Ha 1931-ben, 1943-ban, 1955-ben, 1967-ben, 1979-ben, 1991-ben, 2003-ban vagy 2015-ben születtél, akkor a kínai asztrológia szerint a Kecske jegyébe tartozol. A Nyúl évében bizony sokan fognak irigyelni: 2023 az anyagi fellendülés, a szerencse és az élményteli utazások ideje lesz számodra. Márpedig az égi folymataok azt jelzik, hogy valóban kmoly előrelépés várható mind a munkában, mint társdadlmi szinten is.

Mit jelez a Kecske kínai horoszkóp 2023? (fotó: Shutterstock)

Kecske kínai horoszkóp 2023: szerelem, párkapcsolat

Ha volt is kérdés, vagy zűrös helyzet a szerelmi életedben, az most megoldódik. Ha úg yérzed, a párkapcsolatodban érzelmileg nem kapod meg azt a biztonságot, figyelmet, amire vágysz, akkor februárban mindenkép érdemes ezt tisztázni a másikkal. Jogosan várod el, hogy elköteleződjön irányodban, ah te is ezt teszed. A Kecske kínai horoszkóp 2023 szerint ez akonfliktus még február környékén megoldódik, és utána tartós boldogságra számíthat a párkapcsolatban élő Kecske.

A szingli Kecske áprilisban és májusban számíthat arra, hogy sokan közeledni próbálnak hozzá. Emiatt végre újra hinni tud benne, hogy jár neki a szerelem, a boldogság, és az egyik flört mély kapcsolattá lényegül át a nyár folyamán. Sok boldogságot kívánunk!

Kecske kínai horoszkóp 2023: munka, karrier

Rendkívül sok, jó lehetőség mutatkozik az előrelépsére. Főlként júniusban, júlisuban és szeptembenrben látszódnak nagyon jó energiáka karriert illetően. A tárgyiléagosság, a higgadtság elsz idén a segítségére abban, hogy jobb pozíciót kínáljanak fel önnek, vagy jó üzleteket tudjon a tető alá hozni. Pénzügyileg abszolút fejlődés várható, és a Kecskének siekrül stabilizálni az anyagi helyzetét.

Kecske kínai horoszkóp 2023: egészség

Ne vegyen félvállról dolgokat, figyeljen az egészségére! Ha nem vigyát, váll- vagy combsérülést szenvedhet. Mértékletesség szükséges a sportban és táplálkozásban is. Őrizze meg az egyensúlyát! A vitzaminpótlás nagyon fontos a hidegebb évszakokban, de egyes ásványianyagok pótlása egész évben szükséges lehet.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: bármit elérhet a Ló, amire csak vágyik

A Ló jegy szülötte készen áll a cselekvésre a most következő holdújévben: az égi folyamatok jelzése szerint most bármit elérhet, amire csak vágyik! Ló kínai horoszkóp 2023 következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!