Kínában a holdhónapok alapján készítik a horoszkópot. A kínai holdújév és vele a Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét. A kínai Sárkány szimbólum a jóságot, bátorságot, következetességet, kitartást példázza. A kínai mitológia szerint a Sárkány jólétet hoz a világnak.

Ha 1940-ben, 1952-ben, 1964-ben, 1976-ban, 1988-ban, 2000-ben vagy 2012-ben születtél, akkor a kínai asztrológia Sárkány jegyéhez tartozol. A kínai állatöv szerint a Sárkány a legerősebb és legkedvezőbb állat. Erőt, bölcsességet, szerencsét és jólétet képvisel. A Sárkány az öt elem egyikéhez is kapcsolódik: fa, tűz, föld, fém vagy víz. Minden elem más személyiséget és sorsot ad a Sárkánynak. a Fa elem stabilitást, őszinteséget, kreativitást és a hűséget képviseli.

A Sárkány év és a jegy energiái a stabilitást, a harmóniát és a nagylelkűséget támogatják, ugyanakkor ez az esztendő hozhat jócskán kihívásokat is. Na de hogyan hat mindez a csillagjegyedre?

Mit hoz 2024 a Sárkány jegy szülöttének? (fotó: Shutterstock)

Sárkány kínai horoszkóp 2024.: szerelem, párkapcsolat

Nagyon szép év elé nézel! Szép, de nem feltétlenül gondtalan: inkább olyan periódus következik, amikor bizony a konfrontációkon keresztül csiszolódtok még jobban össze, és a viharos veszekedéseket édes békülés váltja. Szenvedélyes időszak lesz az biztos, de mindketten érettebben viszonyultok majd az év végére egymáshoz. Olyan élményeitek lesznek, amik még szorosabbá kovácsolják a szövetségeteket.

Ha szingli vagy, a tavasz és a nyár elhozhatja számodra a mindent felforgató nagy szerelmet. Év végére pedig stabilizálódást, megnyugvást, harmóniát jeleznek az égi folyamatok.

Hirdetés

Sárkány kínai horoszkóp 2024.: pénz, karrier

A kezedbe veszed a sorsod, és most minden esélyed meglesz rá, hogy komoly pénzeket keress. Ez az esztendő fellendíti a Sárkány karrierjét, kivívod mások csodálatát és tiszteletét. Anyagilag ennek nagyon meglesz a hozadéka, de fontos, hogy mindig megőrizd a józan eszed. Nagy pénzek forognak kockán… A munkahelyi hierarchiában biztos, hogy feljebb tudsz lépni, ami pedig hosszú távon is segít az anyagi helyzeted stabilizálásban. Te vagy az év egyik legnagyobb nyertese!

Sárkény kínai horoszkóp 2024.: egészség

Mivel a stressz, még ha pozitív stressz is, legyengítheti az immunrendszer, most fokozottan kell figyelned a vitaminbevitelre. Az időszakos böjttel is sokat tehetsz azért, hogy erősítsd a szervezeted védekező képességét.

Szerencse faktor

Szerencseszámok: 1, 6 és 7, és az ezeket a számjegyeket tartalmazó egyéb számok
Szerencsés színek: arany, ezüst, szürkésfehér

Ez is érdekelhet

2024, a Sárkány éve: hatalmas energiák ébredését jelzi a kínai asztrológia

A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz, amit világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!