KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A húsvéti hétvégén ezerrel pörögsz. Az óraátállítás sem akadályozhat meg, hogy mindent kézben tarts és irányíts. A párod feleslegesnek érezheti magát, és lehetséges, hogy kivonja magát a készülődésből. Emiatt bosszankodhatsz, pedig nincs igazad. A hét során is észre kéne venned, ha nem adsz neki teret, akkor természetes, ha passzívan viselkedik. Kérj tőle valamit, de még jobb, ha együtt csináltok szinte mindent!

Szingli Kos

Van valaki, aki szeretne közelebb kerülni hozzád, de nem ismeri a húsvéttal kapcsolatos szokásaidat, elvárásaidat. Segíts neki, mondd el! A húsvéti hétvégén téged az óraátállítás sem akadályozhat meg a pörgésben. Ettől ugyanakkor a másik feleslegesnek érezheti magát, és visszahúzódhat. Ha nem akarod végleg elkedvetleníteni, akkor a hét során találj ki közös programokat!

Kos márciusi horoszkóp

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

A húsvét kitűnő alkalom, hogy több időt töltsetek együtt. Emiatt több esély nyílik arra is, hogy parázs vita pattanjon ki. A bolygók szerint most neked kell engedékenyebbnek lenned. A húsvét hétfőt követő hét baráti segítségről szól. Olyan embertől kapsz támogatást, akitől nem számítottál ilyesmire. A szerelmed féltékeny lehet rá. Nyugtasd meg!

Szingli Bika

A húsvét vasárnapi óraátállítás miatt egy órával kevesebbet alszol. De szerencsére ez a hosszú hétvége kellős közepére esik, így valójában egyáltalán nem zavarja meg a bioritmusodat. Húsvét hétfőn kezdődik az április. Semmiképp se kezdj el idegeskedni azon, hogy eltelt az évből negyedév! Inkább keress olyan sportot, ahol kikapcsolhatod a gondolataidat! És nézz ott körbe!

Bika márciusi horoszkóp

Harmonikus, szeretetteljes húsvét, fordulatos hét vár mindenkire (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A húsvét is olyan ünnep, ami lehetőséget ad, hogy a családdal és/vagy barátokkal több időt töltsetek együtt. De emellett egymással is törődnötök kellene. Legalább esténként beszélgessetek kettesben! A hét során homályos - a későbbekben körvonalazódó - karrierlehetőség jelenik meg. Ez nem akadályozhat meg abban, hogy a kedvesedre figyelj.

Szingli Ikrek

Minden évben megfogadod, hogy a hosszú hétvégékén, így húsvétkor is, a családi körök futása után többet olvasol és lazítasz. Ez idén sem sikerül. A bolygók szerint valaki izgatja a fantáziádat. Mivel még nem ismeritek egymást eléggé, nem biztos, hogy érti a célzásaidat. Legyél konkrétabb, ha találkozni akarsz vele! A hét során homályos - később körvonalazódó - karrierlehetőség jelenik meg.

Ikrek márciusi horoszkóp

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Nemcsak neked nagyok az elvárásaid a húsvéttal kapcsolatosan. A párod fejében is vannak kimondatlan vágyak. Ha összhangra törekszel, húzd ki belőle ezeket! Nem a locsolkodásról van szó. Ha sikerül egyeztetnetek, remek húsvéti ünnepekre számíthattok. Utána, bár a tavaszi szünet még tart, a munka vár titeket. Ez egyikőtöknek fejtörést okozhat…

Szingli Rák

Manapság nehéz eltalálni, hogy ki mire vágyik. Tudd, nem csak neked vannak nagy elvárásaid a húsvéttal kapcsolatosan! A másik fél fejében is ott lebegnek a kimondatlan vágyak. Amikor az ismerkedés kezdeti szakaszában vagytok, még fontosabb az egyeztetés. Keddtől, ha téged vár a munka, akkor sem kell lemondanod a szórakozásról. A bolygók kedveznek ehhez is…

Rák márciusi horoszkóp

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Húsvétkor talán még a karácsonynál is több finomság kerül az asztalra és csábít el téged. A szerelmeddel fogadjátok meg, és segítsetek egymásnak betartani a mennyiségi korlátokat! Nem baj, ha marad a húsvét utáni napokra is a finom falatokból. Fura dolgot látsz/hallasz majd a hét során. Az égi folyamatok szerint érdemes lenne a szerelmed véleményét kikérned, mielőtt ítélkezel.

Szingli Oroszlán

Húsvétkor nem csak a józanész, de bolygók is azt javasolják, hogy az egészséged és a testsúlyod miatt is ügyelj a mennyiségekre. Ne mondd, hogy majd keddtől fogyókúrázol! Most akár a karácsonynál is több finomság csábíthat el. Te is tudod, nem kell mindent felfalnod. A húsvét utáni napokban fura dolgot látsz, hallasz. Nem szabadna ítélkezned, mert fordulhat a kocka…

Oroszlán márciusi horoszkóp

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Totál fölösleges az óraátállítás miatt értetlenkedni, mert erre nincs ráhatásod. Szóval ne pazarold erre az energiádat! Inkább a húsvéti családi elvárásokra fókuszálj! Alakítsd úgy, hogy jusson időtök kettesben is együtt lenni! Keddtől bolygód, a Merkúr hátrálása kicsit hátráltathat. Nincs katasztrófa, inkább szánj mindenre kicsit több időt, és nem kell semmivel sem kapkodnod.

Szingli Szűz

Tudod jól, hogy hiábavaló az óraátállítás miatt mérgelődni. Vagyis egyetlen szót se fecsérelj erre! Inkább a húsvéti családi elvárásokra fókuszálj! Alakítsd úgy, hogy jusson időd magadra, az ismerkedésre, az incselkedésre is! Keddtől bolygód, a Merkúr hátrálása kicsit hátráltathat. Nincs katasztrófa. Szánj mindenre kicsit több időt, és nem fogsz kapkodni.

Szűz márciusi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

Április különleges bolygó-együttállásokat, ezzel együtt pedig különleges felismeréseket hoz mindenkinek. Míg a hónap első fele kicsit kapkodós, energikus, addig a második felében megtapasztalhatod a nyugalmat, a lazítást, a békét. A havi horoszkóp most különösen fontos információkat oszt meg veled. Érdemes felkészülni előre a lehetőségekre.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Amennyire vártad a húsvétot, most éppen annyira menekülnél előle. A kedvesed nem érti a hangulatváltást. Nyugtasd meg, nem vele van bajod, csak úgy érzed, képtelen vagy ennyi elvárásnak eleget tenni. Ráadásul fáradt vagy, és emiatt is elengedhetetlen, hogy támogassátok egymást. Nemcsak húsvétkor, utána is…

Szingli Mérleg

Értethetetlen a számodra is, hogy amennyire vártad a húsvétot, most annyira menekülnél előle. Aki nem ismer, megijedhet a hangulatváltástól. Ha teheted, utazz el, és ne magyarázkodj! Csak annak tartozol magyarázattal, aki aggódhat érted. Az égi folyamatok szerint kimerült vagy. Ha nem töltöd vissza az energiákat, borítékolható, hogy lerobbansz…

Mérleg márciusi horoszkóp

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Az izgatott gyereket hozza ki belőled a húsvét. A szerelmed csak néz, és nem ismer rád. Ne fogd vissza magadat! Minden ünnep arra is jó, hogy a szürke hétköznapokból kirángasson titeket. A bolygók szerint az intimitásnak is jót tesz egy kis játék. Ám keddtől visszatér a munka. Érdemes magatokkal hozni azt az incselkedést, ami az ünnepek alatt felpezsdített mindkettőtöket…

Szingli Skorpió

Gyerekkorodban mások voltak a húsvétok, igaz? Ne nosztalgiázz, de csempész a hosszú hétvégbe egy kis játékosságot! Az ünnep arra is jó, hogy a szürke hétköznapokból kirángasson. A bolygók szerint vonzóbbá tesz téged, ha látszik rajtad a hajlam egy kis meghittségre. Ám keddtől jön a munka. Persze, ettől még nem kell elfelejteni, hogy mi pezsdített fel…

Skorpió márciusi horoszkóp

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

A kezdeti lelkesedés átmehet fáradtságba húsvétkor. A párod megijedhet, hogy valami bajod van. A bolygók csupán kimerültséget jeleznek. Lehet, hogy a nagy vendégeskedést le kell mondanod. Pláne akkor, ha keddtől dolgoznod kell, és nem élvezheted a tavaszi szünetet. Most nemcsak a munkához kell jó erőben lenned, hanem a párkapcsolatodban is.

Szingli Nyilas

Ne lepődj meg, ha húsvétkor a kezdeti lelkesedést felváltja a fáradtság! A bolygók szerint szombaton és vasárnap még pörögsz, majd hétfőn lelassulsz. Nem kizárt, hogy a nagy vendégeskedést le kell mondanod. Pláne akkor, ha keddtől dolgoznod kell, és nem élvezheted a tavaszi szünetet. Nemcsak a munkához kell jó erőben lenned, hanem az ismerkedéshez is kell az energia.

Nyilas márciusi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Húsvéti hosszú hétvégi horoszkóp 2024. március 29-április 1: Csodaszép ünnepek

A bolygók szerint csodaszép húsvétra számíthatunk. Előtte, nagypénteken az érzelmeké, a meghatottságé a főszerep, ám szombattól megváltozik minden, és vidáman, optimizmussal töltekezve tölthetjük a húsvéti ünnepeket.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Húsvétkor és utána is legnagyobb kihívás számodra, hogy önmagaddal türelmes és elfogadó legyél. A párod képes erre, te kevésbé. Kérdés, vele kapcsolatosan jobban megy-e? Keddtől van, aki élvezi a tavaszi szünetet és van, akit a munka vár. Ha te az utóbbiba tartozol, ne sajnáld magad! Inkább lassabban csinálj mindent, és elégedett leszel.

Szingli Bak

Ne csodálkozz, hogy húsvétkor és utána is legnagyobb kihívás az lesz, hogy önmagaddal türelmes és elfogadó legyél. Érdekes, hogy másokkal kapcsolatosan jobban megy ez. Keddtől van, aki élvezi a tavaszi szünetet és van, akire a munka vár. Ha te az utóbbiba tartozol, ne sajnáld magad! Inkább lassabban csinálj mindent, és elégedett leszel.

Bak márciusi horoszkóp

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Sem az óraátállítás, sem az ünnep előtt elvárások nem tudnak kizökkenteni a hangulatodból. Élvezni akarod, épp ezért élvezni is fogod a hosszú hétvégét. Öleld meg a szerelmedet, súgj a fülébe valami izgatót! Az ünnep nemcsak a vendégekről és a roskadozó asztalról szólhat, hanem rólatok is. Húsvét után szerdán elszánod magad valamire, de ne hidd, hogy nem jönnek akadályok!

Szingli Vízöntő

Irigylésre méltó, hogy téged sem az óraátállítás, sem az ünnepek előtti elvárások nem tudnak kizökkenteni. Élvezni akarod, épp ezért élvezni is fogod a hosszú hétvégét. Tudd, hogy rajtad kívül sokan most akarnak ismerkedni! Az ünnep nemcsak a vendégekről és a roskadozó asztalról szólhat, hanem a randevúkról is. Húsvét után szerdán elszánod magad valamire, de ne hidd, hogy nem jönnek akadályok!

Vízöntő márciusi horoszkóp

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Nem bírsz magaddal. Még a húsvéti hosszú hétvége kellős közepén is képes vagy újdonsággal előállni. A kedvesed nem mindig érti, minek ez a nagy felhajtás. De ha te élvezed, akkor engedi. Vedd észre, ez is a szeretete bizonyítéka! Egy szerdai Vénusz-Szaturnusz együttállás a megérzéseidet felfokozza, és te rájössz valami különlegesre…

Szingli Halak

Téged untat a húsvét, ha nincs benne izgalom. A húsvéti hosszú hétvége kellős közepén is képes vagy újítani. Ezt nem mindenki érti. Aki szeret, képes elfogadni olyannak, amilyen vagy, és nem forráz le. Ez pedig pontos jel arra, hogy kivel van dolgod. Egy szerdai Vénusz-Szaturnusz együttállás a megérzéseidet felfokozza, és össze áll a kép…

Halak márciusi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!