Kos hétvégi horoszkóp

Sokat megtudhatsz a másikról és magadról is, ha figyelsz. A Mérleg Hold rávilágít mindarra, amit eddig nem vettél észre, vagy nem vettél komolyan. Ez hol megmosolyogtató, hol elszomorító lesz. Tudd, hogy csak te tudsz változtatni!

Kos havi horoszkóp

Bika hétvégi horoszkóp

A Mérleg Hold szerint a legokosabb az lenne, ha az egészséged megóvása érdekében végre megtalálnád és meg is tartanád az egyensúlyt. Ez mindenre érvényes: munka kontra magánélet, otthonlét kontra szabad levegő, én kontra te, bármi…

Bika havi horoszkóp

Ikrek hétvégi horoszkóp

Ragyogóan indul a hétvégéd: egy Mérleg Hold - Ikrek Jupiter trigon életigenlést, kreativitást, sőt szerencsét ígér. Ennek egyetlen előfeltétele, hogy dugd ki az orrodat otthonról. Minél több időt töltesz a szabadban, annál jobban érzed magad a bőrödben.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Csodaszép hétvégét jelez a horoszkóp. Élj a lehetőségekkel! (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Ez a hétvége tökéletesen alkalmas, hogy rendet tegyél az otthonodban, és leginkább a papucsok, fürdőruhák, napszemüvegek, törölközők, nyári holmik között! Ha rend van körülötted, akkor rend van benned is. De semmiképp se erről szóljon az egész hétvégéd!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán hétvégi horoszkóp

A nyár millió programot tartogat. Találhatsz közöttük kulturális eseményt is. Ezen a hétvégén keress olyasmit, ami tipikusan nyári kikapcsolódás! Például kertmozi, szabadtéri színház, koncert. A kultúra, ami most a legjobban feltölt, kikapcsol…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz hétvégi horoszkóp

Amennyiben rászánod magadat, és átszámolod a büdzsédet, kellemes felismerésre tehetsz szert: kedvező fényszögek szerint jobban állsz, mint gondoltad. A Mérleg Hold javasolja, hogy továbbra is törekedj az egyensúlyra, és mindig mérlegelj!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nyári angyalhoroszkóp 2024: ezt üzeni neked az őrangyalod!

Az őrangyalod egész életedben kísér az utadon. Nézd meg, mit üzen neked a nyári hónapokra a csillagjegyed szerint! Nyári angyalhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Nagyszerűen indul, és még jobban folytatódik a hétvégéd. Szombaton egy szuper fényszög megerősít, hogy jó irányba haladsz. Majd vasárnap nem lesz fényszög az égen, ami azt jelenti, hogy szabad kezet kapsz, és azt hozol ki belőle, amit csak akarsz…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió hétvégi horoszkóp

Ha egész héten őrlődtél, vádaskodtál, csatáztál, akkor cseppet sem meglepő, hogy a hétvégére kimerülsz. Ha nem akarsz lerobbanni, tegyél meg mindent, hogy visszatöltsd az elveszített energiákat! Sétálj, olvass, legyél a természetben!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas hétvégi horoszkóp

Amennyiben hívnak a barátaid, tarts velük! Amennyiben nem hívnak, hívd meg te őket. Ez nem verseny, és nincs jelentősége, hogy ki kezdeményez. A Mérleg Hold segít ráébredni, milyen jelentéktelen ez, de a barátok mennyire fontosak.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2024

Igazán szenvedélyesnek és érzelmesnek ígérkezik 2024 nyara! Lássuk, mit mutat a nagy nyári szerelmi horoszkóp a párkapcsolatban élőknek és a szingliknek Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint.

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

Biztos, hogy nem tudod kikapcsolni az agyadat a hétvégén. A Mérleg Hold szerint mérlegelsz, a karriered, a jövőd alakulásán töprengsz. Ezzel semmi baj sincs, ha emellett tudsz lazítani, és élvezni a társaságot. Figyeld magad ilyen szempontból!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Lelkesítően hat rád a Mérleg Hold és az Ikrek Jupiter. Olyan érzésed lesz, mintha ünnep lenne. Valójában bármelyik napot ünnepnappá teheted. Neked nem kell megerőltetned magadat, hogy színes jégkockával dobd fel a jeges teát, vagy színes izzósort tekerj az erkélykorlátra.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak hétvégi horoszkóp

A kiadásaidat kellene visszafognod a Mérleg Hold szerint. Pontosabban a helyes mértéket kell megtalálnod, és megtartanod. Nem kell semmiről lemondanod, de mielőtt vennél valamit, tedd fel a kérdést: "Tényleg égetően nagy szükségem van erre?"!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!