Kos

Akaraterő, szenvedély, kiáradó energiák: a Tűz-elemhez tartozó Kos aurája vöröses, élénk, lángoló. Téged a belső tűz hajt előre, és ezt mutatja az aurád színe is. Nem is csoda, hogy olyan lelkesítőleg hat a jelenléted másokra is!

Bika

A Föld-elemű Bika aurája az erdők, mezők zöld színét mutatja. A Bika a nyugalom, a harmónia jegye, ezt tükrözi is a gyógyító zöld szín az aurájában.

Ikrek

A vidám, sokrétű Ikrek aurája a jó időt, napfényt idéző sárga színben ragyog. Ez az árnyalat erős vibrálással bír, ahogy az Ikrek is magas fordulatszámon pörög mindig.

Rák

Rózsaszín: ilyen árnyalatú a gyengéd érzésvilágú Rák aurája, hiszen a jegy szülöttének különösen fontos a megértés, a gyengédség, és ezt szimbolizálja ez a szín. Viseld ennek a tónusnak bármely árnyalatát, ha be akarod vonzani a szerencsét!

Ilyen színű az aurád a csillagjegyed szerint (fotó: Shutterstock)

Oroszlán

A jegy uralkodója a Nap, a központ, az élet magja, az Oroszlán aurája pedig vöröses sárga színű, ami visszatükrözi ezt az éltető energiát. Az Oroszlán az életöröm jegye is, aurája is közvetíti ezeket a pozitív érzéseket.

Hirdetés

Szűz

A racionális Szűznek milyen más árnyalatban is tündökölhetne az aurája, mint a csodálatos királykékben? A jegy szülöttét hűvös ész jellemzi, de a kissé távolságtartó felszín érzékeny belsőt takar…

Mérleg

A kiegyensúlyozottságot tükrözi a türkíz, a víztükör színe, ami a Mérleg aurájának színe is. A jegy szülöttének nagyon fontos a harmónia és az igazság, ezt képviseli egész életében.

Skorpió

Az indigó éppoly megfejthetetlen, mint a Skorpió maga - nem véletlen, hogy ebben a színben pompázik a Skorpió aurája. A jegy a tudatalattit, az újjászületést és a regenerálódást is szimbolizálja.

Nyilas

Az örök optimista Nyilas aurája arany színű, ez tükrözi azt is, hogy mennyire nemes lelkű a jegy szülötte. A Nyilasnak nagyon fontosak az ideái, és mindig távlatokban gondolkodik. Ha fejleszti képességeit, komoly gyógyító erők birtokába kerülhet.

Bak

A Bak a felelősségvállalás, a helytállás jegye, kitartóan dolgozik, és bár hűvösnek tűnik, hatalmas szenvedélyek hajták előre - aurája ennek megfelelően bíborvörös.

Vízöntő

A Vízöntő a jövő, az új korok embere, aki mindig új utakra tér - aurájának színe a harsogóan friss zöld, ami az új reményeket is jelképezi.

Halak

A leginkább transzcendentális jegy, az örök álmodozó, hozzá tartozik a fantázia, az empátia, aurájának színe pedig a viola. Ha ezzel a színnel veszed körbe magad, vagy ezt a színt viseled, akkor felerősíted a pozitív rezgéseidet.

Ez is érdekelhet

A hét angyali üzenete: mindenki jó valamiben

Az angyalok azt üzenik neked, aki nyitott vagy az égi segítők létezésére, hogy bízz jobban magadban, és hidd, hogy ők is a segítségedre lesznek. Mindenki jó valamiben, csak meg kell találni a saját utunkat.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!