden ok nélkül mosolyoghatsz. Ezek után könnyebb lesz elviselni a heti stresszt, és jó visszaemlékezni a vicces jelenetekre…

Rák havi horoszkóp

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Nem örülsz, mert a Mars vasárnap jegyet vált, és azzal frusztrál, hogy a terveidet el kellene kezdeni megvalósítani. A szerelmed is ezt mondogatja, amitől rendszerint kiakadsz. Pedig nem akar idegesíteni. Neki is van elég gondja. Tudod, hogy ő mivel küzd, és mennyi teher van rajta? Ezt egy keddi borzalmas fényszög jelzi. Vedd komolyan!

Szingli Oroszlán

A Mars vasárnap jegyet vált, és azzal frusztrál, hogy a terveidet el kellene kezdened megvalósítani. Tudod, de folyton közbe jön valami. Vagy valaki. A munkahelyi fluktuáció kifejezetten fárasztó számodra. Végre megszoksz egy kollégát, és ő is kilép. Emellett a párkeresés "leányálom". Kapcsolódj ki azzal, hogy ismerkedsz! Váratlan sikerek jöhetnek…

Oroszlán havi horoszkóp

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Ha ezen a hétvégén nem hívtok át barátokat, vagy nem szerveztek velük közös programot, akkor többet ne panaszkodjatok! Mindig volt, van és lesz feladat, család, bármi. De elmennek az évek, ha folyton vártok. Hétfőtől új munkahét kezdődik, ami a szűklátókörű emberek miatt nem lesz könnyű menet. Ne rájuk, inkább a párodra fókuszálj!

Szingli Szűz

Ez a hétvége alkalmas arra, hogy áthívj barátokat, közös programot szervezz velük. Ha nem teszed, többet ne panaszkodj! Mindig volt, van és lesz egy csomó dolog, ami akadályt gördít. Elmennek melletted az évek, ha folyton vársz. Hétfőtől új munkahét kezdődik, ami szűklátókörű emberek miatt nem lesz könnyű menet. Ne rájuk, inkább hanem a párkeresésre fókuszálj!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. június 8-9.: Fordulatos napok jönnek

Nem a legkönnyebb hétvégét jelzik most a bolygók, ám hogy változatos lesz, az egészen biztos. Az energikus és lendületes Mars belép a higgadt és kiszámítható Bika jelébe. Innentől mindenkinek változik egy picit az élete...

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Semmiképp se rontsd el a hétvégéteket azzal, hogy a kedvesednek folyton panaszkodsz, mennyi minden zsákutca! Koncentrálj inkább arra, ami sikerül! A hét során továbbtanuláson, vagy egyéb képzésen kellene töprengened. A kedvesed szívesen segít a döntésben. Örülni fog, ha megmutatod neki a lehetőségeket…

Szingli Mérleg

Ha folyton arról panaszkodsz, mennyi minden zsákutca, akkor elrontod a hétvégédet. Inkább koncentrálj arra, ami sikerül! A hét során továbbtanuláson, vagy egyéb képzésen kellene töprengened. Egy ilyen helyszínen találkozhatsz értelmes, értékes, érdekes emberekkel. Semmiképp se hagyj ki ilyen remek lehetőséget!

Mérleg havi horoszkóp

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Mars és Plútó a te két uralkodó bolygód, kettőjük feszítő erejű fényszöge csak kedden lesz, de ezt már a hétvégén érezheted. Sőt péntekig veled marad az érzés, hogy szétszakadsz. Ettől az idegeid pattanásig feszülnek, vagyis borítékolható a veszekedés. Próbáld visszafogni magad, és ne a szerelmeden vezesd le a frusztrációdat!

Szingli Skorpió

Két uralkodó bolygód, a Mars és a Plútó, kettejük feszítő erejű fényszöge ugyan csak kedden lesz, de ezt már a hétvégén érezheted, és péntekig veled marad az érzés, hogy szétszakadsz. Ettől az idegeid pattanásig feszülnek. Ilyen hangulatban nem érdemes ismerkedni, mert szinte mindenkit kritikus szemmel nézel, vagy azt hiszed, hogy mindenki kritikus szemmel néz rád.

Skorpió havi horoszkóp

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Sajnos szombaton, vasárnap, szerdán és pénteken is lesznek kellemetlen fényszögek, amelyek a párkapcsolatodat terhelik meg. Szinte bármikor összekaphattok a szerelmeddel. Az asztrológiai előrejelzés fő célja, hogy ott legyen nálad az információ, amelynek birtokában meg tudod előzni a legrosszabbat. Tedd ezt, és elkerülöd a veszekedést, szakítást, sírást!

Szingli Nyilas

Több napon keresztül lesznek kellemetlen fényszögek az égen, így szombaton, vasárnap, szerdán és pénteken. Ezek a párkeresést megterhelhetik. Bármilyen jól indul az ismerkedés, szinte bármikor csődbe juthat. Az asztrológiai előrejelzés fő célja, hogy ott legyen nálad az információ, amelynek birtokában meg tudod előzni a legrosszabbat. Tedd ezt, és elkerülheted a veszekedést, szakítást, sírást!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2024

Igazán szenvedélyesnek és érzelmesnek ígérkezik 2024 nyara! Lássuk, mit mutat a nagy nyári szerelmi horoszkóp a párkapcsolatban élőknek és a szingliknek Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Nagyszerű égi hír számodra, hogy vasárnap a Mars belép a Bikába, és előhozza belőled a gyereket, aki nem a problémákra, hanem a megoldásra figyel. Ennek a párod örül a leginkább. Sőt meglepődik, mert olyan kérdéseket teszel fel neki, amelyektől kicsivel korábban még kikeltél magadból. Mindez jó hatással lesz a kapcsolatotokra.

Szingli Bak

Kiváló hatással lesz rád vasárnap a Bikába lépő a Mars, ami előhozza belőled a játékos gyereket. Aki ismer, alig érti, mi történt veled. Aki meg nem ismer, örül, hogy ilyen kreatív, megoldás centrikus emberrel hozta össze a sors. Emellett a pénzügyeidet rendbe kéne tenned. Saját érdekedben az arany középutat kellene megtalálnod és megtartanod.

Bak havi horoszkóp

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Nem örülsz, hogy vasárnap a Mars belép a Bikába, mert innentől bármikor összetűzést hozhat a családon belül, vagy kettőtök között. Mars a harc istenéről kapta a nevét, így ez a bolygó nem békét, hanem konfliktust gerjeszt. Sok múlik a hozzáállásodon. Ne menj bele egyetlen vitába se! Legyél te a megtestesült nyugalom!

Szingli Vízöntő

Kedvezőtlen rád nézve, hogy vasárnap a Mars belép a Bikába, és innentől bármikor összetűzést hozhat a családon belül, vagy a párkapcsolatban. Mars a harc istenéről kapta a nevét, így ez a bolygó nem békét, hanem konfliktust gerjeszt. Azért vagy szingli, mert nem bírod a vitát, a méltatlan civakodást. Lépj hátra egyet, és kívülállóként nézd mások csatározását!

Vízöntő havi horoszkóp

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Ez durva lesz: szombaton, vasárnap, szerdán, csütörtökön és pénteken feszültség lesz a levegőben. Ezek a napok alkalmatlanok konfliktus kezelésre. Ne most akarj tiszta vizet önteni a pohárba! Ha a kedvesed ilyen igénnyel áll elő, találj ki valamit, és halaszd el a beszélgetést, amennyire csak lehet! Tedd át a jövő hétre! Ha nem tágít, csendben hallgasd végig, és ne reagálj semmit!

Szingli Halak

Sajnálatos módon szombaton, vasárnap, szerdán, csütörtökön és pénteken is feszültség lesz a levegőben. Ezek a napokon vigyázz, mert bármikor kipattanhat a vita! Ne most akarj tiszta vizet önteni a pohárba! Ha a másik ilyen igénnyel áll elő, csendben hallgasd végig, és ne reagálj! Ez régi és új embereknél is kellemetlen lehet…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!