Ha 1946-ban, 1958-ban, 1970-ben, 1982-ben, 1994-ben, 2006-ban vagy 2018-ban születtél, akkor a kínai asztrológia szerint a Kutya jegyébe tartozol. A Nyúl a jólét, a békesség és harmónia jegye, nagyon is passzol a te jegyednek energiáival, így idén csupa jó fordulatra számíthatsz, és a szerencse is melléd szegődik.

Mit jelez a Kutya kínai horoszkóp 2023? (fotó: Shutterstock)

Kutya kínai horoszkóp 2023: szerelem, párkapcsolat

A holdújév első heteiben késztetést érezhetsz, hogy tisztázd a kissé a szőnyeg alá söpört problémákat a pároddal. Jót tesz ez a beszélgetés, sikerül megelőzni, hogy bármiféle konfliktus elharapódzon. Fontos, hogy lezárjátok a múltat, és a jövőre koncentráljatok. Ezután rövidesen eljegyzésre is sor kerülhet, ha eddig még nem házasodtatok össze, vagy más módon mutatjátok ki elköteleződéseteket. Tavasszal felforrósodik körülötted a levegő, és sok romantikában lesz részed. Ha szingli vagy, akkor ekkortájt azt tapasztalod, hogy sokan próbálkoznak nálad, és nehéz lesz választani a sok lehetséges partner közül. Nyárra valamelyik kapcsolat el fog mélyülni.

Kutya kínai horoszkóp 2023: munka, karrier

Nagyon sikeres lesz ez az év az anyagiak szempontjából. Fizetésemelést kaphatsz, de váratlan bónuszt, jutalmat is bezsebelhetsz az erőfeszítéseidért. Nemcsak a pénz miatt, hanem a munkahelyi légkör miatt is elégedett vagy: igazán megbecsülnek, és szeretnek a munkahelyeden. Ez pedig nagyon fontos feltétele a jó hangulatnak. Neked csak egy dolgod van idén: fogadd el a feléd áramló bőséget, és néha ne félj egy picit kockáztatni! Hidd el, megéri!

Kutya kínai horoszkóp 2023: egészség

A vízi Nyúl éve jó közérzetet és erős fizikumot jelez a számodra. Rengeteg energiád és vitalitásod lehet, így könnyedén meg tudod oldani a napi feladatokat. Fontos, hogy gondoskodj magadról, hogy eleget pihenj és egészségesen táplálkozz.

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: a Kakas idén megmutatja, mire képes!

2023 hozhat számodra néhány kihívást, de ezek mintha csak arra "kellenének", hogy megmutathasd, mire vagy képes! Kakas kínai horoszkóp 2023 következik.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!