KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Az anyák napja nagyszerű alkalom arra, hogy ünnepeljétek az édesanyákat, nagymamákat. Ez megható és vidám hétvégi program. A hét a pénzről fog szólni. A pároddal egyeztetned kéne, hogy minél előbb és minél kevesebb feszültség közepette találjátok meg a közös nevezőt. A szerdai újhold remek alkalom lehet ilyesmire…

Szingli Kos

Hétvégén ünnepeld az anyák napját! Nem csak az édesanyádat, hanem a nagymamádat, keresztanyádat is felköszöntheted. Ez megható és vidám hétvégi program. A hét a pénzről fog szólni. Meg kell találnod, és meg kell tartanod a helyes mértéket. Ez nem új. A szerdai újhold mégis hozhat új felismerést, és új ismeretséget…

Hirdetés

Kos májusi horoszkóp

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Ne bánd, hogy a hétvége az édesanyákról és a ballagókról szól! Te is érintve voltál, vagy, esetleg leszel. Vagy a kedvesed az. Hétfőtől újból te kerülsz a fókuszba. A keddi és szerdai bolygó együttállások újításra sarkalnak. Kérdés, hogy a kedvesed egyetért-e, vagy túlzásnak tartja. A vita megelőzése érdekében legyél tekintettel rá!

Szingli Bika

A hétvége természetesen az édesanyákról és a ballagókról szól! Te is érintve voltál, vagy, esetleg leszel. Vagy lehet olyan rokonod, kollégád, ismerősöd, aki az. Hétfőtől újból te kerülsz a fókuszba. A keddi és szerdai bolygó együttállások újításra sarkalnak. Fontold meg, hogy kivel osztod meg a terveidet! Egy új kapcsolatot nem biztos, hogy bölcs dolog ilyesmivel terhelni…

Bika májusi horoszkóp

A heti szerelmi horoszkóp szerint kedevzően hat ránk az újhold (fotó: Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Tanulságos lesz megfigyelni, hogy ki hogyan ünnepel, ill. milyen elvárásokat támaszt hétvégén. A szerelmeddel törekedjetek egyetértésre! Menjetek együtt! Igaz, hogy nem vagytok összenőve, de szükségetek van szoros együttműködésre. Ez neked erőt ad a hétfőtől rád váró akadályok leküzdéséhez. Hidd el, neki hasonlóan!

Szingli Ikrek

Hol mosolyogsz, hol könnyezel hétvégén. A ballagás és az anyák napja ellentmondásos érzéseket hoz neked. A lényeg, hogy töltődj fel, mert szükséged lesz erőre a hétfőtől rád váró akadályok leküzdéséhez. Emellett az ismerkedés több sikert tartogat számodra. Lehet, hogy rá kéne kapcsolnod. Egyelőre ne válogass! Állj szóba mindenkivel, mert idővel letisztul…

Ikrek májusi horoszkóp

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A hétvége kellemes meglepetést tartogat. Engedd, hogy a párod kedveskedjen neked! És lelkesedj! Semmiképp se forrázd le kritikával! Hétfőtől póker arcot kell felvenned a munkahelyeden. Nem szabad, hogy lássák rajtad a nem tetszést. Ez rengeteg energiát elvesz tőled. Ha nem akarsz kiborulni, oszd meg a gondjaidat a pároddal!

Szingli Rák

Számos kedves meghívást kaphatsz hétvégén. Mondj igent minél többre! Engedd, hogy a sors vezessen! És lelkesedj! Nem kell megijedned az új dolgoktól. Hétfőtől póker arcot kell felvenned a munkahelyeden. Nem szabad, hogy lássák rajtad a nem tetszést. Ez rengeteg energiát elvesz tőled. Ha nem akarsz kiborulni, akkor oszd meg ezt egy bizalmasoddal!

Rák májusi horoszkóp

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

A hétvégéd és a heted legnagyobb kihívása az lesz, hogy ne sürgess semmit és senkit! Önmagadat se! A szerelmed imádja, amikor gyorsan beszélsz, és tele vagy tervekkel. De őt is megijesztheti a sok elvárás és teendő. Azt hiszi, hogy a kivitelezésben millió feladatot akarsz rásózni. Nyugtasd meg minél előbb, hogy nem neki kell mindent csinálnia!

Szingli Oroszlán

Vigyázz, mert a hétvégéd és a heted legnagyobb kihívása az lesz, hogy ne sürgess semmit és senkit! Önmagadat se! Eszméletlen vonzóvá tesz, amikor gyorsan beszélsz, és tele vagy tervekkel. De bárkit meg-, ill. elijeszthetsz a sok elvárással. Különösen vissza kell fognod magadat, ha egy új emberrel osztod meg a terveidet. Hiszen ő még nem ismer eléggé.

Oroszlán májusi horoszkóp

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Ez a hétvége a ballagások és az anyák napja mellett alkalmas randevúra. Mindegy, hogy milyen régóta vagytok együtt, frissítésképpen beszéljetek meg találkát, és romantikázzatok! Ezek után a hetet még lelkesebben kezded, és ki tudod szedni belőle a legtöbbet. A szerdai újhold arra sarkall, hogy vágj bele valami újba. Érdemes egyeztetned a pároddal…

Szingli Szűz

Ez a hétvége a ballagások és az anyák napja mellett alkalmas randevúra. Ha kellően nyitott vagy, megbeszélhetsz találkát. Akár több emberrel. Amíg szingli vagy, nem tartozol senkinek beszámolni. Ezek után a hetet még lelkesebben kezded, és ki tudod szedni belőle a legtöbbet. A szerdai újhold inspirál, és arra sarkall, hogy vágj bele valami újba…

Szűz májusi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Május havi horoszkóp 2024: nagy fordulatok jönnek

A Merkúr, a kommunikáció planétája május 15-én átlép a higgadt Bikába, majd 26-án az év egyik legmeghatározóbb asztrológiai eseménye következik be: a Jupiter, a nagy szerencse bolygója jegyet vált, és az Ikrek jegyében folytatja útját. Hogyan hat ez az egyes csillagjegyekre? Május havi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Már hétvégén, majd egész héten súlyos hiba lenne a részedről, ha folyton a másik stílusával lennél elfoglalva. A kedvesed sem akar rád erőltetni semmit. Bár a bolygók szerint hajlamos leszel ezt hinni. Nem vagy cukorból. Ki tudsz állni magadért és a véleményedért. Sértődés helyett kérdezd meg a másiktól, hogy mit akar! Ez időhúzásnak is jó…

Szingli Mérleg

Nehéz úgy ismerkedni, hogy ha folyton a másik stílusára panaszkodsz. A bolygók szerint hajlamos leszel azt hinni, hogy valaki rád akar erőltetni valamit. Nem vagy cukorból. Ki tudsz állni magadért és a véleményedért. Sértődés helyett kérdezd meg a másiktól, hogy mit akar! Ez időhúzásnak is jó. Közben kitalálhatod, hogy élhető-e egy kapcsolat ilyen módon…

Mérleg májusi horoszkóp

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Könnyeiddel fogsz küszködni a hétvégén. Szerencsére ezek a meghatottság könnyei. A szerelmed örül, ha ilyennek lát. De a keddi és a szerdai konstellációk szerint féltékennyé válhat, ha valakiről túl lelkesen mesélsz neki. Nem az a megoldás, hogy nem mesélsz. Hanem az, ha közben minden létező módon kimutatod a ragaszkodásodat irányába.

Szingli Skorpió

Megható hétvége vár rád. A ballagás és/vagy az anyák napja alkalom arra, hogy engedd az érzéseidet felszínre jönni. Majd a keddi és a szerdai bolygóegyüttállások találkozásokra adnak esélyt. Személyesen vagy virtuálisan is randevúzhatsz. De ne feledd, hogy semmi sem kötelező! Csak azt tedd, ami testednek, lelkednek jól esik!

Skorpió májusi horoszkóp

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Vasárnaptól nem bírsz magaddal: tombolni lesz kedved. Le kéne vezetned a felgyülemlett feszültséget. De semmiképp sem veszekedés formájában. Sportolj, takaríts, kertészkedj! A kedvesed szívesen veled tart, ha nem erőltetsz rá semmit. Inkább kérd, vagy javasold! Ez nem új kihívás számodra. Most végre meg tudod csinálni.

Szingli Nyilas

Nem bírsz magaddal vasárnaptól: tombolni lesz kedved. Le kéne vezetned a felgyülemlett feszültséget. De ne ess abba hibába, hogy bárkibe belekötsz! Inkább sportolj, takaríts, kertészkedj! Van valaki, aki szívesen veled tart, ha nem erőltetsz rá semmit. Inkább kérd, vagy javasold! A stílusod dönti el, hogy milyen sikerrel jársz. Itt az ideje, hogy észre vedd ezt…

Nyilas májusi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. május 4-5.: Meghatottság, öröm

Az első májusi hétvége kétségtelenül a meghatottság és az örömteli pillanatok jegyében telik. Előbb a középiskolai ballagás csalhat könnyeket a szemedbe, majd az anyák napja. Ha teheted, mindenképpen köszöntsd fel személyesen vagy legalább telefonon az édesanyádat, nagymamádat. Hálásak lesznek érte.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

A Bikában járó Nap és a szerdai újhold jó hatással lesz rád. Bátrabban mered a kreativitásodat használni. Ennek jegyében a hétvégi anyák napját és/vagy a ballagást újfajta módon ünnepelheted. De ne feledkezz meg a párodról! Vond be őt is! Máskülönben feleslegesnek fogj érezni magát, és el kezd kritizálni, kötekedni, stb..

Szingli Bak

Jó hír a számodra, hogy a Bikában járó Nap és a szerdai újhold jó hatással lesz rád. Bátrabban mered a kreativitásodat használni. Ennek jegyében a ballagókat és az édesanyádat újfajta módon ünnepelheted meg. Közben maradj nyitott, mert valaki szívesen veled tartana. Lehet, hogy ő nem olyan ügyes, mint te. De attól még teret adhatsz neki.

Bak májusi horoszkóp

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Az égi folyamatok szerint már hétvégén, de a hét folyamán biztosan fel kell készülnöd családi és/vagy ingatlan ügyek terén új impulzusokra. Sajnos elsőre nem fog tetszeni az új ötlet, felállás. A szerelmed próbál nyugtatni. Kérdés, hogy hallgatsz-e rá, amikor azt mondja, hogy senki sem akar veled kitolni. Mi lenne, ha ezt észre vennéd?

Szingli Vízöntő

Olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek szerint már hétvégén, de a hét folyamán biztosan ki fogsz akadni valami új miatt családi és/vagy ingatlan ügyekben. Tuti, hogy elsőre nem fog tetszeni az új ötlet, felállás. Amennyiben ezt a feszültséget magaddal viszed egy randevúra, semmi jóra nem számíthatsz. Hagyd otthon a gondokat, és nem lesz baj!

Vízöntő májusi horoszkóp

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

A hétvégén már okod lenne megsértődni, mégse tedd! Hidd el, hogy a kedvesed nem akar megbántani! Egyszerűen figyelmetlen, és még mindig nem feltételezi, hogy apróságokon fenn akadsz. Az égi folyamatok szerint a megoldás az őszinteség. Mondd ki minél előbb, ha valami nem tetszik! A szerdai újhold segít újfajta módon kommunikálni.

Szingli Halak

Már a hétvégén, majd a hét során többször lenne okod megsértődni, mégse tedd! Hidd el, hogy senki sem akar megbántani! Egyszerűen figyelmetlenek, és nem feltételezik, hogy apróságokon fenn akadsz. Az égi folyamatok szerint a megoldás az őszinteség. Mondd ki minél előbb, ha valami nem tetszik! A szerdai újhold segít újfajta módon kommunikálni.

Halak májusi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!