Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A mai Bak újhold alaposan megbolygatja a szálakat. Körülötted most minden kavarog. Bizonytalanság, új lehetőségek és egymásnak ellentmondó hírek. De semmi gond, mert te bírod a gyűrődést. Igyekezd kiválogatni azokat a dolgokat, melyek számodra új esélyt adnak és élj velük.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma egy esély pottyanhat az öledbe, hogy egy régi ügyben végre változást érhess el, vagy lezárhass egy nyitott kérdést - és ezzel helyet is adhatsz az új dolgoknak az életedben. Úgyhogy semmiképp se hagyd ki, és aztán nyiss új lapot.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Úgy érezheted, mostanában az életed egyetlen állandó része a változás, amivel nem is tévedsz nagyot. Minden terület mozgásban van, ami igen nagy figyelmet igényel tőled. Szerencsére téged nem abból a fából faragtak, hogy ettől megrémülj.

Ikrek havi horoszkóp

Csütörtökön újhold lesz a Bak jegyében (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A élet dolgai nem kell, hogy mindig annyira komolyak legyenek és neked sem kell mindent annak venned. Legyél ma egy kicsit laza, ne akarj mindent állandóan tökéletesen teljesíteni és főleg ne szolgálj ki mindenkit. Mégis, mi történhet, ha ez egyszer te is elhanyagolod egy feladatodat? Légy ma picit önző!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Bak újhold szuper lehetőségeket nyit meg előtted. Ha ma valaki megbeszélésre hív, vagy megkeres emailben, telefonon, smemiképp se legyél elutasító! Most ugyanis olyan változások körvonalazódnak, amik jelentősége majd később fog kirajzolódni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A jellemed és a hozzáállásod egyre több embernek jelent követendő példát a környezetedben, ami azt jelenti, különleges jelentősége van annak, amit mondasz, vagy teszel. Csütörtökön különösen fontos lehet, hogy milyen példát mutatsz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Januári pénzhoroszkóp: most minden a jó időzítésen múlik

Január elején végre előreindult a Merkúr, a Mars pedig a fegyelmezett Bak jegyébe lépett: a kitartás és eltökéltség most igazán kifizetődő lesz, és komoly pénzben mérhetjük az értékét - de csak akkor, ha nem siettetünk semmit, és van türelmünk kivárni a megfelelő időpontot. Januári pénzhoroszkóp minden jegynek.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtök végig kell gondolnod, hogy egy véleményedet, vagy az akaratodat mennyire erősen szeretnéd képviselni, ugyanis komoly ellenállásba ütközhetsz és mérlegelned kell majd, meddig mész el, amikor az igazadat véded. A Bak újhold jelzi, hogy most érdemes ügyesen taktikázni, mert befoghatod a vitorládba a kedvező szeleket.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha úgy érzed, hogy egy számodra fontos ügyben valamit meg kell tenned, akkor ne habozz tovább. Eljött a cselekvés ideje. Ma nagyon kedvező előjelek vannak, a Bak újhold sikert ígér, úgyhogy nem érdemes tétovázni!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha hiszel valamiben, állj ki mellette, még akkor is, ha sok az ellenséges hang a környezetedben. Ráadásul ma még egy támogatód is akadhat egy nem várt helyről és ez megerősíthet téged, hogy jól gondolkodsz a világ dolgait illetően.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy éves horoszkóp 2024

Sorsfordító változásokat és kivételes asztrológiai eseményeket hoz ez az esztendő. S hogyan hat mindez az egyes csillagjegyekre? A 2024-es éves horoszkópból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma újhold van a jegyedben, és emiatt nagy befolyással lehetsz a környezetedre azzal is, ha elmondod, miben hiszel, hogyan vélekedsz bizonyos dolgokról. Még ha valaki nem is ért veled teljesen egyet, annyit mindenképpen el tudsz majd érni, hogy felhívod a figyelmét arra, nem csak egy álláspont létezik.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A Bak újhold miatt ma benned is óriási energia dolgozhat, és neked meg kell találnod annak módját, miként tudod mindezt jól csatornázni. Nem lesz egyszerű dolgod és közben arra is vigyáznod kell, hogy a feszültség, mely körülötted keletkezik, ne sértsen meg másokat. Nagy erőt birtokolsz ma.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Az újhold miatt most nagyon aktívnak érezheted magad. Légy felelős azzal a nagy mennyiségű energiával, ami ma a rendelkezésedre áll! Csütörtökön te terelheted a helyes irányba az eseményeket magad körül. Tedd is meg, "vedd fel a kesztyűt", ha szükséges!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!