Ha 1945-ben, 1957-ben, 1969-ben, 1981-ben, 1993-ban, 2005-ben vagy 2017-ben születtél, akkor a kínai asztrológia szerint a Kakas jegyébe tartozol. A most következő kínai holdújév a Fa Sárkány éve - a Kakas és a Sárkány között nagyszerű kapcsolat van, ez teszi izgalmassá 2024-et, sok lehetőséggel, különösen a pénzben és a karrierben. A legszerencsésebb jegyek közé fogsz tartozni ebben az esztendőben a Kakas kínai horoszkóp 2024 szerint.

Kakas kínai horoszkóp 2024.: szerelem, párkapcsolat

Most adott a lehetőség, hogy minden félreértést megoldj a párkapcsolatban, amit ebben az időszakban érzelmi kölcsönösség és közös célok jellemeznek. A Sárkány éve tökéletes a családbővítésre, családalapításra, vagy új otthonba kötözésre is.

Ezt jelzi a Kakas kínai horoszkóp 2024 (fotó: Shutterstock)

Ha szingli vagy, akkor fontos, hogy most félretedd az egot - ne bonyolódj a másikkal rivalizálásba, hatalmi harcokba. Az is fontos, hogy ha döntened kell érzelmi kérdésekben, akkor most merj gyorsan, az intuíciódra hallgatva választani. Így 2024 és a Fa Sárkány éve elhozza neked a szerelmi boldogságot.

Kakas kínai horoszkóp 2024.: pénz, karrier

2024-ben a Sárkány védelmét élvezheted: gyakorlatilag nem tudsz rosszul dönteni, mert minden helyzetből győzedelmesek kerülhetsz ki - a titok itt is az, hogy higgy a megérzéseidnek. Előléptetés, fizetésemelés várható. Júliusban és augusztusban változás lesz a levegőben, de ez pozitív elmozdulás lesz. Valószínűleg átszervezések miatt bolydulnak meg a dolgok a munkahelyeden, de ebből is jól jössz ki. Pénzügyekben pedig kifejezetten szerencsés időszak elé nézel. Sokkal stabilabbá válik az anyagiak területe, ez egy kifejezetten virágzó év lesz a számodra.

Kakas kínai horoszkóp 2024.: egészség

Fontos, hogy tudj bölcsen hallgatni, amikor arra van szükség. Te ugyanis szeszélyes természet vagy, és a diplomatikus viselkedés nem tartozik az erősségeid közé. Sok stressztől megkíméled magad, ha picit visszafogod ezt a tulajdonságodat. Ha pedig több időt szánsz elcsendesedésre, pihenésre, az a testi-lelki jóllétedet támogatja.

Hirdetés

Szerencse faktor

Szerencseszámok: 5, 7 és 5-öt és 7-et tartalmazó számok (például 57 és 75)
Szerencse színek: fehér, arany és barna

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: a Majom az idei év egyik legnagyobb nyertese

Elemedben leszel és jól fogod magad érezni a Fa Sárkány évében, aminek energiái tökéletesen passzolnak hozzád. Ráadásul sok örömteli fordulat is vár rád! Majom kínai horoszkóp 2024.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!