Ha 1939-ben, 1951-ben, 1963-ben, 1975-ben, 1987-ben, 1999-ben vagy 2011-ben születtél, akkor a kínai asztrológia Nyúl jegyének szülötte vagy. Most ennek igazán örülhetsz, hiszen 2023 a vízi Nyúl éve, ami rengeteg szerencsét, anyagi fellendülést és sikereket ígér a számodra. Minden előnyös tulajdonságodat jól tudod kamatoztatni, és a magánéleted is rendeződik a Nyúl kínai horoszkóp 2023 szerint.

Mit jelez a kínai horoszkóp 2023 a Nyúl jegy szülötteinek?

Nyúl kínai horoszkóp 2023: szerelem, párkapcsolat

A kínai holdújév első hónapjaiban felkavarodik körülötted az állóvíz, és bizony sokan fognak vonzódni hozzád. Szingliként csak kapkodod majd a fejed, és nehéz lesz a döntés. Ha régóta párkapcsolatban élsz, most akkor is tapasztalni fogod a szenvedély felerősödését, és az is lehetséges, hogy valaki nem igazán akarja tudomásul venni, hogy foglalt vagy… Az év második felében stabilizálódnak az energiáka, és a szingli Nyúl megtalálja a boldogságot egy tartós párkapcsolatban. Ha párkapcsolatban élsz, akkor íme egy jótanács: ne támassz olyan nagy elvárásokat a másikkal szemben, légy megengedőbb!

Nyúl kínai horoszkóp 2023: munka, karrier

A karrierben is nagyon jó lehetőségek mutatkoznak. Fontos, hogy jó csapatjátékos legyél, mert igazán jó eredményeket most akkor fogsz elérni, ha tudsz nagyban látni, együttes eredményekre törekedni. Ha állásváltozattáson, vagy önálló vállalkozáson gondolkodsz, tavasszal melléd pártol a szerencse, és egészen kivételes lehetőségeket kapsz a sorstól. Csapj le rájuk! Az biztos, hogy 2023-at elégedetten zárhatod majd.

Nyúl kínai horoszkóp 2023: egészség

Addig kezdj el sportolni, amíg valóban tudsz mozogni: ha a mozgásszervi panaszok kialakulnak, vagy jelentős súlytöbblettel már nehezebb az életmódváltás, bár persze akkor is lehetséges! Azok a Nyúl jegyűek pedig, akik eddig is rendszeresen mozogtak, legyenek óvatosabbak sportolás közben, mert a bolygók jelzése szerint idén kar/láb sérülés lehetséges.

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: sok szerencsét hoz ez az év a Tigrisnek

Ha a Tigris jegyében születtél, akkor idén biztosan nem lesz okod a panaszra: a kínai horoszkóp 2023 szerencsés sorsfordulatokat jelez!

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!