Kos hosszú hétvégi horoszkóp

Végre itt a március 15-i hosszú hétvége. Neked mehetnéked lesz, nem érdekel hogy esőt, havat, szelet mond-e a meteorológia. Tudnod kell, a te hozzáállásod kedvezően képes befolyásolni a lokális időjárást. Ami azt jelenti, ha derűs vagy, akkor az idő is derűs lesz.

Kos éves horoszkóp 2024

Bika hosszú hétvégi horoszkóp

Több meghívást is kapsz a március 15-i hosszú hétvégre. Többre is mondhatsz igent, de végül csak oda menj el, ahová tényleg jó szívvel mész! Az égi folyamatok szerint semmit sem szabad magadra erőltetned, mert a kényszernek rossz vége lehet: vita, sértődés és hasonlók.

Bika éves horoszkóp 2024

Ikrek hosszú hétvégi horoszkóp

Az Ikrek Hold szerint érzékeny és fáradékony lehetsz a hosszú hétvége elején. Szerencsére meglesz az egyensúly: két harmonikus és két diszharmonikus fényszög lesz az égen, ami azt jelenti, hogy nemcsak a pihenést kell bepótolnod, hanem a magánéletet is. Mínuszban vagy napok óta, észrevetted?

Hirdetés

Ikrek éves horoszkóp 2024

Igazán kedvezőnek ígérkezik a március 15-i hosszú hétvége a bolygók szerint (Shutterstock)

Rák hosszú hétvégi horoszkóp

A vasárnapi Nap-Neptunusz együttállás jó hatással lesz a kedélyállapotodra. Jól teszed, ha senkit és semmit nem veszel túl komolyan, és nem sértődsz meg, ha valami nem a terveid szerint alakul. Legyél inkább nyitott, és jól fogod érezni magadat a hosszú hétvégén.

Rák éves horoszkóp 2024

Oroszlán hosszú hétvégi horoszkóp

A barátaid türelmesen várják, hogy jusson rájuk időd. Itt a háromnapos március 15-i hosszú hétvége. Szervezd úgy, hogy összefuthass velük! Mehettek biliárdozni, bowlingozni, táncolni, ahová és amihez kedvet éreztek. A lényeg, hogy tudjatok közben beszélgetni, és sokat nevessetek!

Oroszlán éves horoszkóp 2024

Szűz hosszú hétvégi horoszkóp

A bőség zavarával küzdesz a március 15-i hosszú hétvégén: több helyre szeretnél menni, de ez téged nem lelkesít, inkább lelohaszt. Mielőtt pánikba esnél, írd össze a lehetőségeket, és készíts menetrendet! Fontos, hogy olyan emberhez csatlakozz, aki laza és vidám!

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp 2024.: nem fogunk unatkozni a következő időszakban...

2024 tavasza a nagy találkozások évszakának ígérkezik, és a párkapcsolatban élőknek is komoly fordulatokat jeleznek az égi folyamatok. Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg hosszú hétvégi horoszkóp

Minden esélyed megvan, hogy szuper hosszú hétvégéd legyen. Persze lehetnek kisebb bukkanók, de ezeket az "úthibákhoz" hasonlóan kell viselned. Fókuszálj a lelkesítő, kedvező eseményekre és emberekre! Saját érdekedben teszed…

Mérleg éves horoszkóp 2024

Skorpió hosszú hétvégi horoszkóp

A bolygók szerint nem lesz eseménytelen a március 15-i hosszú hétvégéd. Lehet, hogy mind a három napon úton leszel. Amennyiben ez kikapcsol, mindenképpen menj! A vasárnapi Nap-Neptunusz együttállás olyan ötleteket hoz neked, amelyek hosszú távra érvényesek.

Skorpió éves horoszkóp 2024

Nyilas hosszú hétvégi horoszkóp

Szerelmes találkozást mutatnak a bolygók a március 15-i hosszú hétvégén. Itt a tavasz, kinyílik a szíved és vágysz a szenvedély megélésére. Ha van párod, vele forró órákat tölthetsz. Ha nincs még, akkor egy új jelentkezővel egészen közel kerülhettek egymáshoz…

Nyilas éves horoszkóp 2024

Bak hosszú hétvégi horoszkóp

Megteheted, hogy a hosszú hétvégén takarítasz, rendet raksz, kiszellőzteted a lakást, felfrissíted a függönyöket, plédeket, ágyneműt. De emellett, vagy ezt követően mindenképpen menj sétálni, és szellőzted ki a fejedet és a tüdődet is! Ezt javasolják a bolygók.

Bak éves horoszkóp 2024

Vízöntő hosszú hétvégi horoszkóp

Pénteken és vasárnap lesz olyan szuper fényszög az égen, amely garantálja, hogy szuperül alakuljon a hosszú hétvégéd. Ennek örömére vállalj be valami szokatlant! Csinálj olyasmit, amit még nem, vagy menj olyan helyre, ahol még nem jártál!

Vízöntő éves horoszkóp 2024

Halak hosszú hétvégi horoszkóp

Irigylésre méltóan népszerű leszel egy vasárnapi Halak Nap-Neptunusz együttállásnak köszönhetően. Lesz, aki erre tényleg irigy lehet. És ha van párod, akkor ő akár féltékenykedhet is. Próbálja titkolni, de ha jól ismered, észre veszed. Tegyél ellene!

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!