Hogyan készítsük el szerencsehozó fánkat?

Otthununk adottságaitól függően a következő égtájak szerint érdemes karácsonyfánkat elhelyeznünk:
Amennyiben a családi béke, érzelmi biztonság és egészségmegőrzés a legfontosabb számunkra, a keleti égtáj a legmegfelelőbb.

A délkeleti régióban állított fa az anyagi biztonságot és materiális sikereket támogatja, a déli terület pedig önérvényesítésben, szellemi fejlődésben nyújt segítséget.

A délnyugati égtáj a szeretet, szerelem és a párkapcsolatok erősítését szolgálja.
Ami azonban a választott égtájnál is fontosabb, hogy a fa díszei szimbolizálják a Feng Shui által meghatározott alapvető természeti elemeket: a tüzet, fát, fémet, földet és vizet. Ezt a következőképpen érhetjük el szerencsénk bevonzásának érdekében:

A te fád milyen színekben pompázik? (fotó: Shutterstock)

• A tűz színe a piros és narancssárga, ezekből a színekből érdemes fényes felületű díszeket a fára helyeznünk. Formailag a lángcsóvára hasonlító, kúpszerű vagy ovális darabokat részesítsük előnyben.
• A fa színe a zöld, ebből lehetőleg természetes hatású, ne túlságosan fénylő elemeket válasszunk. Ezek lehetnek akár szárított növények, levelek vagy gyümölcsök is.
• A fém színe az arany és ezüst, ezen a téren lesz a legkönnyebb dolgunk- szinte bármilyen metálosan csillogó dísz kiválóan illeszkedik a fém eleméhez.
• A föld színe a barna vagy okkersárga, ezt az elemet ásványokkal és kristályokkal érdemes szimbolizálnunk. Számos kő könnyen elérhető ebben a színben, a kiválasztásnál figyelembe vehetjük azok egyedi tulajdonságait és jótékony hatásait a kívánt területeken.
• A víz színe a kék és fehér, illetve az átlátszó elemek is ide sorolhatóak. Itt szintén egyszerű a megoldás, a népszerű jégcsapformától kezdve az üveggömbökig, vagy a hólabdákat mintázó díszekig bármi szóba jöhet.

Ezen kívül fontos, hogy mely színek dominálnak a karácsonyfán, törekedjünk a letisztult, harmonikus összképre.

Hirdetés

Amennyiben érzelmi téren szeretnénk változást, tűz és fém színeket részesítsünk előnyben, az egészség területét érintő kívánságoknál fa és víz színeket kombináljunk.

Materiális, anyagi vágyak manifesztálásához túlnyomórészt föld elemeket alkalmazzunk, bármely más színekkel elegyítve.

Ez is érdekelhet

Ez a 4 legszerencsésebb csillagjegy 2024-ben a horoszkóp szerint

Kivételes asztrológiai folyamatok sorsfordító változásokat hoznak a következő esztendőben. Ennek lesz 4 nagy nyertese is. Te vajon közéjük tartozol? 2024-es szerencsehoroszkóp következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!