KOS

A karácsonyi négy napos hosszú hétvégéd paradox módon egyszerre lesz könnyed, élénk, megható és szentimentális. Az Ikrek Hold azt javasolja, mindenhez derűsen állj hozzá! Lehet, hogy megreped a bejgli, lehet, hogy sótlan a leves, de ezeknél lényegesebb, hogy kikkel töltöd az ünnepi hétvégét. Ők a fontosak…

BIKA

Két bolygó jár a Bikában: a Jupiter és az Uránusz. Mindkettő retrográd, vagyis úgy tűnik, a karácsonyod leginkább az emlékezés jegyében telik. Nem baj, ha emlékezel, de közben ne mulaszd el a jelen pillanat csodáját sem! És vigyázz, nehogy megbántsd, aki a legközelebb áll hozzád azzal, hogy folyton a régi karácsonyokról mesélsz.

IKREK

Azzal indul a hosszú hétvégéd, hogy bolygód, a Merkúr visszalép a Nyilasba, s igen meglepő eseményeket szimbolizál. Egyrészt te a régi szerelmekkel töltött karácsonyokra gondolsz, másrészt régi szerelmed küldhet karácsonyi üdvözletet. Kövess el mindent, hogy ez ne mérgezze meg az ünnepet!

Nagyon vidám és igazán hangulatos karácsonyod lehet a horoszkóp szerint

RÁK

Kifejezetten jól érzed magad a bőrödben a karácsonyi hosszúhétvégén, amit két szuper fényszög garantál. A hagyományokat csak akkor őrizd, ha jól esik. Nyugodtan változtass, ha te másként gondolod! Persze csak akkor vállalkozz újításra, ha készen állsz rá! Vasárnap vagy hétfőn, sőt kedden is jót tenne egy kis séta, hogy a sok finomságot lemozogd, és kiszellőztesd a fejedet.

OROSZLÁN

Szombaton reggeltől a Nyilasba lépő Merkúr hatására felhőtlen életkedv jellemez. Mintha újból kisgyerek lennél. Régi karácsonyok emléke jut eszedbe szinte mindenről. Illatok, hangok, ízek csalnak mosolyt az arcodra. Ugyanezt szeretnéd megélni ezen a hétvégén is. Az Ikrek Hold segít, hogy könnyedén tedd…

Hirdetés

SZŰZ

Egyedül a kedd reggel látszik feszültnek. A többi napon csupa harmonikus fényszög gondoskodik jó hangulatról. Fura módon, most képtelen vagy eldönteni, mit szeretnél: vendégeket fogadni vagy inkább vendégségbe menni. Tudsz sorolni érveket mindkettő mellett és ellen is. Négy nap alatt mindre lesz lehetőséged.

MÉRLEG

A karácsonyi hosszú hétvégéd aggodalmasan indul. Nem tudod, hogyan leszel kész mindennel. Az égi folyamatok szerint ellep a sok teendő: takarítás, díszítés, sütés, főzés. Valamiből engedned kell, mert csak vasárnaptól lélegezhetsz fel. Nem sok kedved lesz otthon ülni. Nem baj, jót fog tenni a friss levegő, ha kimozdulsz.

SKORPIÓ

Egy hétfői Skorpió Vénusz - Halak Neptunusz trigon az egész karácsonyodat bearanyozza. Ettől senki és semmi nem hozhat ki a sodrodból, nem billenthet ki a harmóniából. Elégedett és hálás leszel mindenért. Ha bárki más hangot engedne meg magának, hamar felvilágosítod, hogy semmi sem fontosabb a szeretetnél.

NYILAS

Szokatlan égi eseménnyel kezdődik a karácsonyi hosszú hétvége: szombaton hajnalban a Merkúr visszalép a Nyilasba. Szokatlanul sokat emlegeted a régi időket. Vigyázz, ezzel nehogy megbántsd azokat, akik anno nem voltak veled! Kedden semmiképp se bonyolódj vitába! Tripla diszharmonikus fényszög nehezíti a dolgodat…

BAK

A siker kulcsa az átgondolt tervezés. Te ezt vallod. Ez szombaton és vasárnap reggel még működik, onnantól viszont borulhat minden. Ekkor kell nagyon rugalmasnak lenned. Készülj fel, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy megbeszéltétek! Bárki betoppanhat vagy lemondhatja a vendégeskedést. Ne borulj ki emiatt!

VÍZÖNTŐ

Szombaton minden és mindenki csigalassúsággal cammog. Ne engedd, hogy ez felbosszantson! Vasárnap a Hold az Ikrekbe lép, és rájössz, hogyan lehet ebből a legtöbbet és a legjobbat kihozni. Könnyen lehet, egy félre sikerült piskótából kreatív módon pohárdesszertet varázsolsz, és hihetetlen sikert aratsz vele.

HALAK

Ebben a négy napban lesznek segítő, akadályozó energiák és emberek egyaránt. A hangulatod attól függ, melyikre fókuszálsz. Ez nem új. Kérdés, megtanultad-e végre és végleg? Saját érdekedben a bosszantó dolgok és emberek helyett inkább a szívmelengető üzenetekre és gesztusokra figyelj!

Ez is érdekelhet

Nagy téli szerelmi horoszkóp: ezt jelzik a bolygók a következő hónapokra

2023 decembertől 2024 február végéig fokozatosan bezáródnak régi ajtók. Azaz egyre csökken az esélye régi érzelmek feléledésének, kibékülésnek, újrakezdésnek. Ez egyesek számára rossz hír, míg mások számára eljött az idő, hogy végre előre, tovább lépjenek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!