Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A horoszkóp szerint szerdán hatalmas sikert arathatsz, ha nem vonulsz a háttérbe szerénykedve. A szerelemben csak akkor lehetsz boldog, ha nem megadod magad az eseményeknek, hanem kiharcolod mindazt, amire vágysz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán érdemes odatenni magad, bármilyen ügyért is küzdesz, dolgozol, mert most váratlan áttörést érhetsz el az elakadt dolgaidban is. Végre előre haladnak a bolygók, és elgördítik az akadályokat az utadból.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Jó, ha belevágsz a dolgok közepébe, ez a lendület most sok nehézségen átsegít. Egy közeli munkatársadnak szüksége van rád, de lehet, hogy most nem tudsz neki segíteni, hiába minden jó szándék.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az anyagi kérdések végre a háttérbe szorulnak szerdán, és megtalálhatod a békét, a megnyugvást a családi életben, kötelékeidben. Nagyszerűen rá tudsz hangolódni mások igényeire, és ezzel boldogságot hozol az életükbe!

Rák havi horoszkóp

Szerdai napi horoszkóp (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A munka frontján le kell zárnod egy ügyet, egy váratlan fordulat ugyanis mostanság mindent a feje tetejére állíthat. Talán új pozícióba kerülsz, talán a régi helyeden cserélődnek ki a kollégák, vagy a főnök.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Úgy érzed, mindent megtettél valamelyik ügy érdekében, nem rajtad múlott a kudarc. Mégis lelkifurdalás kerít a hatalmába, újra és újra végiggondolod, hol hibáztál. Kár ezen rágódnod, inkább a megoldáson kellene fáradoznod. Meg is fogod találni, még ma!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Egy kicsit neki kell veselkedni a munkának: ha vállalod az erőfeszítést, néhány hét múlva learathatod a babérokat. Ha állást keresel, akkor most szerencse érhet, találhatsz egy kedvező lehetőséget, vagy egy ismerősöd hív fel egy ajánlattal.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Azt veszed észre mostanában, hogy egyre kevésbé veszed hasznát a korábban mindig jól bevált ötleteidnek. A kudarcok viszont arra késztetnek, hogy módosíts eddigi stratégiádon, és nemcsak a hivatásodban, de az életed más, fontos területein is. Ezáltal viszont rengeteget fejlődhetsz!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Idegesít, hogy úgy érzed, nem láthatsz a színfalak mögé, ahol pedig nagyon sok minden történik. Aggodalomra viszont semmi okod, hiszen ezek a háttérben zajló események igazából a te malmodra hajtják a vizet. Az égiek is támogatnak mindenben.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: a remény esztendeje lesz a Nyúl éve

A vízi Nyúl éve 2023. január 22-én kezdődik, és 2024. február 9-én ér véget. A Nyúl jele a hosszú élet, a béke és a jólét szimbóluma a kínai kultúrában. Ez az esztendő az előrejelzések szerint a remény éve lesz. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2023 az Astroneten.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma érdekes tapasztalatokra tehetsz szert, esetleg olyan új szemléletmóddal találkozol, ami elgondolkoztat, talán még új irányba is tereli az érdeklődésedet, s végre nekikezdhetsz egy régóta halogatott tervednek.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nehezen fogsz neki egy viszonylag egyszerű feladatnak. Talán épp az a baj, hogy túl egyszerű, nem érzed azt, hogy megmutathatod a tehetségedet, kitűnhetsz mások közül. Így közben valami világmegváltó ötleten töröd a fejed.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vannak helyzetek, amikor legyőzhetetlen vagy. Ezúttal azonban még a pároddal kialakuló vitákban is alul maradsz. Talán mert a lelked mélyén érzed, hogy most tényleg nem neked van igazad.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. január 23-29.: a növő Hold sok lendületet ad

A Vízöntőtől a Bika jegyéig halad a Hold ezen a héten, és mivel növekvő fázisában van, sok energiát ad nekünk. Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!