Szilvi 5 évvel ezelőtt, 26 éves korában találkozott élete nagy szerelmével, Norbival. A kapcsolatuk szinte mesebelien indult, kölcsönös érzelmek és hatalmas lelkesedés jellemezte. Rekordsebességgel eljutottak az összeköltözésig, majd nem sokkal kapcsolatuk első évfordulója után Szilvi teherbe is esett.

Álomból rémálom

A problémák ekkor kezdődtek, a szerelem ellenére Norbi nem érezte magát elég érettnek a felelősségvállalásra, fokozatosan távolodni kezdett Szilvitől, aki az eddigi érzelmi stabilitását elveszítve borzalmas lelkiállapotba került, ami vetéléshez is vezetett.

A csodálatos szerelem a drámai események súlya alatt összeomlott, Norbi szakított a lánnyal és a problémák elől elmenekülve külföldön próbált szerencsét.

Szerelmi kötés

Szilvi képtelen volt kiheverni a traumát, és minden eszközt bevetett, hogy visszaszerezze szerelmét.
Végső elkeseredésében egy okkult praktikákat alkalmazó mágushoz fordult, aki a helyzetet kielemezve elmondta, hogy nincs közös útja a fiúval, mert nem egyezik a sorsvonaluk.

A szerelmi mágia nem játék! (fotó: Shutterstock)

A lány azonban ezt képtelen volt elfogadni, és egy rendkívül erős szerelmi kötést kért Norbira. Bár a mágus felhívta a figyelmét ennek veszélyeire, Szilvi hajthatatlan volt. Hosszú hónapok teltek el eseménytelenül. Szilvi csak annyit tudott Norbiról, hogy Amerikában él, és új párra talált.

Hirdetés

Az idő múlásával Szilvi kezdte feladni a reményt, és belépett az életébe egy kedves, hasonló gondolkodású, családcentrikus férfi, Szilárd. Kiegyensúlyozott, szép kapcsolat alakult kettejük között, amit esküvő és családalapítás követett.

Pár hónappal ezelőtt, mikor Szilvi épp az 1 éves kislányukat vitte orvoshoz, a rendelőben belebotlott Norbiba. Alig jutott szóhoz a meglepetéstől, pláne, mikor meghallotta Norbi történetét.

A férfinak is gyermeke született korábbi párjától, aki magára hagyta őt és közös kisgyermeküket. Hazaköltözött Amerikából, és egyedülálló apaként neveli 2 éves kisfiát.

Ezt követően Norbi felvette Szilvivel a kapcsolatot, és próbált a lányba kapaszkodni. Bár Szilvi szeretete nem múlt el teljesen Norbi felé, a saját családi életét semmi pénzért nem adta volna fel.

Norbi azonban egyre erőteljesebben kezdte Szilvit ostromolni, ami borzalmasan terhessé vált számára.
A dolgok odáig fajultak, hogy a családi biztonságát is kezdte veszélyben érezni, ezért úgy döntött, megszakítja a kontaktot Norbival. A férfi azonban ezt képtelen volt elfogadni, és valósággal zaklatni kezdte Szilvit.

Ekkor jutott a lány eszébe, hogy talán az évekkel ezelőtti szerelmi kötés állhat mindennek hátterében. Elhatározta, hogy felkeresi a mágust, aki megerősítette a gyanúját. Elvégeztek egy oldó beavatkozást, ami pár héttel később eredményesnek bizonyult - Norbi feladta a próbálkozást.
Valóban okozhat egy okkult beavatkozás akár évekkel később is ekkora felfordulást?

Veszélyes is lehet

Szilvi esete remek példa az okkult beavatkozások veszélyeire.
Minden erő, energia, amit egyszer hatalmas akaraterővel életre keltünk, kiszámíthatatlan módon és időpontban fejtheti ki a hatását. Az erő ugyanis ott és akkor lép működésbe, amikor a legkisebb ellenállással találkozik a befolyásolni kívánt személy életében.

Lehet, hogy ez hónapokkal- évekkel később történik meg, mikor a beavatkozást előidéző személy szándékai már teljesen más irányba mutatnak. Ezért rendkívül fontos, hogy mindig legyünk tudatában ezeknek a lehetséges karmikus következményeknek, és ne hozzunk felelőtlen döntéseket az okkult energiák alkalmazásakor.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!