Kos hétvégi horoszkóp

Február első hétvégéjén a szombat pénzügyi csapdát tartogat. Ha meggondolatlanul költekezel, bajba kerülhetsz. A vasárnapod viszont már remeknek ígérkezik. Tervezhetsz sportolást, szervezhetsz farsangi bulit. Tőled függ, melyiket választod.

Kos éves horoszkóp 2024

Bika hétvégi horoszkóp

Egy szombati Hold-Uránusz szembenállás konfliktus veszélyét jelzi. Kövess el mindent, hogy ne kerülj összetűzésbe a szeretteiddel! Amennyiben ez sikerül, a vasárnapod békésen, sőt vidáman alakul. Megérdemled, hogy jól érezd magad.

Bika éves horoszkóp 2024

Ikrek hétvégi horoszkóp

A tél még tartja magát, épp ezért továbbra is vigyáznod kell az egészségedre. Persze nagyon egyéni, hogy ezt hogyan teszed. Az biztos, szombaton teázás, vasárnap aktív mozgás tesz jót a testednek, a lelkednek. Holisztikusan szemléld az egészséged megőrzését!

Hirdetés

Ikrek éves horoszkóp 2024

Felemás hétvége nehéz kezdettel, pompás befejezéssel (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Már megint gyerekekkel és/vagy gyerekes felnőttekkel kell elnézőnek lenned. Ha belemész a gyerekes vitákba, akkor tuti, hogy kimerít a béke helyreállítása. Tartsd szem előtt a mondást: Minden csatát megnyersz, amibe bele se kezdesz.

Rák éves horoszkóp 2024

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Amíg szombaton nem leszel topon, addig vasárnap már visszatér az életkedved. Ennek tudatában ne akarj szombaton magadra erőltetni olyasmit, amihez nincs kedved, mert látszani fog rajtad a kényszer! A hét utolsó napjára időzíts!

Oroszlán éves horoszkóp 2024

Szűz hétvégi horoszkóp

Február első hétvégéjén törődj kicsit az otthonoddal! A testednek és a lelkednek is jót fog tenni, ha szellőztetsz, rendet raksz, és kicsit átrendezed a bútorokat. Bízd a kreativitásodra, milyen kiegészítőket használsz: száraz növényt, mécseseket, virágokat, bármit.

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Februári pénzhoroszkóp: eljött a cselekvés ideje

Hetekig, sőt hónapokig komoly visszahúzó erők hatottak ránk: több bolygó volt egyszerre retrográd, amik ilyenkor nem engedik, hogy haladjunk, előre lépjünk. Ennek most vége. Január végén az utolsó retrográd bolygó, az Uránusz is elindult előre. Ez pedig azt jelzi, hogy nincs mire várni: eljött a cselekvés ideje.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Ha a hét során sok hatás ért, hétvégén fel kell dolgoznod, analizálnod kell, és persze a legjobb, ha elengedsz mindent. Olyan ez, mint az étel megemésztése a gyomrodnak. Ezen a hétvégén azt javasolják a bolygók, hogy adj időt magadnak a lelki emésztésre is!

Mérleg éves horoszkóp 2024

Skorpió hétvégi horoszkóp

Sértődékeny leszel, ugyanis szombaton egy Hold-Uránusz szembenállás konfliktust jelez. Bölcsen tennéd, ha nem reagálnál. Vasárnapra megszűnik ez a fajta provokáció, és innentől sokkal derűsebben, sőt bizakodóbban látod a jelenedet és a jövődet is…

Skorpió éves horoszkóp 2024

Nyilas hétvégi horoszkóp

Ez egy felemás hétvégének ígérkezik. Amíg szombaton téli álmot alszol, addig a vasárnap lesz a te napod. Valami vagy valaki fellelkesít, ami másokra is inspirálóan hat. Tudsz róla, milyen sok emberre vagy jó hatással?

Nyilas éves horoszkóp 2024

Bak hétvégi horoszkóp

Február első hétvégéje elgondolkodtat, hogy hol is tartasz az újévi terveiddel és/vagy fogadalmaiddal. Számot kell vetned. Ha ez nem kielégítő, akkor változtathatsz, és a megvalósítás útjára léphetsz. Jó hír, hogy mindez kizárólag tőled függ.

Bak éves horoszkóp 2024

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Vigyázz, mert szombaton kellemetlen helyzetbe kerülhetsz! Jó lenne, ha ki tudnál kerülni egy vitát. Vasárnapra ez a veszély elillan. Sokszor az a "baj" veled, hogy 360 fokban látsz, érzékelsz, reagálsz, azaz semmi sem kerüli el a figyelmedet…

Vízöntő éves horoszkóp 2024

Halak hétvégi horoszkóp

A hétvége közlekedési káosszal kezdődik. A köd, a jég, a szél sem tesz jót az úton lévőknek. Ha teheted, ne indulj el! Vasárnapra javul a helyzet. Emellett jót tenne neked egy kis kultúrát magadba szívni: színház, koncert, kiállítás például szuper programok lehetnek

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!