Ha 1940-ben, 1952-ben, 1964-ben, 1976-ban, 1988-ban, 2000-ben vagy 2012-ben születtél, akkor a kínai asztrológia Sárkány jegyéhez tartozol. A Sárkány kínai horoszkóp 2023 szerint a megérdemelt boldogság ideje lesz a mostani, és Sárkányként készen állsz arra, hogy valóban meg is éld ezt az örömteli időszakot. Szükség lehet viszont arra, hogy megszabadulj a negatív, visszahúzó hatástól: ez azt jelenti, hogy elképzelhető, hogy meg kell szakítani valakivel a mérgező hatású kapcsolatot. Erre is fel kell készülnöd lelkileg.

Sárkány kínai horoszkóp 2023 (fotó: Shutterstock)

Sárkány kínai horoszkóp 2023: szerelem, párkapcsolat

A fejlődés időszaka lesz ez a párkapcsolatban, szerelemben. Ha van párod, akkor ez azt jelenti, hogy megtanulod egyértelműbben kommunikálni az érzelmi igényeidet. Ha szingli vagy, akkor pedig letisztul számodra, hogy kire is vágysz valójában. Az idei esztendő pedig el is hozza számodra az igazit, mert végre valóban készen állsz arra, hogy elfogadd a szeretetet, a szerelmet. Idén eljegyzésre, összeköltözésre is sor kerülhet, mert ezt is jelenti a szándék egyértelmű kinyilvánítása, amit a bolygók jeleznek.

Sárkány kínai horoszkóp 2023: munka, karrier

Nagy lehetőségeket hoz ez az év a karrierben! Ahhoz, hogy ezeket a jó energiákat ki tudd használni, elébe kell menned az eseményeknek, és neked magadnak kell kezdeményezni. Vigyázz, ne engedd magad belesüppedni a kényelembe, mert akkor elmennek melletted ezek a jó esélyek. Figyelj, légy résen, és építsd egy kicsit a kapcsolataidat is. A pénzügyeid is stabilizálódnak az év második felére.

Sárkány kínai horoszkóp 2023: egészség

Minden helyzetben próbáld megőrizni a nyugalmadat, ne idegeskedj! Mindennek célja van, és az idő felfedi előtted ezeket. Az egészséged megóvásához az a legfontosabb, hogy ne hagyd, hogy felőröljön a hétköznapok stressze.

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: a legszerencsésebb idén a Nyúl lesz

Hamarosan kezdetét veszi a vízi Nyúl éve. Mi mást is tartogatna ez az esztendő a jegy szülötteinek, mint kivételes szerencsét? Nyúl kínai horoszkóp 2023 következik!

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!