Kos hétvégi horoszkóp

Szombaton és vasárnap délelőtt olyan leszel, mint aki nem képes kibújni a pizsamájából. Lehet, tényleg rád férne kicsivel több alvás és pihenés. Ha teheted, maradj ágyban, akár egész nap! Vasárnap déltől magadra találsz, és innentől visszatér az erőd.

Kos áprilisi horoszkóp

Bika hétvégi horoszkóp

Amennyiben nyaggatnak a barátaid, hogy tarts velük, fogadd el a meghívást! Ha neked úgy jobb, természetesen mehetnek ők hozzád! Az égi folyamatok szerint a lényeg, hogy vidám, kreatív, szórakoztató emberekkel vedd magad körbe!

Bika áprilisi horoszkóp

Ikrek hétvégi horoszkóp

Két nap alatt három bolygóegyüttállás ismét a karriereddel kapcsolatos új ajtókat nyit meg előtted. Hiába van hétvége, gondolnod kell a jövődre. Ez nem öncélú, hiszen a párod, a családod is jól jár, ha te jobban keresel és szereted a munkádat…

Hirdetés

Ikrek áprilisi horoszkóp

A szombati álmos hangulatot követően vasárnapra megváltozik minden (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Megteheted, hogy sodródsz az eseményekkel, a bolygók most kedveznek neked. De sem közben, sem utólag ne szabad panaszkodnod! Bízz a sors jóindulatában! Bárhogy alakul, a vége garantáltan happy end lesz, és te élményekkel feltankolva haladsz tovább.

Rák áprilisi horoszkóp

Oroszlán hétvégi horoszkóp

A hétvégi három bolygóegyüttállás is arra figyelmeztet, hogy minden kiadást gondolj át! Szó szerint folyik ki a pénz a kezedből, észrevetted? Vasárnap déltől hirtelen sokat javul a helyzet, utána zöldlámpát kap a vásárlás. Fogadd meg a bolygók tanácsát!

Oroszlán áprilisi horoszkóp

Szűz hétvégi horoszkóp

Tripla bolygóegyüttállás szerint április első hétvégéjén ki kell engedned a kezedből a döntést és az irányítást. Nem történik katasztrófa, ha most a párod vagy valaki más ötletét követed. Próbáld ki, és rájössz, nem is olyan rossz ez…

Szűz áprilisi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy bolygóegyüttállások = Nagy találkozások; 2024 április

Április 6 és 12 között 7 nap alatt 10 bolygóegyüttállás lesz az égen. Nincs sűrűn ilyesmi. Vagyis hatalmas a jelentősége. A bolygóegyüttállás szinonimái: együttérzés, együttműködés, együttlét, együttható vagy közös nevező megtalálása. Ebből is lehet érzékelni, hogy valami nagyszerű dolog zajlik az égen, tehát itt a földön is. Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Bolygód, a Vénusz már a Kosban jár, ami rámenős ember jelenlétét mutatja. Valószínűleg jót akar, csak nem jól fejezi ki magát. A hétvégéd akkor lesz békés, ha békésen reagálsz mindenre és mindenkire…

Mérleg áprilisi horoszkóp

Skorpió hétvégi horoszkóp

Jó neked, mert április első hétvégéjén tele leszel tervekkel és lelkesedéssel. Minden ötleted jó, bár nem mindegyik aktuális. Írd le mindet, és látni fogod, melyik élvez prioritást, és melyik várhat még a megvalósítással!

Skorpió április horoszkóp

Nyilas hétvégi horoszkóp

Utálod? Halogatod? Ez a hétvége az otthoni rendrakásra alkalmas. Még fogy a Hold, ami segít, sőt hatékonyabbá teszi ezt a munkát. Nem kell aggódnod, vasárnap déltől a Hold tüzes jegybe lépve felpörget, és jöhet a megérdemelt kikapcsolódás…

Nyilas áprilisi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

Április különleges bolygó-együttállásokat, ezzel együtt pedig különleges felismeréseket hoz mindenkinek. Míg a hónap első fele kicsit kapkodós, energikus, addig a második felében megtapasztalhatod a nyugalmat, a lazítást, a békét. A havi horoszkóp most különösen fontos információkat oszt meg veled. Érdemes felkészülni előre a lehetőségekre.

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

Két nap alatt - szombaton és vasárnap - három bolygóegyüttállás lesz az égen, amelyek szerint nyitott szemmel és füllel kéne közlekedned, mert fontos infók jöhetnek. Közben ébernek kell maradnod az utakon is. Sőt, mások helyett is neked kell vigyáznod.

Bak áprilisi horoszkóp

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Ezen a hétvégén nem számszakilag, inkább a prioritás szempontjából kéne átnézned a pénzügyeidet. A Halak Hold és a másik három Halakban járó bolygó szerint ne hozz még döntést. Elég, ha tiszta vizet öntesz a pohárba…

Vízöntő áprilisi horoszkóp

Halak hétvégi horoszkóp

Jó hír számodra, hogy két nap alatt három bolygóegyüttállás lesz az égen: Hold-Mars, Hold-Szaturnusz, Hold-Neptunusz, vagyis minden a te malmodra hajtja a vizet szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Élj a lehetőséggel, de ne élj vissza vele!

Halak áprilisi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!