Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Meglehetősen érzelemdús lesz ez a szombat. Semmi gond nincs azzal, ha meghatódik, vagy ha addig nevet, míg kicsordul a könnye. Mindkettő pozitív érzelem. A haragot azonban inkább kerülje. Azzal csak saját magának árt.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton ismét nagy segítségedre lesz a józan ész, mivel egy olyan hír, vagy információ juthat el hozzád, melyet nem szabad azonnal készpénznek venned és főleg nem ez alapján szabad meghoznod bizonyos döntéseket. Gondold végig logikusan, mi mozgatja azt, aki ilyen információkat terjeszt.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy közeli barátodon érzékelsz nyugtalanító jeleket. Ilyenkor természetes, hogy segíteni szeretnél, de most várd meg inkább, hogy ő közeledjen. Ha túl hamar kérdezel, könnyen lehet, hogy bezárkózik az illető.

Ikrek havi horoszkóp

Változékony napunk lesz szombaton a horoszkóp szerint (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Bár nem lesz könnyű, igyekezz megosztani a figyelmed a saját dolgaid és egy hozzád közelálló ember problémái között. Valami fontosat szeretne ugyanis közölni veled az illető és ha te nem vagy figyelemmel rá, könnyen sértődés lehet végül a dologból.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton furcsa érzés alakulhat ki benned valakivel kapcsolatban. Úgy tűnik, mintha az illetőnek hátsó szándékai lennének, vagy titkolna előled valamit. Lehet, hogy az orrod ezúttal sem csal meg és tényleg lesz valami a háttérben.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton úgy érezheted, mintha falba ütköznél, amikor egy ismerőssel, vagy baráttal beszélgetsz és talán elsőre nem is nagyon lesz érthető számodra, mire tapintottál rá, hogy ennyire bezárkózik hirtelen. Légy türelmes és hamar ki fog derülni, hogy az egész mögött egy félreértés van.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Március havi horoszkóp 2024: jön a tavasz

Márciusban meglehetős sok változást jeleznek a bolygók, sőt félárnyékos holdfogyatkozásra is fel kell készülni. Ám az kétségtelen, hogy visszavonhatatlanul itt a tavasz! Vajon mit jelez a márciusi horoszkóp? Íme minden fontos részlet.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton ingadozó érzelmek közepette telik el a napod, melyet éppúgy jellemezhet a kitörő öröm, mint a szomorúság, meghatottság. Mindennek pedig az oka, hogy sokkal érzékenyebb leszel, mint egy átlagos napon.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szombaton igyekezd a napodat lehetőleg teljesen kontroll alatt tartani, mert könnyen szétcsúszhat a napirended egy váratlan helyzet kialakulása miatt. De persze a másik megoldás, ha eleve nem tervezel semmit, hanem rábízod magad a dolgok alakulására.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton akarhatsz bármennyire is erősen valamit elérni valakinél, elképzelhető, hogy egy láthatatlan téglafalba ütközöl és nem jutsz előbbre még akkor sem, ha ez a dolog a másik félnek is fontos. Viszont ha vársz pár órát, maguktól is elsimulnak a dolgok.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. március 2-3.: Meglepő napok várnak rád

Meglepő napokat jelez a horoszkóp a hétvégére. Ám ez most nem biztos, hogy kedves meglepetés formájában jelenik meg az életedben... Legyél résen, ez a legfontosabb!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Neked nagyon erős az igazságérzeted, így lehet, hogy ma erős érzelmek törnek ki belőled, amikor azt látod, hogy valaki úgy viselkedik valaki mással, ami elfogadhatatlan. Nem kell szó nélkül hagynod az ilyesmit, de túlzásokba sem kell esned.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton neked is lehet kis hangulatingadozásod, és erős érzések keríthetnek hatalmukba. Nézz meg egy szép filmet, vagy olvass egy szép könyvet, az felemel lelkileg és tudatilag. Töltekezz, pihenj és regenerálódj!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton az lesz a benyomásod, hogy egy ismerősöd (barátnak inkább ne nevezzük) ellened dolgozik, azon ügyködik, hogy neked valahogyan keresztbe tegyen. Vedd észre az illető mesterkedéseit, de vita, veszekedés helyett koncentrálj inkább arra, hogy elegánsan kikerüld az utadba görgetett akadályokat.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!