Hédi huszonéves fiatal lány, nemrégiben fejezte be egyetemi tanulmányait. Minden erejével karrierje építésére koncentrál, hosszú évekig keményen tanult, aminek gyümölcseként sikerült egy vágyott állást is elnyernie friss diplomájával. Bár a környezete figyelmeztette, hogy ne hajtsa túl magát, Hédi maximalizmusa miatt rendszeresen túllépett az egészséges határokon.

A diplomaosztóján a családjától egy gyönyörű beltéri kis bonsai fát kapott ajándékba, amit nagy szeretettel fogadott és gondozott. Mindig is imádta a növényeket, de ez a kis fa lett a kedvence - úgy érezte, felnőtt életszakasza szimbólumává vált.

Furcsa jelek a növényen

Egyik nap az öntözésnél különös dologra lett figyelmes: a bonsai egyik ágán furcsa elváltozás keletkezett, ami napról napra nőtt. Mintha korhadni kezdett volna az ág, amit fura kinövések kísértek, és a levelek is elveszítették élénk színüket. Úgy érezte, a növény megbetegedett, és üzenni szeretne neki valamit.

Hédi korábban intenzíven sportolt, egy ideje pedig visszatérő lábfájdalmak kínozták. Rohanó életvitele miatt sajnálta az időt arra, hogy kivizsgáltassa magát, egyszerűen elkönyvelte, biztosan az izületei múltbéli túlterhelése okozza a fájdalmakat.

A kis fa megérezte Hédi betegségét (fotó: Shutterstock)

Nemrégiben azonban Hédi erőt vett magán, és felkeresett egy szakrendelőt. Sajnos kiderült, nagyobb a baj, mint gondolta: egy nagyon ritka daganatfajtát fedeztek fel a bal lába izomszöveteiben, amit még éppen időben műtéti úton eltávolítottak.

Hirdetés

Hédi hálát adott az égnek, hogy a kis bonsai jelzéseinek köszönhetően megóvta magát egy súlyos betegségtől. Megfogadta, hogy a szakmai céljai mellett mostantól jobban odafigyel önmagára és a környezete tanácsaira.

Vajon pusztán különös szinkronesemény történt, vagy valóban Hédi testében zajló folyamatokra reagált így a növény?

A fa és az ember különös kapcsolata

A növények és emberek közötti finomenergetikai kapcsolat régóta ismert, a bonsai fa ennek a kapocsnak az egyik legékesebb példája. A bonsaiokat a kínai és japán kultúrában is nagy becsben tartják, és a feng shui szerint is különleges energiákat hordoznak - ezért is annyira közkedveltek a lakberendezésben.

Nemcsak harmonizáló életenergia termelésére képesek, hanem szorosan összekapcsolódhatnak energetikailag a környezetükben élő személyekkel.

A bonsai energetikai szimbiózisba kerülhetett Hédivel, és lekopírozhatta gondozója testi problémáit. Szerencsére Hédi éber volt, és a fához fűződő erős érzelmi kapcsolata segített, hogy értelmezni tudja a jeleket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!