Így számold ki!

Írd fel a születési dátumodat, majd add össze egyesével a számjegyeket! Addig folytasd az összeadást, míg egyetlen számjegyet nem kapsz végeredményül.

Például: Születési idő: 1980. 03. 28.

1 9 8 0 0 3 2 8 = 31 = 3 1 = 4; a Sorsmissziószám tehát a 4. Ezután keresd ki a számhoz tartozó szövegrészt, és olvasd el, ki az, aki igazán illik hozzád a szerelemben!

Az 1-es

Született vezéregyéniség vagy. Te vagy az, aki elindítja a dolgokat az életben, a kezdeményezőerő, a potenciál. Komoly vezetői képességeid vannak. Nem félsz kockáztatni, de a felelősséget is tudod vállalni a tetteidért. Párkapcsolatodban dominanciára törekszel, nem tudsz veszíteni, és túlságosan büszke lehetsz sok helyzetben. Fontos, hogy megtanulj alkalmazkodni a másikhoz.

Ki illik hozzád?

Hirdetés

Az 1es férfival ugyan megértitek egymást, ám csak akkor lehet hosszú távú a kapcsolatotok, ha nem csináltok mindenből dominanciaharcot. A 7es szintén céltudatos és karrierista, az 1es pedig még nagyobb lendületet adhat szárnyalásának, így ő tökéletes társas lehet.

Ki illik hozzád a számmisztika szerint? (fotó: Shutterstock)

A 2-es

Segítőnek születettél, együttérzés, gondoskodás jellemez. Megértő és segítőkész személyiség vagy, viszont erősen függsz a környezetedtől. Művészi hajlamaid erősek, ám időnként szükséged van racionális tanácsokra.

Ki illik hozzád?

Az 1es ideális társad lehet, hisz határozottsága jó hatással van a bizonytalan 2esre. A 3assal hosszú távon működhet a viszony, de csak akkor, ha a másik legalább annyit tesz bele a kapcsolatba, mint te. A 4es és a 6os férfi lehet az Igazi a számodra, hisz mindketten a család melegére és a biztonságra vágynak.

A 3-as

Igen fejlett kommunikációs készséggel rendelkezel, nagyon fontos a számodra a siker és az elismerés. Rendkívül mozgékony, gyors és aktív vagy, jó a felfogóképességed, tele vagy ötletekkel. Amivel vigyáznod kell: az a felszínesség - muszáj a részletekre is figyelni. Kapcsolódások, ismeretségek, barátságok, utazás, élmények, életöröm - ezek mind ehhez a számhoz tartoznak.

Ki illik hozzád?

A 2es életét biztosan felpezsdíted, ám gondot jelenthet, hogy a 2esek a hétköznapokban nyugalomra vágynak. A 3assal remekül megértitek egymást, ám a mindkettőtökben meglévő hiúság miatt féltékenykedhettek a másik sikereire. A 8assal ideális lehet a kapcsolatod, hisz mindketten nagyon ambiciózusak vagytok.

A 4-es

Becsületes, megbízható, tisztességes személyiség, aki 4-es számmal születik. Kitartó vagy, és a munkához való hozzáállásod is példamutató. Racionálisan gondolkozik, két lábbal a földön állsz, fontosak a családi értékek. Nehéz a bizalmadba férkőzni, időnként túlságosan merev és rugalmatlan. lehetsz. Nehezen alkalmazkodik másokhoz, pesszimista.

Ki illik hozzád?

A 2essel ideális a kapcsolatod, hisz mindkettőtök számára fontos a család és a párkapcsolat. A 4essel sok ponton találkozik a személyiségetek, ám a pesszimizmus megnehezítheti az életet. Az 5ös férfi életét megkönnyítheti a veled való kapcsolata. A 8as férfival, ha egymásba szerettek, elválaszthatatlanokká váltok.

Ez is érdekelhet

Ezt az életutat mutatja neked a számmisztika

A számmisztika ősi tudománya szerint pedig minden számnak egyedi rezgése van, amivel leírható a valóság és benne minden élőlény is. Nézd meg, milyen életutat jelez a születési számod!

Tovább olvasom

Az 5-ös

Pozitív életszemléleteddel lelkesítően hatsz másokra, hiteddel, optimizmusoddal pedig bevonzod a jó lehetőségeket az életedbe. Az a küldetésed, hogy energiádból másoknak is adj. Bölcs és toleráns vagy. Nagyon fontos a számodra a szabadság, a párkapcsolatban sem hagyod, hogy birtokoljanak. Nehezen bízol meg valakiben.

Ki illik hozzád?

A 3as hasonlóan pörgős életet él, mint te, ám a hosszú távon is működő kapcsolathoz neked, legalább részben, fel kell adnod a függetlenségedet. Az 5ös férfival tökéletes az összhang, ám a függetlenség iránti vágyotok ahhoz vezethet, hogy egyszerűen elengeditek egymás kezét. A 8 assal lelkesítően hattok egymásra.

A 6-os

Jó ízlés, finom lelkűség jellemez, harmonikus személyiség vagy, a számodra az érzelmi és anyagi biztonság egyaránt fontos. Szexuális kisugárzásod erős, ugyanakkor hűséges is vagy. Szeretsz gondoskodni másokról. Gond akkor adódhat, ha valami miatt kibillensz a harmóniából -ilyenkor könnyen önsajnálatba merülhetsz.

Ki illik hozzád?

Az 1es mellett biztonságban érezheted magad, ideális a kapcsolatotok. A 2essel tökéletesen kiegészíthetitek egymást, de sok lehet a bizonytalanság, és nehezen erősítitek egymást. A 4esben meg tudsz bízni. A 9es lelki támogatást kap tőled, így igazán ki tud teljesedni a hivatásában.

A 7-es

Összefogott vagy, és céltudatos, jó üzleti érzékkel rendelkezel, ugyanakkor a spiritualitás iránt is nyitott, befogadó vagy. Intellektusod lebilincselő, szellemi vezető is válhat belőled. Gond akkor adódhat, ha túlságosan elhatárolódsz másoktól, és befelé fordulsz, vagy épp ellenkezőleg, ha képtelenné válsz az elmélyülésre - igyekezned kell megtalálni a harmóniát.

Ki illik hozzád?

Az ambiciózus 3as figyelmét biztosan felkelted a titokzatosságoddal. A 4essel egy hullámhosszra kerülhettek, ám fontos, hogy át tudjátok adni magatokat az érzelmeiteknek. A 8ast nagyon vonzza a titokzatosságod.

A 8-as

Vad, tüzes személyiség vagy, akit az ösztönei, megérzései vezérelnek. Fontosnak tartod az anyagiakat és az előrejutást. Ez a szám a testiséggel, a fizikai síkkal áll kapcsolatban, emiatt időnként rámenős lehetsz. Szenvedélyes természeteddel könnyen leveszel másokat a lábáról, irányítási vágyaddal azonban lerombolhatod a kapcsolataidat.

Ki illik hozzád?

Az 1essel való kapcsolatodban hatalmas szenvedélyek lobognak, ám hosszú távon valamelyikőtöknek le kell mondani az uralkodásról. A 4es erősen vonz, a kémia remekül működik köztetek. A 9essel hosszú távon csak sok kompromisszum árán működhet a kapcsolat.

A 9-es

A te életfeladatod a közvetlen környezeted, vagy elvontabban a világ jobbá tétele, és ehhez meg is kaptad a szükséges szellemi erőt és képességeket. Ez a szám a tudatalatti, az érzelmek és a spiritualitás szimbóluma. Nagy az empátiád, erős az intuíciód. Az együttélés viszont nem könnyű veled, mert szellemi habitusodnak megfelelően független személyiség vagy.

Ki illik hozzád?

Az 1essel szellemileg nagyon izgalmas kapcsolatot alakíthatsz ki, ám kérdés, hogy nem fáraszt-e túlságosan az ő életvitele. A 2es lehet az Igazi, hisz mindketten át tudjátok adni magatokat a mély érzelmeknek. Az 5ös nagyra értékeli az odaadásodat, és a 7es férfival is remek lehet a viszonyod.

Ez is érdekelhet

Konfliktusveszély Valentin-napon: Mars-Plútó együttállás

Február 14-én, pont Valentin napon lesz Mars-Plútó együttállás a Vízöntőben. Ilyen együttállás még nem volt, mivel Plútó a felfedezése óta nem állt együtt a Marssal a Vízöntőben. És tudjuk, hogy minél ritkább egy adott konstelláció, annál erősebb a hatása.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!