Kos júliusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod üzenete szerint az érzéseid gyógyulnak, ami képessé tesz arra, hogy megnyílj a magasabb szintű szeretet felé. Segíteni fognak neked az angyalok, hogy megszabadulj a szívedben és lelkedben dúló indulatoktól, és képes legyél tiszta lappal kezdeni.

Bika júliusi angyalhoroszkóp

Nagy változásokon mész keresztül. Az őrangyalod abban segít, hogy élvezd a jelent és fejlődésednek minden állomását. Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes. Isten mindig gondoskodott rólad, és ezentúl is fog. Kérj meg, hogy segítsek neked a mostra figyelni, és megszabadulni az aggódástól, hogy örülhess az eredményeidnek.

Ikrek júliusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod azt üzeni számodra: ne félj erősnek lenni. Képes vagy arra, hogy erődet a magad és mások javára fordítsd. A hatalmad a szeretetből származik. Éppen ezért mindennek a javára lesz, csak tanuld megkibontakoztatni és használni.

Fontos üzenetet küld az őrangyalod júlisra (fotó: Shutterstock)

Rák júliusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod azt üzeni neked: nemcsak képzelődsz, hanem valóban különleges pszichés képességgel rendelkezel, és most kapcsolatba léptél a szellemi világgal. Ezeket a misztikus tapasztalatokat fogadd nyitott szívvel. Gyógyító erővel bírsz, és ez most megmutatkozik nemcsak a saját életedben, hanem másoknak is segítesz ezzel.

Oroszlán júliusi angyalhoroszkóp

Bízz egy kicsit jobban a belső hangban, a belső Tanítódban. Minden tudásnak a birtokában vagy, ami ahhoz szükséges, hogy a helyes úton járj. Bízd magad a megérzéseidre, mert az őrangyalod azon keresztül vezet az utadon.

Hirdetés

Szűz júliusi angyalhoroszkóp

Az egész univerzumot az energia egyensúlya tartja életben. Figyelj most arra, hogy ezek az energiák a te életedben is egyensúlyban legyenek. Ha adsz, kérj is, és fordítva, ha kapsz, figyelj arra, hogy valamit mindig vissza is áramoltass a jóból. Ezt üzeni neked az őrangyalod júliusra.

Mérleg júliusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod az imáidba foglalt vágyaid megvalósulásához vezet téged. Figyelj oda, és kövesd a megérzéseidet, gondolataidat és álmaidat, mert azok az angyalok üzenetei.

Skorpió júliusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod abban lesz a segítségedre, hogy elhidd: valóban megérdemled a boldogságot. Nincs azzal semmi gond, ha jó dolgokra vágysz, örömökre, megelégedésre. Az angyalok segítenek mindezt el is érni.

Nyilas júliusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra kér, hogy oszd meg a benned ragyogó isteni fényt és szeretetet azokkal, akiknek erre szükségük van. Elég, ha csak gondolatban elképzeled, és szeretetenergiád máris az illető hely, növény, állat, személy vagy helyzet irányába áramlik majd. Az égiek meghálálják majd az önzetlenségedet.

Bak júliusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod szerint igazán áldott vagy, mert képes vagy igazán menyitni szívedet a szeretet felé, ami összekapcsol másokkal, és arany hidat épít közétek. Júliusban a sok jó, amit adsz, visszaáramlik feléd, és különleges szerencsét hoz neked.

Vízöntő júliusi angyalhoroszkóp

Megérdemled az égiek segítségét! Hidd el, az őrangyalod csak a kérésre vár - legyen az ima, vagy akár a segítségkérés gondolata -, hogy segíthessen neked. Azán már csak annyi a dolgod, hogy fogadd nyitott szívvel az isteni útmutatást és segítséget.

Halak júliusi angyalhoroszkóp

Mivel te fénymunkás vagy, az őrangyaloddal különleges a kapcsolatod, ő őrködik isteni küldetésed felett. Gyakran érezhetted magad magányosnak, másnak, mint a többiek. Hidd el, hogy sosem voltál, és soha nem is leszel egyedül. Az őrangyalod most ezt tanítja meg neked.

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek különleges képességei ébrednek fel a Rák havában

A Nap a Rák jegyében jár, és június 27-én a Merkúr is belép ide. A Rák csillagjegy erős médiumitást és megérzéseket képvisel. Ennek a 4 csillagjegynek felébrednek a különleges képességei a következő időszakban!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!