Kos hétvégi horoszkóp

Ha tartasz a megfázástól, inkább maradj otthon ezen a hétvégén! Viszont így lehet, hogy élményekről is lemaradsz. A hétvégi horoszkóp és a levegő jegyekben járó bolygók szerint levegőre van szükséged. Ki kellene szellőztetned a fejedet és a tüdődet is. Ugye, érzed?

Bika hétvégi horoszkóp

A heti rohangálás után az égi folyamatok megnyugvást ígérnek a hétvégére. Ez ugyanakkor nem jelent tétlenséget. Számtalan terved van, amihez hozzá foghatsz. De ne várd el magadtól, hogy a végére is jutsz! Legyél elégedett azzal, ami sikerül!

Ikrek hétvégi horoszkóp

Nagyszerű hétvége vár rád. A Vízöntő Hold és az Ikrek Jupiter nagyszerű fényszöge garancia, hogy szellemileg, lelkileg és fizikailag is topon leszel. Intellektuális étvágyadat ki kell elégítened tanulással, olvasással, szórakozással.
Csodaszép hétvégét jeleznek a bolygók (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Bármit tervezel a hétvégére, maradj nyitott, mert érhetnek meglepetések. Ilyenkor bosszankodhatnál, de attól nem lesz jobb. Szóval inkább vizsgáld meg, hogy az új verzió miért jobb, miért aktuálisabb, kinek van nagyobb szüksége rád!

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Szerelmes hangulat lesz úrrá rajtad ezen a hétvégén. Amennyiben van párod, mindenképpen szervezzetek édes kettesben olyan programot, ami kizárólag kettőtökről szól! Ha nincs még társad, járj nyitott szemmel és szívvel, mert ott lesz a közeledben!

Szűz hétvégi horoszkóp

Ha fontos az egészséged megőrzése, akkor mozdulj meg, mozdulj ki! Szabadtéri sport, mozgás most a leghatékonyabb módszer. A levegő jegyekben járó bolygók szerint légzőgyakorlat elsajátítása is jót tenne neked. Ahogy a fák ölelgetése is…

Ez is érdekelhet

Péntek 13: valóban szerencsétlenséget hoz?

Szerencsétlennek tartott nap vár ránk e héten: a péntek 13-a hagyományosan rossz ómen. De miért is alakult ki ez a babona?

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Ne feledd, a hétvége a kikapcsolódásra való! Az égi folyamatok szerint levegőt kéne kapnod. Mindenképpen menj ki a szabadba! Ne riasszon el az időjárás előrejelzés, ami esőt mond! Ettől még nem kell szobafogságba száműzni magadat…

Skorpió hétvégi horoszkóp

Az otthonod és a családod az egész hétvégédet le akarja foglalni, pedig neked szükséged van énidőre. A Vízöntő Hold szerint kellő leleményességgel és szervezéssel elérheted, hogy a "kecske is jól lakjon, és káposzta is megmaradjon"

    

Nyilas hétvégi horoszkóp

Van, aki álmodozni sem mer az utazásról. Hát, ez nem te vagy. A hétvégi konstellációk beizzítják a fantáziádat, és remek lehetőségeket nyújtanak neked. A bátorságodtól függ, mikor és milyen messzire repülsz…

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek szerencsés fordulatot hoz a Kakas hónapja a kínai horoszkóp szerint

Találékonyságáról, bátorságáról és éles eszéről híres a Kakas csillagjegy, így ebben a hónapban sok olyan probléma megoldhatóvá válik, amire eddig nem találtunk megoldást. 4 csillagjegynek ráadásul különösen nagy szerencsét hoznak a következő hetek. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

Szombaton hajnalban egy Hold-Uránusz és egy Hold-Plútó fényszög téged igazol, de nem ülhetsz a babérjaidon. A levegő jegyekben járó bolygóknak (Hold, Vénusz, Jupiter) aktivitásra és kalandokra vágysz. Ne fogd vissza magadat!

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Ez több szempontból is te hétvégéd lesz. Egyrészt a Vízöntő Hold javasolja, hogy törődj a saját igényeiddel is, másrészt a Vénusz-Jupiter szuper fényszög szerint játékosságra és nem nyomasztó gondolatokra van szükséged… Engedd meg magadnak!

Halak hétvégi horoszkóp

Szellőztess egész hétvégén! A levegős jegyekben járó bolygók tanácsa ez. Emellett azt is javasolják, hogy legyél jóban és kettesben önmagaddal! Máskülönben nem hallod meg a belső hangodat, a megérzéseidet és az intuíciódat…

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!