KOS hétvégi horoszkóp

Az év első hétvégéje a telihold miatt kissé nyűgösen indul. Elégedetlen leszel önmagaddal szombaton. Szerencsére a rossz érzések vasárnapra elmúlnak, és visszatér a derűlátásod. A rád jellemző vitalitással ugyanakkor kezdened kéne valamit. Sport, takarítás…?

BIKA hétvégi horoszkóp

A szombat hajnali telihold nem hagy aludni. Kattog az agyad és bosszant, hogy nem tudsz pihenni. Ez rányomja a bélyegét az egész napodra. Aztán egy vasárnapi családi esemény visszahozza a jókedvedet, és megszáll a béke és hála érzése…

IKREK hétvégi horoszkóp

Még álmodban is számolgatsz. A szombat hajnali telihold miatt alvás helyett osztasz és szorzol. Szeretnéd látni, hogyan jössz ki a pénzedből. Jobb lenne nappal költségvetést készítened. Vasárnapra ez a nyugtalanság úgy is elillan, innentől társasági életre vágysz.

RÁK hétvégi horoszkóp

Éjfél után pár perccel lesz telihold a Rák jelében. Ettől nem alszol túl jól, és eluralkodhat rajtad az aggodalom. A túlérzékenységed okozza mindezt. Semmiképp se kapcsold fel a lámpát, mert nem tudsz visszaaludni! Vasárnap alkalmasabb nap lesz a pihenésre, töltődésre. Használd ki!

OROSZLÁN hétvégi horoszkóp

A teliholdtól napok óta nem alszol valami jól. Ez szombatra virradóan csúcsosodik. Ne csodálkozz, ha ezen a napon nem leszel feldobva! Még jó, hogy vasárnapra ennek nyoma sem lesz. Ötleteid felvillanyoznak, már csak a kivitelezés hiányzik…

Hirdetés

SZŰZ hétvégi horoszkóp

Jó neked, mert téged a szombat hajnali telihold most egyáltalán nem zavar. Emiatt nem érted, a többiek mitől olyan nyűgösek, ingerültek. Kritika helyett legyél velük megértő! Ha pedig fáradtak és nem akarnak hozzád csatlakozni, csinálj magadnak önálló programot! A hétvége a kikapcsolódásról szóljon!

Teliholddal indul az első januári hétvége. A türelem és a nyugalom mindennél fontosabb lesz (Shutterstock)

MÉRLEG hétvégi horoszkóp

Még nem vetted fel a fonalat, még nem indítottad el az új évet, s ez bizony frusztrálhat téged. Szeretnél tervezni, a naptáradba beírni mindazt, ami vár rád. Vasárnap szakíthatsz ilyesmire időt. Jót tenne a lelkednek és a szemednek, ha rajzolnál is a naptáradba.

SKORPIÓ hétvégi horoszkóp

Napok óta keresed a lehetőséget, hogy valakivel beszélj. Jobb lenne, ha nem szombaton kerítenél erre a sort. A telihold nem megoldja, inkább fokozza a konfliktust. Vasárnap javul a helyzet. De bölcs lenne, ha várnál még egy kicsit.

NYILAS hétvégi horoszkóp

A január senkinek nem könnyű anyagilag. A szombati telihold pénzzel kapcsolatos félelmeket hozhat neked is. Kapcsolj takarékos üzemmódba a pánik helyett! Vasárnap túl leszel ezen, és visszatér az optimizmusod.

BAK hétvégi horoszkóp

Szombatra virradóan olyan telihold lesz, ami arra int, hogy legyél türelmesebb a környezeteddel. Ha ezen a héten nem bántottál meg senkit, akkor szombaton se tedd! Vasárnap jóval kevésbé lesznek sértődékeny az emberek a környezetedben.

VÍZÖNTŐ hétvégi horoszkóp

Az egészséged megőrzése érdekében mit fogadtál meg szilveszterkor? Hol tartasz ennek kivitelezésében? A szombati telihold arra figyelmeztet, hogy nem várhatsz tovább. Itt az ideje elkezdeni a sportot, diétát vagy azt, amit helyesnek tartasz.

HALAK hétvégi horoszkóp

A szombati telihold azzal szembesít, hogy nem felelhetsz meg mindenkinek. Jön a felismerés, hogy nem is kell. Szóval legyél kicsit önzőbb január első hétvégéjén, és kényeztesd magad! Menj szaunázni, igyál illatos teát vagy főzz magadnak valami finomat!

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek teljesülnek az álmai 2023-ban

Kezdetét vette az újév: 2023 ennek a 4 csillagjegynek a mesés lehetőségek, csodás fordulatok éve lesz. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!