Kos hétvégi horoszkóp

Tudtad, hogy február 24. a szökőnap? De nemcsak emiatt nagyon egyedi ez a szombat, hanem mert ezen a napon tripla bolygószembenállás lesz az égen: Hold-Merkúr, Nap-Hold és Hold-Szaturnusz. Ez pedig bizony tripla figyelmeztetés, hogy az egészséged legyen a legfontosabb! Ha nem veszed komolyan, könnyen lebetegedhetsz.

Kos éves horoszkóp 2024

Bika hétvégi horoszkóp

Február utolsó hétvégéjén nincs "hírzárlat", vagyis fontos információk jönnek, ha kellően nyitott maradsz. Sajnos egy Vénusz-Jupiter feszült fényszög nehezíti meg a dolgodat, pontosabban elterelheti a figyelmedet a lényegről. Hasznos, ha tudsz erről…

Bika éves horoszkóp 2024

Ikrek hétvégi horoszkóp

A telihold mellett még két bolygószembenállás lesz szombaton, amelyek az egész hétvégédet megmérgezhetik. Szeretnél szárnyalni, a jövődet tervezgetni, de valami folyton visszarángat a földre. Jó lenne, ha nem sietnél. Adj időt most magadnak!

Hirdetés

Ikrek éves horoszkóp 2024

Szombaton a telihold mellett még két másik bolygószembenállás jelez feszültséget, konfliktust (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

A közlekedésben és a kommunikációban nem sok jóra számíthatsz. Valójában ez csak szombaton aktuális, és remélhetőleg vasárnapra már teljesen elillan. Vagyis ha átvészeled a szombatot, akkor lazíthatsz, és élvezheted a megérdemelt pihenést.

Rák éves horoszkóp 2024

Oroszlán hétvégi horoszkóp

A szombati tripla bolygószembenállás anyagi fejtörést szimbolizál: most vagy fogd vissza a kiadásaidat vagy ésszerűsítsd azokat! Negatív spirálba kerülhetsz, ha nem vigyázol. Kaptál elég jelet az utóbbi időben. Kérdés, mikor veszed ezeket komolyan?

Oroszlán éves horoszkóp 2024

Szűz hétvégi horoszkóp

Téged érint a legérzékenyebben a szombati tripla bolygószembenállás, mert a Hold a Szűzben jár. Könnyen megsértődhetsz, vagy azt érezheted, téged mindenki kritizál, vagy téged senki sem kedvel. A legfontosabb, hogy ne merülj el az önsajnálatban!

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Február 24.: szökőnap, telihold és az év első tízmilliószoros napja

2024. február 24. minden szempontból kivételes dátum. Ez az év szökőnapja, telihold lesz és erre a szombatra esik az év első tízmilliószoros napja is. Márpedig a tízmilliószoros, teremtő napon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk - méghozzá tízmilliószoros erővel.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

A saját érdekedben ne engedd, hogy bárki vagy bármi elvegye a kedvedet, a lelkesedésedet! Biztos lehetsz benne, hogy sokan irigykednek rád. Nem mindenki passzív, vannak, akik kioktatnak és vannak, akik megkérdőjeleznek…

Mérleg éves horoszkóp 2024

Skorpió hétvégi horoszkóp

A szombati tripla bolygószembenállás szerint akkor jársz jól, ha egyáltalán nem vitatkozol gyerekkel vagy gyerekes felnőttekkel. Vasárnap egy másik kellemetlen konstelláció párkapcsolati vagy családi konfliktus veszélyét szimbolizálja… Legyél résen!

Skorpió éves horoszkóp 2024

Nyilas hétvégi horoszkóp

Nem ez lesz a kedvenc hétvégéd. Hiába terveztél mindenféle programot, keresztbe húzhatja mindezt valaki. Lehet ez a főnököd vagy az egyik szülőd. Pont azok, akiket tisztelsz, és épp ezért nem tudsz nemet mondani. Ettől duplán kínos a dolog…

Nyilas éves horoszkóp 2024

Bak hétvégi horoszkóp

Ki nem állhatod a fecsegést, a pletykát és a feleslegesen bőbeszédű embereket. Február utolsó hétvégéjén pontosan ezekből lesz nagyon sok. Ha nem akarsz viszályt, tartsd meg magadnak a véleményedet! De lehetőleg az arcodon se látszon semmi!

Bak éves horoszkóp 2024

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Fogadd meg a bolygók tanácsait, és szombaton ne költekezz, mert léket ütsz a büdzséden! A szombati tripla bolygószembenállás semmi jót nem jelez. Emiatt a legbölcsebb lenne, ha elő sem vennéd a pénztárcádat és/vagy a bankkártyádat…

Vízöntő éves horoszkóp 2024

Halak hétvégi horoszkóp

A szombati telihold vitát jelez. Sajnos most bárkivel bármikor összetűzésbe keveredhetsz. A bolygók szerint a másik fél gyengébb, a sérülékenyebb, a labilisabb. Szóval úgy kell bánnod vele, mint egy hímes tojással. Ha oda figyelsz menni fog…

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!