Kos hosszú hétvégi horoszkóp

Itt a várva várt húsvéti hosszú hétvége. Négy napod lesz, hogy kikapcsolódj, süss-főzz, és több időt tölts a családoddal, a barátokkal és persze önmagaddal. Minden nap más lesz: pénteken sírós kedved lehet, szombaton felélénkülsz, vasárnap az óraátállítástól függetlenül frissnek érzed magad, hétfőn nehéz lesz a jelenben maradnod.

Kos éves horoszkóp 2024

Bika hosszú hétvégi horoszkóp

Szeretnél minden elvárásnak megfelelni? A párodnak, a családnak és önmagadnak is? Szerinted ez lehetséges? Bizonyára, de rendkívül fárasztó. Emiatt a bolygók azt tanácsolják, hogy kérj segítséget a többiektől, és ne akarj mindent egyedül megcsinálni! Ha ez sikerül, hétfőn jogosan jelzik a bolygók az elégedettséget…

Bika éves horoszkóp 2024

Ikrek hosszú hétvégi horoszkóp

Az égi folyamatok szerint pénteken érdemes lenne kisebb böjtöt tartanod. Fogy a Hold, ami segít a méregtelenítésben. Ha nem akarod megvonni magadtól a szilárd ételt, akkor is igyál több vizet vagy ízesítetlen gyógyteát, mint általában. Ezt követően szombattól minden adott, hogy élvezd a jó társaságot, a finom falatokat.

Hirdetés

Ikrek éves horoszkóp 2024

Ragyogóan szép húsvéti ünnepeket jeleznek a bolygók (Shutterstock)

Rák hosszú hétvégi horoszkóp

Amíg pénteken a könnyeiddel küzdesz a meghatottságtól, addig szombaton és vasárnap pörögsz, mint a ringlispíl. Tedd, ha szereted, de semmiképp se sajnáld magadat, ne panaszkodj, és ne legyél mártír, mert keserű lesz az étel, amit készítesz! Hétfőn lenyugszol, és várod, sőt számolod a locsolkodókat….

Rák éves horoszkóp 2024

Oroszlán hosszú hétvégi horoszkóp

Igaz, hogy fogy a Hold, ami a takarítást hatékonnyá és gyorssá teszi, de pénteken nem szabadna egész nap a lakást suvickolnod. Bár a bolygók erre hajlamosítanak. Szombattól kivirágzol, újjáéledsz és mindenhez, mindenkihez türelmes leszel. Ezek után nem kérdés, hogy a húsvét ragyogóan alakul.

Oroszlán éves horoszkóp 2024

Szűz hosszú hétvégi horoszkóp

Bolygód, a Merkúr irányváltásra készül (kedden fordul retrográdba), s emiatt az idei húsvétod felemásnak ígérkezik. Egyrészt a gyerekkorod, a régi idők húsvétjaira emlékszel, másrészt szeretnéd értékelni, élvezni a jelent. Ugye, tudod, ez csak rajtad áll? Gyönyörködj, és adj hálát!

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb idén tavasszal

Március 20-án elstartol az asztrológiai újév, és ez a tavasz kezdőpontja is. Az ezt követő hónapokban nagyon kedvező energiák, sorsfordító erők hatnak mindannyiunkra. Lesz 4 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek lesznek idén tavasszal. Lássuk, kik ők a tavaszi szerencsehoroszkóp szerint.

Tovább olvasom

Mérleg hosszú hétvégi horoszkóp

Szomorúan néznek rád a bolygók: egyértelműen látszik, ismét abba hibába készülsz esni, hogy mindenki igényeit a sajátod elé helyezed. Ez szép és dicséretes törekvés, ám a bolygók szerint sokallsz tőle. Megelőzésképpen döntsd el, majd irányítsd úgy, ahogy neked kényelmes: vendégsébe mész, vagy hozzád jönnek a többiek…

Mérleg éves horoszkóp 2024

Skorpió hosszú hétvégi horoszkóp

Fura módon az égi folyamatok azt mutatják, hogy pénteken érzelmi cunami ér utol, és bármikor bármin pityeregni kezdesz. Megvan az esélye, hogy ezek a meghatottság könnyei. Szombattól vége a szentimentalizmusnak, jön a fergeteges jókedv, és vele együtt az eszem-iszom. Csupán a mennyiségekre kell ügyelned…

Skorpió éves horoszkóp 2024

Nyilas hosszú hétvégi horoszkóp

A húsvéti hétvégén szombaton és vasárnap kirobbanóan jó passzban leszel. Még a vasárnap hajnali óraátállítás sem képes kizökkenteni a pozitív hangulatból. Előtte és utána jópofát kell vágnod ahhoz, amit unsz. Akkor leszel hihető, ha azokra koncentrálsz, akiknek ez fontos. Ha szereted őket, menni fog…

Nyilas éves horoszkóp 2024

Bak hosszú hétvégi horoszkóp

Az égi folyamatok azt javasolják, hogy a négy napos hosszú hétvégéből egyet mindenképpen szánj lazításra, lustálkodásra, töltődésre. Legjobb lenne, ha a hétfőt választanád ehhez. Előtte kitehetsz magadért, és olyan csodákat varázsolhatsz az ünnepi asztalra, hogy mindenkinek tátva marad a szája. Hétfőn megérdemelten lepihenhetsz.

Bak éves horoszkóp 2024

Vízöntő hosszú hétvégi horoszkóp

Megint szeretnél valamit újítani. Téged a jól bevált receptek, a hagyományok nem motiválnak, sőt, elmegy a kedved mindentől. A bolygók szerint bátran kísérletezhetsz. Csupán annyi a dolgod, hogy kalkuláld be a kudarcot! Ha finom lesz, de az állaga nem jó, akkor kiskanállal is meg lehet enni, nem igaz?

Vízöntő éves horoszkóp 2024

Halak hosszú hétvégi horoszkóp

Pénteken csodálatos fényszögek lesznek az égen, amelyek a meghatottságról és a háláról szólnak. Ha könny szökik a szemedbe, ne szégyelld! Akkor se, ha zavarba hozod ezzel a környezetedet! Szombattól pörgősebb napok jönnek, ami akkor kedvező, ha vendégjárás indul. Te is mehetsz. Nem muszáj mindenkit neked etetned, itatnod…

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!