Kos hétvégi horoszkóp

Július első hétvégéje a szombat hajnali Rák újholddal indul, ami egyrészt családi, másrészt fészekrakási, harmadrészt pedig vizes programoknak kedvez. Bármelyiket választod, jól fogod érezni magadat. Ügyes szervezéssel mindhárom belefér a két napba.

Kos havi horoszkóp

Bika hétvégi horoszkóp

A vizes jegyekben járó bolygók vizes hétvégét szimbolizálnak. Ez lehet eső, lehet izzadság és lehet könny egyaránt. A hozzáállásodtól függ az utóbbi. Az sem baj, ha elsírod magad. Főleg, ha ennek oka a meghatottság. Ne szégyelld a könnyeidet!

Bika havi horoszkóp

Ikrek hétvégi horoszkóp

Az új hónap újholdja új pénzforrást jelez a számodra. De ne a pénzről szóljon az egész hétvégéd! Vasárnap az Oroszlánba lépő Hold kalandra hív, a Plútóval való szembenállása viszont már óvatosságra int. Az éberséged sosem lankadhat…

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Legyél résen, hogy kihozd a legjobbat a lehetőségekből (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Irigylésre méltó, kiváló új perspektívákat nyit neked a szombat hajnali Rák újhold. Ráadásul szombatra és vasárnapra is jut egy-egy szuper fényszög. Itt a nagyszerű esély az újításra, megújulásra, és arra is, hogy újra gondold mindazt, ami motivál, lelkesít, foglalkoztat…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Neked ez a hétvége nem a szombat hajnali újhold okán jelentős, hanem a vasárnapi Hold-Plútó szembenállás miatt. Ez kellemetlen nézeteltérést, és számodra sértődést hoz. A hét során volt már ilyesmi. Kérdés, levontad-e a tanulságot?

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz hétvégi horoszkóp

Több ember is bele akar szólni, hogy mit tegyél július első hétvégéjén. Egyesek részéről ezt jól viseled, mások irányában ugyanakkor provokációnak érzed. Vedd elő a diplomatikus stílusodat, és ügyesen térj ki az összes próbálkozás elől! Ebben te jó vagy.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Fagyihoroszkóp: hűsítő édességek csillagjegyek szerint

A fagyival egy kicsit mindannyian úgy vagyunk, mint Gombóc Artúr a csokival: mindegy, hogy milyen, csak legyen! A csillagjegyünk mégis adhat valami támpontot, hogy melyik fajta számunkra a leges-legfinomabb.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

A munkád és a karriered alakulására kifejezetten kedvező hatású a szombat hajnali újhold és a hétvégi két szuper fényszög. Mivel vizes jegyekben járnak ezek a bolygók, érdemes sodródnod. Ezt divatos szóval úgy mondják: legyél flow-ban!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió hétvégi horoszkóp

Július első hétvégéjén melléd áll a szerencse, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. A szombat hajnali újhold, majd a szombati Hold-Szaturnusz és a vasárnapi Hold-Neptunusz trigon a malmodra hajtja a vizet. A többi rajtad áll…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas hétvégi horoszkóp

Amennyire lassú leszel szombaton, annyira felgyorsulsz vasárnap. Ez remek. Azonban vasárnap egy Hold-Plútó szembenállás fokozott óvatosság fontosságra hívja fel a figyelmedet. Ne bosszankodj, ha mások helyett is neked kell vigyáznod a közlekedés során.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júliusi pénzhoroszkóp 2024.: szerencsés fordulatot hoznak a bolygók

A hónap elején a nyárias hangulatot néhány kaotikus bolygókapcsolat kíséri, így késztetést érezhetünk rá, hogy meggondolatlanul költekezzünk. Hónap végére viszont nagyon jó fejlemények várhatóak a pénzügyekben, amik rendezik a helyzetet. Júliusi pénzhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

Ez egy klasszikusan szentimentális, szerelmes hétvége lesz, ha teret adsz az érzelmeknek. Az sem ördögtől való, ha átengeded az irányítást a másiknak. Kezdeményezhet ő. Akár randevút, akár más nyári programot…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Nem a szombat hajnali újhold okoz fejtörést, hanem a vasárnapi Hold-Plútó szembenállás, ami kíméletlen szócsatát jelent. Ne engedd, hogy elszabaduljanak az indulatok, mert olyasmit mondhatsz ki, ami visszafordíthatatlan folyamatot indít el!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak hétvégi horoszkóp

Kedvedre való lesz a szombat hajnali újhold és hétvégi két szuper fényszög is. Szerencsésnek érezheted magadat, mert az idő (Szaturnusz) neked dolgozik. Főleg, ha hallgatsz a megérzéseidre (Neptunusz). Bár ezek most kissé ködösek lehetnek…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!