Ha 1937-ben, 1949-ben, 1961-ben, 1973-ban, 1985-ben, 1997-ben, 2009-ben, vagy 2021-ben születtél, akkor a kínai asztrológiában a Bivaly jegyéhez tartozol. És most igazán örülhetsz ennek, mert a 2023-as esztendő fejlődést, gyarapodást hoz számodra. Attól függően, hogy éppen mi az aktuális nálad, bármilyen célodat valódra tudod váltani a szerelelemben és az önmegvalósításban, pénzügyekben is a Bivaly kínai horoszkóp 2023 szerint. A Nyúl energiája a józanságról és az egyensúlyról szól, a te jegyed pedig a stabilitásról, harmóniáról - igazán kompatibilis vagy tehát ezekkel a rezgésekkel.

Mit mutat a kínai horoszkóp 2023 a Bivalynak? (fotó: Shutterstock)

Bivaly kínai horoszkóp 2023: szerelem, párkapcsolat

Jelentőségteljes év elébe nézel. Ha már van párkapcsolatod, most a komoly elköteleződést fontolgatjátok, házasság, családalapítás lehetséges. Ha régi a házasság, akkor is tesztek egy nagy lépést előre együtt egy régi terv megvalósításában. Ha szingli vagy, februárral kezdetét veheti egy nagyon komoly kapcsolat az életedben, és te révbe érhetsz ezzel a szép szerelemmel az év folyamán. Nemcsak mély érzéseket, de nagy szenvedélyt is jelez a horoszkóp. Nyár közepére is erős szerelmi energiákat mutat az előrejelzés. A Majom, a Patkány vagy a Kígyó szülöttében ideális társra találhatsz!

Bivaly kínai horoszkóp 2023: munka, karrier, pénügyek

Most aratod le az elmúlt évek munkájának a gyümölcsét. A munkahelyeden felfigyelnek arra a megbízhatóan jó színvonalú munkára, ami téged jellemez, és most előre léphetsz a ranglétrán. Kivéve, ha kényszerpályán vagy, és nem szereted a munkádat - ez esetben viszont végre lesz lehetőséged váltani, és egy új, jobb munkahelyen megmutatni a késességeidet. Mindenképpen sikerekre számíthatsz a Nyúl évében.

Bivaly kínai horoszkóp 2023: egészség

Elegendő testmozgás - ez kiemelten fontos a következő esztendőben. Ha mozogsz, az az emésztésedet is segíti, és a stressz csökkentésében is jelentős szerepe van az aktív sportnak. Fogyassz sok zöldteát, az is rendbe teszi a gyomrodat. Egy krónikus egészségügyi panaszban tartós javulás várható.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!