Réka negyvenes évei elején járó nő, aki nemrégiben elveszítette a kisbabáját. Bár igyekezett túltenni magát a traumán, egy spirituális, energetikai blokkok oldásában jártas barátnőjével úgy határoztak, végeznek egy oldó-tisztító meditációs eljárást.

Össze is gyűltek Réka lakásában, ahol az előző esti partiról még megmaradt két héliummal töltött, szív alakú lufi, melyek egymás mellett, a nappali plafonjához tapadva lebegtek. El is kezdték az oldó- elengedő rituálét, melyet a telefon kamerájával is rögzítettek.

Mikor befejezték a szeánszot, megdöbbentő dologra lettek figyelmesek. Az egyik piros lufi egyszer csak mozgásnak indult, szépen, lassan, mindenféle külső behatástól mentesen elkezdett "közlekedni" a plafonon. A másik, mellette lévő lufi teljesen mozdulatlan maradt.

Lehetséges, hogy az érzéseink "megmozdítanak" egy tárgyat? (fotó: Shutterstock)

Ami ennél is meglepőbb, ellentmondva a hélium tulajdonságainak és a gravitációnak, a nappali ajtófélfájához érve kissé süllyedni kezdett, majd szó szerint kibújt a szobából az ajtófélfa alatt, egyenesen az előszobába jutva. Onnan tovább folytatta a mozgását, egyenesen a bejárati ajtó elé "repült".
Ott megállt, de nem a plafonon, hanem nagyjából 20 centivel a plafon alatt, mintha csak azt várta volna, hogy engedjék ki az ajtón. Réka és meghökkent barátnője úgy döntöttek, kiviszik a szabadba, és útjára engedik. A léggömb szépen, lassan, egyenletes tempóban felszállt az égbe.

Vajon mi okozhatta ez ezt a megmagyarázhatatlan és bizarr jelenséget?

Hirdetés

A negatív érzelmi energiák elengedése

Miután Rékáék többször is végignézték a videófelvételt, és minden racionális , fizikai okozati lehetőséget megvizsgáltak, egyértelművé vált számunkra, hogy valamiféle paranormális jelenségnek voltak a tanúi.

Elképzelhető, hogy a kioldott érzelmi blokkok egy gócpontban összegyűltek, és ez az energiamező képes volt egy rendkívül könnyű tárgy megmozgatására. Mintha a Rékából kiszakadt emlékek, negatív energiák manifesztálódása és a gazdatestről való leválása zajlott volna le.

Egyes spirituális teóriák szerint a magzat az édesanyja hasában már kapcsolódik egy lélekkel, amely abban a testben kívánna leszületni. Elképzelhető, hogy bár a kisbaba meghalt, a lélek egy különleges finomenergetikai szálon továbbra és kapcsolatban állt az édesanyával. Az is lehetséges, hogy ennek a szálnak az " elvágása" zajlott le, és az összeköttetés megszűnését szimbolizálták a történések.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!