Kos hétvégi horoszkóp

Szombatra virradóan zaklatottan ébredhetsz, amit a hajnali telihold okozhat és jelez. A nap során lesz még két másik bolygó szembenállás is, ami azt a kérdést feszegeti, vajon elég időd van a munka mellett a családodra? Hétvégén ezt kell egyensúlyba hoznod.

Kos havi horoszkóp

Bika hétvégi horoszkóp

Legyél óvatos a közlekedésben ezen a hétvégén! Különösen szombaton! Egyetlen nap alatt ugyanis három bolygó szembenállás lesz, beleértve a teliholdat, ami balesetveszélyt jelez. Ne bosszankodj, ha a másik helyett is neked kell figyelned! Jobb ez, mintha baj lenne…

Bika havi horoszkóp

Ikrek hétvégi horoszkóp

A szombat hajnali telihold léket üthet a pénztárcádon. Sajnos még aznap további két másik bolygó szembenállás is lesz az égen, amelyek tovább erősítik a figyelmeztetést. Semmi felesleges dologra ne költs most! Kapcsolj takarékos üzemmódba, a pénztárcát meg rejtsd el!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Sok lehet az ellentét ezen a júniusi hétvégén (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

A születésnapod ellenére ezen a hétvégén a másikra kell koncentrálnod, máskülönben sértődés és/vagy szakítás lehet. A szombati napon nemcsak a hajnali telihold okoz feszültséget, hanem még két másik bolygószembenállás is. Most legyél te a megtestesült béke és nyugalom!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán hétvégi horoszkóp

A nyár rengeteg lehetőséget tartogat utazásra, sportra, kalandra. Ám emellett az egészségedre és a testi épségedre is folyamatosan ügyelned kell. Erre hívja fel a figyelmedet a szombati három bolygó szembenállás. Vedd komolyan ezt, és tényleg figyelj magadra!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz hétvégi horoszkóp

Semmiképp se menj bele gyerekes vitákba! Szombaton ugyanis egyetlen nap alatt három bolygó szembenállás lesz az égen, ami azt jelenti, hogy gyerekek és/vagy gyerekes felnőttek nyafognak, és tesztelik a tűrőképességedet. Vasárnapra szerencsére lecsillapodnak a kedélyek.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Rák hava: 1 éves születésnapi horoszkóp a Rák jegyűeknek

Június 20-án lép a Nap a Rák jegyébe, és ezzel együtt megkezdődik a Rák hava. Minden Rák szülöttnek nagyon boldog születésnapot kívánunk. Olvassátok el éves születésnapi horoszkópunkat. Izgalmas és tanulságos lesz!

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

A szombati tripla bolygószembenállás miatt az egész hétvégéd meglehetősen zaklatottnak ígérkezik. A Bak Hold szerint fegyelmezned kell magadat, és nem szabad keseregned a múlton és/vagy aggódnod a jövőn! Próbálj a lehető legpozitívabb maradni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió hétvégi horoszkóp

Nem ez lesz a kedvenc hétvégéd. Szombaton mindenképpen legyél óvatos az utakon, ugyanis tripla bolygószembenállás jelez balesetveszélyt. Félned nem kell, elég, ha éber vagy minden pillanatban és mindenhol. Sajnos emellett a nézeteltérés is esélyesebb…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas hétvégi horoszkóp

A Bak Hold erősen javasolja, hogy legyél fegyelmezett, és ne költs semmi extra dologra szombaton! A nyár millió ürügyet teremt a költekezésre: új papucs, új fürdőruha, új napszemüveg, bármi. Most mégis gondold át, ezekre valóban égetően nagy szükséged van-e!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Vajon miért veszítünk el számunkra fontos tárgyakat? S mit jelez mindez?

Kivel ne fordult volna elő legalább egyszer az életében, hogy elveszített egy számára igazán fontos tárgyat. Amellett, hogy mindez nagyon bosszantó és fájó lehet, nagyon fontos üzenetet hordoz számunkra. Vajon mit jelent, ha elhagyjuk a kulcsunkat, a kedvenc gyűrűnket, netán pénzt? Íme, a válasz.

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

A Nap épp csak belépett a Rákba csütörtökön éjjel, a Hold pedig épp csak a Bakba lép szombaton hajnalban, és máris szembe kerülnek egymással. Azonban nemcsak a telihold miatt válhatsz sértődékennyé ezen a napon, hanem további két másik bolygószembenállás miatt is. Legyél óvatos és visszafogott!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Megviselheti a szervezetedet a nagy hőség, a heves zivatarok, a frontok és a hirtelen jött időjárásváltozás is. A szombati tripla bolygó szembenállás szerint kímélő étrenddel és kiegyensúlyozott terheléssel megelőzheted, hogy lebetegedj… Hidd el, megéri!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak hétvégi horoszkóp

A nyár, a jó idő kicsal a szabadba, és azt tanácsolja, hogy minél több kültéri programot csinálj. Olvasni, kávézni, teázni, sőt főzni is lehet kinn. Nem baj, ha mindez gyerekesnek tűnik. Pontosan az a cél, hogy gyermeki módon, felhőtlenül szorgoskodj!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!