Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A minden bizonnyal sokáig húzó Szilveszter éjjele után leginkább csak pihennél. A bolygók ráadásul arra hajlamosíthatnak, hogy felnagyítsd a problémákat, ez pedig indokolatlanul indulatos viselkedéshez vezethet. Nézz meg inkább egy jó filmet a kedveseddel!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Rá kell döbbenned, sokkal több erőfeszítést kell tenni a közeljövőben ahhoz, hogy továbbléphess. Ez egyrészt nehéz, másrészt a kihívásra, a megmérettetésre tulajdonképpen te magad is vágysz. Tegyél valamilyen újévi fogadalmat. Nem kell elsietned, még holnap is ráérsz kigondolni.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A bolygók lendületet adnak még ennek a bágyadtan induló napnak. A maradék álmosság is kiszökik a szemedből, ha kimész egy kicsit a szabadba és kiszellőzteted a fejed. Egy rövidebb kirándulás lenne a legjobb ötlet.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 1. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Fontos, hogy a jó dolgokra koncentrálj, és ne hagyd, hogy a fantáziád negatív irányba tereljen! Vedd észre, milyen sokan szeretnek téged. Biztosan nagyon sokan felhívnak és boldog új évet kívánnak neked.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagylelkűséged az oka, hogy az ügyeid jól alakulnak az új évben is. Ennek az előszelét már vasárnap is érezheted. Kifejezetten jó híreket kaphatsz. Érezheted, hogy a szeretteidnek fontos vagy, és számíthatsz rájuk. Bizonyára sokan kívánnak neked boldog új évet!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kicsit zavarosan indul 2023 első napja, ami nem csoda, a tegnap elfogyasztott tetemes mennyiségű étel és ital után. A gyomorfájás szinte garantált, de még tehetsz ellene. Nem szégyen Újévkor sem könnyű sporttal, legalább sétával kezdeni a napot.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap valaki nagyon hálás lesz neked, amit az odafigyeléseddel és a lelki támogatásoddal vívtál ki nála. Örömmel tölt el, hogy a másik ember nem feledkezett meg rólad. Ha teheted, segítsd őt továbbra is! Még több hálát és köszönetet kapsz cserébe.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ígéretes napra számíthatsz. A reggel sem kínoz a másnapossággal, és mivel sehová sem kell sietni, a pihenésre is bőven jut idő. A legjobb, ha csak olyasmivel foglalkozol vasárnap, ami igazán szórakoztat, amit szívből teszel. Akkor az év is pontosan így folytatódik majd.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vasárnap valami új kezd virágozni a lelkedben. Használd ki a hétvégét egy kis élményszerzésre, pihenésre, baráti beszélgetésekre. De legelőször is szellőztesd ki a fejedet és egyél valami egészségeset! Lehetőség szerint könnyűt és egyszerűt.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Komoly és megfontolt típusként az újévnek is nagy célkitűzésekkel indulsz neki. Vasárnap azonban még inkább pihenj, ne türelmetlenkedj, a tervek még hadd körvonalazódjanak benned. Van időd, sehova sem kell sietned..

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az újév első napján új szelek fújdogálnak, és szétkergetik a felhőket a fejed fölül. Ismerkedj, barátkozz új emberekkel, a nyitottság új dolgokat hozhat most az életedbe! Persze csak akkor, ha a szívedet is megnyitod.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Úgy tűnik, valami nagyon beindul körülötted. Talán a jövő, melyet annyira vártál, végre elkezdődik és a terveid olyan irányt vehetnek, amelyre legmerészebb álmaidban sem mertél volna gondolni. Ideje végre nagyot álmodni!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szerelmi horoszkóp 2023

Izgalmas fejleményeket jeleznek a bolygók 2023-ra a szerelemben. Vajon mi minden vár az egyes csillagjegyre? Éves szerelmi horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!