Kos hétvégi horoszkóp

Azzal indul a hétvégéd, hogy szombaton hajnalban bolygód, a Mars belép a Halakba. Ez arra jó, hogy kicsit lelassulj, és ne sürgess senkit és semmit. Közben a Szűz Hold segít, hogy a tényekre támaszkodva hozd meg a döntéseket.

Kos éves horoszkóp 2024

Bika hétvégi horoszkóp

Szombatra és vasárnapra is jut szuper fényszög, amely megnyugtatja a háborgó lelkedet. Lehet, hogy valami igazságtalanság ért a hét folyamán. De ezt a saját érdekedben le kell ráznod magadról, mint a kutya, amelyik kimászott a vízből.

Bika éves horoszkóp 2024

Ikrek hétvégi horoszkóp

Nem szúrhatsz ki magaddal, hogy egész hétvégén a karriered alakulása miatt aggódsz. Muszáj magánéletet élned, máskülönben megharagszik a kedvesed és a családod is. Nézd meg, milyen fogadalmat tettél szilveszterkor!

Hirdetés

Ikrek éves horoszkóp 2024

Kellemetlenségekre, de jó lehetőségekre is számíthatsz a hétvégén (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Nem mindig a lustálkodás a leghatékonyabb kikapcsolódás. Ezen a hétvégén például az aktivitás jobban feltölt téged. A Mars azt javasolja, hogy sportolj, kertészkedj, kirándulj, sétálj egy nagyot! Nem kell totál elfáradnod, de legalább egy kicsit mozogj!

Rák éves horoszkóp 2024

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Fellélegezhetsz a Mars jegyváltása szerint. Aki eddig irritált, kikerül a képből. Közben próbára tesz a sors, mert valami nem az elképzeléseid szerint alakul. Ne fogd fel tragédiának! Keress B-tervet, vagy kérj tanácsot egy rugalmas embertől!

Oroszlán éves horoszkóp 2024

Szűz hétvégi horoszkóp

Szombaton Mars a Halakba lép, és olyan embert szimbolizál, aki provokál téged. Közben a Szűz Hold két nap alatt három bolygóval kerül szembe, s ez bizony sértődést eredményezhet. Saját érdekedben emelkedj felül mindezen!

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi horoszkóp 2024: szerelem, pénz, szerencse

Az égi folyamatok szerint 2024 tavasza a fejlődést hozza el számunkra. Izgalmas, igaz? Természetesen ez általában nem megy zökkenőmentesen, de rövidesen a gyümölcsét is learathatjuk a változásoknak. Íme, mi vár ránk a következő hónapokban Nagy tavaszi horoszkóp szerint!

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Az égi folyamatok egyértelműen azt mutatják, hogy jobb, ha nem erőlködsz. Dőlj hátra és várj! Ezen a hétvégén nem kellene döntést hoznod. Ha mégis megteszed, engedd meg magadnak a változtatás jogát! Ezt előre tisztázd magadban!

Mérleg éves horoszkóp 2024

Skorpió hétvégi horoszkóp

Szombaton hajnalban bolygód, a Mars a Halakba lép, ami örömhír a számodra. Innentől öt héten át segít, hogy a kreativitásodat megéld. Az életigenlés és a vállalkozószellem sem hagy cserben. Szóval ne fogd vissza magadat!

Skorpió éves horoszkóp 2024

Nyilas hétvégi horoszkóp

Könnyen lehet, ezen a hétvégén valami elromlik nálad. A vizes jegybe lépő Mars vizes problémákra utalhat. Lehet ez a fürdőszobában valami. Amennyiben halogatod egy ideje a javítást, a cserét, láss hozzá, előzd meg a nagyobb bajt!

Nyilas éves horoszkóp 2024

Bak hétvégi horoszkóp

A hétvége két napján három bolygószembenállás lesz az égen, ami most a közlekedésben jelez zűrt. Valószínűleg nem téged ér baleset, hanem a szemtanúja leszel ilyesminek. Ha teheted, segíts, de ne legyél bíró! Vannak hivatásosak, akiknek ez a dolga…

Bak éves horoszkóp 2024

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Ezen a hétvégén a Mars kilép a Vízöntőből, és enyhül a nyomás rajtad, miközben a pénztárcádon léket üthetnek a bolygó-szembenállások. Ellen kell állnod a kísértésnek, és nem szabad mindenből újat venned. Kontrolláld magadat!

Vízöntő éves horoszkóp 2024

Halak hétvégi horoszkóp

Ellentmondásos hétvége elé nézel. Szombaton a Mars belép a Halakba, és erőssé tesz. Közben három bolygószembenállás is lesz az égen, amelyek konfliktus veszélyét szimbolizálják. Törekedj a békés megoldás megtalálására, és nem lesz baj!

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!