Kos hétvégi horoszkóp

Június első hétvégéjén a pedagógusokat ünnepeljük. Mindenkinek vannak emlékei olyan tanítókról, tanárokról, akiknek sokat köszönhet. Neked ki volt ilyen? Szombatra virradóan a bolygók szerint álmodhatsz róla. Ettől függetlenül is mozgalmas hétvégéd lesz.

Kos havi horoszkóp

Bika hétvégi horoszkóp

Ez a hétvége kiváló az aktív programokra. Lehet ez sport, kertészkedés, túrázás, tánc. Mindegy, mit csinálsz, a lényeg, hogy mozgásban legyél. Az égi folyamatok szerint így tudsz a leggyorsabban regenerálódni. Ne hagyd ki!

Bika havi horoszkóp

Ikrek hétvégi horoszkóp

Minden adott, hogy barátokkal, kollégákkal, családdal vidáman teljen a hétvégéd. A pedagógusnap elgondolkodtat: vajon melyik tanárod volt a legnagyobb hatással rád a tanulmányaid során? Ha teheted, írj neki pár sort. Tuti, hogy boldoggá teszed.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Igazán inspiráló lesz a bolygók szerint az első nyári hétvége (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Valaki titkot bíz rád az első júniusi hétvégén. Vagy az is lehet, te magadtól jössz rá valamire. Az égi folyamatok szerint bölcsen tennéd, ha megőriznéd, és nem kotyognád ki. Érdekes megfigyeléseket és következtetéseket tehetsz ennek ismeretében…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Egész hétvégén szárnyalsz. Hihetetlen energikusnak és motiváltnak érzed magadat. Köszönheted ezt a Kos Holdnak, az Ikrek Jupiternek, Napnak és Vénusznak. Jupiter a Nagy-, Vénusz a Kis szerencse bolygója. Szóval szerencsés is vagy.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz hétvégi horoszkóp

Június első hétvégéjén megdöbbent, már megint új hónap kezdődik. Frusztrálhat, hogy az idő ennyire rohan, és te futsz utána, remélve, hogy valaha utoléred. A bolygók segítenek felülemelkedni az ilyen és hasonló aggodalmakon.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júniusi horoszkóp 2024: Próbatételt jeleznek a bolygók

Nagyon kedvezően indul a június. Aki a nyaralást élvezi, nagyszerű hónapra számíthat. Aki pedig dolgozik, legyen nagyon toleráns a környezetével. Az igazán jó lehetőségek mellett ugyanis kemény próbatétel elé állíthat most szinte mindenkit az élet. A horoszkóp javaslatai segítenek a bölcs döntésekben.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Ha a hétvége során bármikor úgy érzed, hogy bárki bármit rád akar erőltetni, akkor bátran mondj neki nemet! Olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek éppen azért frusztrálnak, hogy végre meghúzd a határaidat, és képviseld önmagadat…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió hétvégi horoszkóp

Év elején megfogadtál valamit az egészséged megőrzésével kapcsolatosan? Hogy állsz ezzel? Elkezdtél tudatosabban étkezni? Beépítetted a rendszeres mozgást a minden napjaidba? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tesznek fel neked a bolygók ezen a hétvégén.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas hétvégi horoszkóp

Imádni fogod ezt a hétvégét. Csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki jó hatással lesz rád. Még a szerelem sem kizárt, de legyél megfontolt! Főleg, ha van párod! Plusz az égi folyamatok szerint nem szabad összekeverned a barátságot és az érzelmeket…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Jupiter az Ikrekben: jön a szerencsés változás

A Nagy Szerencse bolygója, a Jupiter 2024. május 26-án az Ikrek jegyébe lép, és szerencsés fordulatokat jelez szinte mindenkinek. Hogy kinek és mit jelent ez az egy évig tartó változás, kiderül a különleges horoszkópból.

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

Június első vasárnapja pedagógusnap, amiről sokan megfeledkeznek. Érdemes visszaemlékezned, neked milyen tanáraid voltak. Ki az, aki a legnagyobb hatással volt rád? Vagy azért, mert folyton dicsért, vagy azért, mert mindenért kritizált.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Garantáltan nem tudsz otthon maradni ezen a ragyogó júniusi hétvégén. Minden arra ösztönöz, hogy élményeket gyűjts. Jó lenne ehhez társakat találni, hiszen együtt minden vidámabb. Hívd el a barátaidat, kollégáidat, rokonaidat! De az sem tragédia, ha kikosaraznak…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak hétvégi horoszkóp

Nehéz lesz eldönteni, hogy a családnak kedvezz ezen a hétvégén vagy magadnak. Ez a kettő június első hétvégéjén nem fog egyezni. Szerencsére a bolygók kreativitást hoznak neked, és leleményessé tesznek. Így "a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad"

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!