Ha 1946-ban, 1958-ban, 1970-ben, 1982-ben, 1994-ben, 2006-ban vagy 2018-ban születtél, akkor a kínai asztrológia szerint a Kutya jegyébe tartozol. Csodálatos év elébe nézel, mert a Fa Sárkány esztendeje elhozza neked azt, amire vártál, de még azt is, amiben nem is reménykedtél. A pénzügyeid felfelé ívelnek, és a munkában is előrelépéssel számolhatsz.

Ezt jelzi a horoszkóp a Kutya jegy szülöttének 2024-re (fotó: Shutterstock)

Kutya kínai horoszkóp 2024.: szerelem, párkapcsolat

Most valahogy zökkenőmentes és egyszerű lesz a kommunikáció az ellenkező nemmel. Sok ismerkedést, felélénkülő társasági életet mutatnak az égi folyamatok. Nagyon jó energiák hatnak a szerelmi életedre, és ha kialakulóban van egy kapcsolat, váratlan eljegyzésre is számíthatsz az év második felében.

Ha már régóta párkapcsolatban élsz, most újra egymásra találtok, és a szenvedély felerősödését tapasztalhatod. A családos Kutyák ebben az évben harmonikus családi élettel számolhatnak. Ha családbővítést terveztek, akkor most könnyen összejön az is.

Kutya kínai horoszkóp 2024.: pénz, karrier

A pénzügyeid lassan, de annál biztosabban javulnak, és a szerencséd is megnyilvánul. Arra kell csak figyelned, hogy kerüld a kockázatos pénzügyi döntéseket. Az idei év nem alkalmas spekulációra, szerencsejátékra vagy magas kockázatú befektetésekre. 2024. október 8. és 2024. november 7. között ne kezdj bele semmilyen tranzakcióba!

Ezt leszámítva most csupa jó fejlemény várható az anyagiak területén. Ráadásul ez tartós pénzügyi javulás lesz. Idén a munkában megcsillogtathatod vezetői képességeidet is. Arra figyelj csak, hogy minden legyen nagyon átlátható a munkádban, mert rosszindulatú pletykákkal támadhatnak irigy személyek.

Hirdetés

Kutya kínai horoszkóp 2024.: egészség

A táplálkozás-pihenés-aktivitás hármasának egyensúlyára kell figyelned. A boldogság bizony hízlal, úgyhogy sportolj, mozogj valamit több alkalommal egy héten.

Szerencse faktor

Szerencseszámok: 3, 4 és 3-at és 4-et tartalmazó számok (például 34 és 43)

Szerencsés színek: zöld, piros és lila

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: ha a megérzéseire hallgat, akkor fantasztikus éve lesz a Kakasnak

Csodás lehetőségek, pénz és előrelépés - ezt mutatják az égi folyamatok a Kakas jegy szülöttének, de most különösen fontos, hogy a döntések során a megérzéseire is figyeljen. Kakas kínai horoszkóp 2024.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!