Kos hétvégi horoszkóp

Döntetlenre állnak a támogató és akadályozó fényszögek ebben a két napban a hétvégi horoszkóp szerint. A bolygók tehát azt szorgalmazzák, hogy a rossz kedved ellenszereként, gyógymódjaként ne a költekezést válaszd! Inkább legyél aktív: sportolj, takaríts, táncolj, kertészkedj!

Bika hétvégi horoszkóp

Egy szombati Merkúr-Uránusz fényszög szerint nagy az esélye a családon belüli konfliktusnak. Megpróbálhatnád azt a taktikát, hogy kérdéseket teszel fel. Persze nem provokáló stílusban, hanem érdeklődve. Hátha kiderül a másik szándéka…

Ikrek hétvégi horoszkóp

Örök dilemma, hogy az eszedre vagy a szívedre hallgass. Ezen a hétvégén Szűz Nap és Halak Szaturnusz szembenállása miatt ez pont aktuális. Nehezíti a dolgodat, hogy van, aki az egyiket, és van, aki a másikat javasolja. Szóval végül megint neked kell választanod…
Több jót hoz a hétvége, ha a pozitívumokra figyelsz (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Nagyszerű hír a számodra, hogy a vizes jegyekben járó bolygók, így a Hold, a Mars és a Szaturnusz, a legelőnyösebb fényszöggel kapcsolódnak össze. Eszerint egész hétvégén lubickolsz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt…

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Ez tipikusan olyan hétvége, amikor szíved szerint begubóznál otthon. Lemondhatod azokat a programokat, amelyeken jó pofát kéne vágnod, de semmiképp se hivatkozz betegségre, mert bevonzod a bajt! Hivatkozhatsz kimerültségre, ami igaz is!

Szűz hétvégi horoszkóp

A vasárnapi Nap-Szaturnusz szembenállás az egész hétvégédre rányomja a bélyegét. Úgy érzed, téged senki sem szeret, senki sem ért meg, és senki sem drukkol neked. Emeld fel a fejedet, és vedd észre, ez igencsak erős túlzás!

Ez is érdekelhet

Szeptemberi horoszkóp 2024: Új lehetőség, hogy megtedd, amit eddig nem mertél

Új és egyben utolsó lehetőséget kínálnak a bolygók, hogy megtedd azt, amit korábban nem mertél vagy bármikor okból halogattál. Szeptemberben mindenképpen érdemes élni a vissza nem térő alkalommal. Ne hagyd ki!

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Fejest ugrottál a karrierépítésbe, és ezerrel nyomod a pedált. Jól teszed. Ám a hétvégi konstellációk szerint lassítanod kellene, máskülönben lebetegedhetsz. Vedd komolyan! Kapcsolódj ki, lustálkodj, élvezd a hétvégi pihenést!

    

Skorpió hétvégi horoszkóp

A Skorpió Hold és szuper fényszögek azt javasolják, hogy ezen a hétvégén menj úszni, vagy lógasd a lábad valamilyen nagy vízbe! Mindegy, hogy ez természetes víz, medence vagy kád, a lényeg, hogy kontaktusban legyél a vízzel.

Nyilas hétvégi horoszkóp

Nem sok kedvet érzel ezen a hétvégén a családodhoz. Megbántva érzed magad, mert figyelmen kívül hagyták a kérésedet. Kérdés, hogy valóban így van-e, vagy ürügyet keresel a duzzogásra és a távolmaradásra. Legalább önmagadhoz legyél őszinte!

Ez is érdekelhet

Szeptemberi pénzhoroszkóp 2024: komoly fordulatok jönnek, de segítő fényszögeket is kapunk hozzájuk

Sok segítő, szerencsés hatás ér minket, miközben a lassú bolygók nagy, sorsfordító eseményeket jeleznek, elsősorban kollektív szinten, amikhez nekünk ügyesen kell alkalmazkodni. Szeptemberi pénzhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

Tapasztaltad a hét során, hogy még tart a kánikula, és az emberek még mindig hevesen reagálnak a legkisebb dolgokra is. A feszült fényszögek szerint neked mindenkivel türelmesnek és elnézőnek kell lenned. Főleg a szeretteiddel.

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Nem lesz könnyű eldöntened, hogy segítesz-e azzal, ha békítő szándékkal belefolysz egy vitába. Szombaton kettő, vasárnap egy diszharmonikus fényszög szerint várj, mielőtt döntesz. Az is jó lenne, ha a résztvevők kérnék a segítségedet, véleményedet…

Halak hétvégi horoszkóp

Megsértődhetnél a vasárnapi Szűz Nap és Halak Szaturnusz szembenállás szerint. De ez szabályos öngól lenne. Inkább sodródj és figyelj! Szombatra és vasárnapra is jut szuper fényszög, ami a víz jegyekben járó bolygók között jön létre. Ez a flow…

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!