KOS

A szerelemé lesz a főszerep ezen a hétvégén. Ha van párod, akkor jót fog tenni a kapcsolatotoknak a szombati újhold, ami új színt és új izgalmakat hoz nektek. Ha nincs még párod, akkor járj nyitott szemmel és szívvel, mert ott jár a közeledben!

BIKA

Szombaton nem leszel feldobva. Lehet, hogy a heti események feldolgozása zajlik még benned. Vasárnap magadra találsz, és egy ötlet felvillanyoz. Nem baj, ha ez nem a te ötleted. A lényeg, hogy ne húzd az időt, vágj bele, ha látsz benne fantáziát!

IKREK

Hirdetés
Szégyenlős újhold lesz szombaton este: nap-, és holdnyugta után fog együttállni a Nap és a Hold. Ez neked új ötleteket hozhat, ha kicsit nyitott vagy. Hasznos lenne, ha elengednéd a felnőtt lét korlátait, és felhőtlen gyerekként látnád az életedet…
Hétvégén újhold lesz a Mérleg jegyében (fotó: Shutterstock)

RÁK

Szombaton sem lesz okod panaszra, de a vasárnap lesz a te napod. A Hold átlép a Skorpióba, és 2 izgalmas fényszöget is alkot: először a Szaturnusszal, majd a Marssal. Előbbi az idő, utóbbi az ambíció bolygója. Ez a kettő neked kedvez…

OROSZLÁN

Mindig tanulhatsz valami újat, ha nyitott szemmel és füllel jársz. A szombati újhold új információkat, lehetőségeket hoz neked. Nem szabad görcsösen figyelned. Inkább csak engedd, hogy megtaláljanak azok a dolgok, amelyek aktuálisak!

SZŰZ

Megint egy hétvége, amit te tölthetsz meg élményekkel. Tőled függ. Akkor is, ha vannak kötelezettségeid. Az újhold új ötletekkel "bombáz" téged. Ne süppedj bele a megszokásba, és ne legyints! Számtalan kaland vár rád, ha kicsit nyitsz az újra.

MÉRLEG

A szombati újhold számodra az év legfontosabb újholdja. Ez most kicsit szégyenlős lesz, mert nap-, és holdnyugta után fog együttállni a Nap és a Hold a Mérlegben. Új távlatok nyílnak meg, ha felemeled a tekintetedet, és új célokat tűzöl ki.

Ez is érdekelhet

Szerencsés péntek 13 - egy mesés fényszög jó fordulatokat ígér

Sokan tartanak a péntek 13-tól, és vannak, akik kinevetik a félelmet, sőt szerencséssé kiáltják ki. Idén a bolygók is a szerencsére "szavaznak". Egy mesés fényszög lesz az égen, ami minden rosszat jóra fordíthat.

Tovább olvasom

SKORPIÓ

Téged nem hoz lázba a szombati újhold. Annál inkább a vasárnapi konstellációk, amelyek a pénteki zseniális életérzést hozzák vissza. Ne engedd, hogy bárki levágja a szárnyaidat! Szárnyaljon a kreativitásod, a lelkesedésed és a vállalkozó kedved!

NYILAS

Szíved szerint egy lakatlan szigetre utaznál. Eleged van abból, hogy folyton panaszkodnak az emberek, vagy rémhíreket gyártanak. Szeretnél egy kis csendet és nyugit. Ez most megadatik, ha ki mered kapcsolni a mobilodat és a netet.

BAK

Ne ijedj meg, ha a szombati újhold új értelmet ad bizonyos dolgoknak! Könnyen lehet, hogy megváltozik a véleményed, és másképp fogsz megítélni egy-két kérdést. Ez nem következetlenség. Sokkal inkább rugalmasság, éberség és leleményesség.

VÍZÖNTŐ

Fellelkesít téged a szombati újhold, mert új szelek fújnak. Te imádod az új kihívásokat. Unod a megszokott, kiszámítható dolgokat. Az új fordulat ébren tart, és új megoldások keresésére sarkall. Vasárnap át kell gondolnod, hogy merre indulj…

HALAK

Egyértelműen a vasárnap lesz a te napod. Lubickolj szó szerint és átvitt értelemben egyaránt! Élvezd az ősz színeit, ízeit, illatait! Használd az öt érzékszervedet! Minden veled kezdődik, és veled ér véget. Te vagy a középpontban, te irányítasz…

Ez is érdekelhet

A Mars a Skorpió jegyébe lép, és hatalmas energiákat ébreszt, amiktől főnixmadárként nyerjük vissza erőnket

2023 második félévének legnagyobb égi eseménye október 12-én lesz: ekkor a Mars belép a Skorpióba. Hatása felfoghatatlan, de biztosan érezni fogod te is. Egyrészt te magad főnixmadárként visszanyerheted erődet. Másrészt jelentős ügyeid feltámadhatnak, akárcsak a főnixmadár. Minél mélyebben vagy, illetve minél biztosabb, hogy lemondtál valamiről, annál biztosabb, hogy mesés fordulat várható. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól a 12 csillagjegynek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!