Kos hétvégi horoszkóp

Most már tényleg át kell gondolnod a pénzügyidet. Nem halogathatod tovább! Olyan szigorú égi tendenciák lesznek ezen a hétvégén, amelyek szerint negatív spirálba kerülhetsz. Ha ezt el akarod kerülni, akkor kapcsolj takarékos üzemmódba, és ne költs felesleges holmikra!

Kos áprilisi horoszkóp

Bika hétvégi horoszkóp

Napok óta érzed, ami ezen a hétvégén éri el a csúcsát. Dupla fényszög borzolja ugyanis az idegeidet (Jupiter-Uránusz és Nap-Plútó), amelyek azt tanácsolják, hogy lehetőleg ne most dönts! Nem kell siettetned semmit és senkit. Önmagadat sem.

Bika áprilisi horoszkóp

Ikrek hétvégi horoszkóp

Ez egy tipikusan olyan hétvége, amikor mindennél fontosabb a pihenés, a lustálkodás. Fel kell töltened a kimerült vitaminraktárakat, és a millió feladat helyett meg kell engedned magadnak egy kis lazítást. Főleg, ha nem akarsz lebetegedni.

Hirdetés

Ikrek áprilisi horoszkóp

Nagy erejű bolygó nagy erejű változásokat jeleznek (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

A barátaid napok óta tanácsolnak valamit, amitől félsz és/vagy cikinek érzed. Pedig most tényleg hallgatnod kellene rájuk. Ha nem megy, akkor egyetlen emberrel oszd meg az aggályaidat! Sokat segít, ha végre megfogalmazhatod ezeket.

Rák áprilisi horoszkóp

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Az egész hetedre és a hétvégédre is rányomja a bélyegét egy Jupiter-Uránusz és egy Nap-Plútó fényszög. Mindkettő a jövődre van óriási hatással. Módosíthatsz a terveiden, de ne azért tedd változtass, hogy valakinek megfelelj! Önmagadért tedd!

Oroszlán áprilisi horoszkóp

Szűz hétvégi horoszkóp

A bolygók szerint téged igazolnak az eredmények. Ennek ellenére nem szabad azzal kérkedned, hogy te megmondtad előre. Népszerűtlenné válnál, ha mások orra alá dörgölnéd mindezt. Elég, ha tudod, hogy éles szemmel és ésszel láttad előre, amit a többiek nem.

Szűz áprilisi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

2024. április 21-én Jupiter és Uránusz együttáll a Bikában. Legutóbb 1941-ben találkozott a Jupiter az Uránusszal a Bikában. Alapszabály az asztrológiában: minél ritkább egy konstelláció, annál nagyobb jelentőséggel bír. Most olyan felismeréseink lehetnek, amik a biztos alapot rendítik meg, és ezzel adnak új esélyt. Legyünk tisztában vele, hogy nem kicsi a tét, sem egyéni, sem kollektív szinten... Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Nem szívesen szembesülsz vele, hogy a kiadásaidat drasztikusan vissza kell fognod. Pedig a vasárnapi Jupiter-Uránusz együttállás szerint semmi extra nem fér bele mostanában. És nem elég, ha szombaton vagy vasárnap vigyázol…

Mérleg áprilisi horoszkóp

Skorpió hétvégi horoszkóp

Csupa olyan emberrel lesz dolgod ezen a hétvégén, aki irritálhat téged. Iszonyú nagy türelemre és fegyelemre lesz szükséged, hogy ne konfrontálódj senkivel sem. Sokat segíthet, ha észre veszed, az ő akciójuk nem rólad szólnak, hanem kizárólag őróluk.

Skorpió április horoszkóp

Nyilas hétvégi horoszkóp

"Fő az egészség" - tartja a mondás. És ezt most vedd nagyon komolyan! Ez a hétvége alkalmas, hogy tegyél magadért, az egészségedért. Tombol a tavasz, például rengeteg nyers zöldséget ehetsz, számtalan helyen sportolhatsz, vagyis szinte végtelen az esélyed, hogy formába hozd magad.

Nyilas áprilisi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Bika hava: 1 éves születésnapi horoszkóp a Bika jegyűeknek

A születésnap mindenkinek fontos dátum. Neked is, Bika szülött. Mielőtt az előtted álló időszakot átvilágítanánk a bolygók segítségével, nézzük csak, hogy mi minden lakozik benned! Minden fontos információ, amit a Bika jegyről tudni lehet, és éves előrejelzés Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

Vasárnap lesz egy Jupiter-Uránusz együttállás, ami bár váratlan fordulatot hoz, kedvező lesz a számodra. Készülj fel, mert újratervezésre lesz szükséged. Ez nem egy lépcsőfok, hanem egy trambulinszerű ugrás. Pánik helyett, legyél büszke magadra!

Bak áprilisi horoszkóp

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Nem ez lesz a kedvenc hétvégéd: egy Jupiter-Uránusz együttállás szerint nem könnyű a családdal zöldágra jutnod, pedig döntést kell hoznod, és lépned kell. Sajnos egy Nap-Plútó fényszög szerint a családod nem segít most neked.

Vízöntő áprilisi horoszkóp

Halak hétvégi horoszkóp

Egész héten feszültséget érzékeltél a környezetedben. Az emberek többnyire indokolatlanul ingerültek voltak veled és egymással. Ha eddig nem vetted át a gondjaikat, akkor most se tedd. Ha mégis átvetted, a hétvégén mindenképpen tedd le!

Halak áprilisi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!